Юлски бебета-Тема 30

• 23 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро от нас!
Благодаря ви за комплиментите за Писи Hug
Мила беше питала как е... ами добре е детето. Тръгнахме за вилата с малко сополки и забравих капките.. слезнахме от колата - едно сополче не се е показало, не се е закашляла веднъж. Явно и чистия въздух си каза думата. Оправи се момиченцето, но майка й хич и довечера съм на лекар, защото не се издържа вече 2ра седмица. Всичко ми хрипти като дишам, кашлям ужасно... имам един синузит дето ме мъчи всяка зима. Тая зима мълча, мълча и преди няколко дни като се възпали тая работааааа ooooh! Лицето ме боли, ама ще се пръсне.. Та дано довечера ми предпишат правилното лечение, че чак свят ми се вие от болка.. Бих казала, че болката след секциото беше по-поносима... Така никога не ме е боляло Tired

Чочи, съжалявам за пералнята..

Оля, успех и от мен! Simple Smile Всичко ще потръгне щом имате такава помощничка!  Hug

Сафооо, радвам се, че Мишленце е по-добре, ама сега и ти да се оправиш бързо!

Тан, браво на голямото Мони! Simple Smile

Ахахаха, току що Преслава от нерви се изправи в проходилката  Joy Мрънка си да я взема, пък аз пиша ли пиша... и то детето както седеше и се полюшваше се изправи на крачета /а по никакъв повод не може да го прави още и малко съм се попритеснила../ и като мръдна сякаш се стресна и се огледа  Laughing

# 91
  • Кърджали

Дъщеричката ми днес става на цели 8 месеца. Колко бързо минава времето.
В момента Кати е седнала на теракота в кухнята и гледа как работи пералнята. Не мога да я накарам да дойде при мен. Иначе продължава да се буди по сто пъти на нощ, съсипва ме.И съм сигурна, че не е от глад... Ама само със сукане се успокоява и заспива, та не мога да я връча на баща и.
Чочи, съжалявам за пералнята. И нашата от известно време е със доста напукано стъкло. Дано поне тази вечер Краси мине да провери в един сервиз, мгат ли да го сменят.И по бойлера има нещо за оправяне...Изобщо време за ремонти...

# 92
Хубавото е,че мога да работя още с пералнята,докато си купя нова тези дни.Днес нашите ще идват до вкъщи-ще ги накарам да отскочим до Техномаркет или до Технополис и да видим къде кво предлагат  Peace
Честити месечинки на днешните бебоци 

# 93
Здравейте момичета.  Hug
И аз ще кажа ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ. Явно не съм последната в тази тема  Wink

Ние преди малко се прибрахме в Пловдив. Прекарахме си страхотно на вилата. Въпреки че много се уморих - имахме страшно много гости, отделно бебка. Пък и двора искаше доста работа - плевене, цветя. Даже със свекито посяхме грах,лук, чесън и нахут. Направихме и разсад - бяло зеле, брюкселско зеле, броколи, карфиол, алабаш, целина. Посях и чубрица, копър и сминдух. Трябва да си купя ръкавички, че ръцете ми на нищо не приличат  Confused
Ходихме на един пазар да купим зайчета на бебка. Тя много ги обича и писка , като отиде при тях. Отделно в галъбарника са се излюпили 2 гълъбчетата. Дядо й ги дава да ги пипне . А тя едно деликато едвам едвам ги пипа с пръстче. Като че ли разбира, че са живи и че не трябва да ги насмотва.

Бебка има само едно ново постижение - маха ръчичка за чао, като имитира другите. Направи го за първи път на Великден - 5 от гостите й махат и тя маха. Всички умряха от смях  Laughing
Отделно много се смеем, когато някой я пита нещо и тя твърдо и категорично отговорих да. Много е сладко.

Aлекcандрa - честита ви месечинка, много приятни изненади ти пожелавам да получих от малката Кати.
Бубичка - дано скоро оздравееш   bouquet  Сигурно е ужасно гадно, не мога да си представя даже какво е да те боли силно гърлото.

Ние с бебка се разминахме от болести засега, само тя имаше леко зачервено гърло 3-4 дена. Става ми кофти, като си помисля, че все ще се разболеем по някое време  Sad

tan - май и вие сте готови да правите чао-чао с ръчичка  Simple Smile

Чочиии - гадно е това с пералнята. Нашата пък нещо не е нивелирана и думка. Ама няма кой да я оправи  Crossing Arms

Гледам, че пишете за маргарина и за маслото. И аз смятам, че хубавото масло е сто пъти по-полезно от маргарина. Даже наскоро се чудих да погледна в интернет дали няма някаква джаджа, с която да си правиш масло вкъщи. Ние сами си правим кисело мляко. Ама млякото е спер мазно и отгоре става една дебела и мазна кора. Аз я изхвърлям, защото ме е гнус. А мога да си правя прясно масълце  Wink

# 94
Еее добре дошли на всички завърнали се, че на някои хора взе да им доскучава вече  Twisted Evil
Чочииии аууу много гадно, аз и аз живея в страх да не вземе да се развали нещо в къщи в тая криза.
Тан, леле каква нежничка изглеждаш пред Моника, аз не смея да се снимам с Изабел, защото изглеждам като една чернилка, или по-точно червенилка и великанка на фона на нейните сини очи и руса коса Embarassed Повечето ми снимки направо хвърчат в "рециклето"  Sunglasses
Да се оплача днес съм на зъболекар  Crossing Arms
Фелисити аз давам Голдис, видях го във захранващия че дават от тях. Но все си мисля, че Хип ще са по-подходящи. За мл. протеин не знам

# 95
, това е сестра ми Simple Smile Ето тук сме двете със сестра ми. Снимката е от същият ден.

# 96
Емили,това на снимката не е Тан а сестра й - ама страшно много си приличат.  Laughing.......редактирам се - аз докато се наканя да напиша Тан ти отговорила  Mr. Green
Тан,браво на Мони ама теб няма ли да те видим на някоя снимка - все сестричката си слагаш на фокуса  Mr. Green

Оххххх, ужас вече - сега свеки ми се обади,че племенника бил пак болен а вчера цял ден бяха с Петя - днес очаквам включване и от нея - аман от болести.Дано й се размине.Ама уж пак здрав беше  ooooh!

Момичета,съгласна съм с вас за маргарина - аз слагам на върха на лъжичката- страшно малко,защото знам,че е боклук.Ама ако ви кажа,че намерих в едно много скъпо и уж хубаво масло две буболечки/ не една а две/ ....после след няколко дни намерих нещо като четина в друго пак уж хубаво масло. Имах чувството ,че са се наговорили производителите точно на мен да се паднат и двете  Crossing Arms

Катя днес да ви я похваля - почна да се криви и я сложих на гърне- след секунди се изакала вече и става.Докато отида до нея нашата бръкна в гърнето и си взе акото  Mr. Green- аз й извиках а тя ми се ухили и почна да си пляска  Mr. Green

# 97
Тан,... ама теб няма ли да те видим на някоя снимка...  Mr. Green

ще ме видите... Mr. Green
Уф, да, аман от болести. Виктория е с фарингит.
А за маслото, аз взимам само Президент и съм доволна.

# 98
 Hug Hug Hug
следпразнични поздрави от нас с Владето.
Той вече обикаля с шеметна скорост пълзейки из цялата къща. Трябва винаги да съм нащрек като ходя, защото ми залага капани непрекъснато  Flutter Crazy
Буби - и ти като мен, оправи се детето сега аз кашлям, алергията здраво ме мъчи и съм се екипирала със спрейове, капки и други чудеса, а от вчера и на мен синузита ми се обажда  Sad, но ще го боря.
Първоначално ще си правя компреси с морска сол ( ако не знаеш как, драсни едно ЛС да ти кажа) доста облекчават, дано само не стигна до положението прези 3-4 години, че тогава само нагревките оправиха нещата.

# 99

Тан, леле каква нежничка изглеждаш пред Моника, аз не смея да се снимам с Изабел, защото изглеждам като една чернилка, или по-точно червенилка и великанка на фона на нейните сини очи и руса коса Embarassed Повечето ми снимки направо хвърчат в "рециклето"  Sunglasses

Joy - това все едно съм го писала аз. Само дето бебка не е руса и бяла. Като се видя каква съм мецана и лошо ми става. Даже бебка е много готина на някои снимки с мен и не мога да ги изхвърля, а просто кропвам снимката  Mr. Green
Между другото и аз и бебка почерняхме. Май някои циганчета са по-бели от нас  Mr. Green

# 100
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ  Hug

Ех, бързо растат децата - като гъбки са Simple Smile

Почерпка за нашата днешна месечинка:

Един от любимите ми десерти  Grinning

# 101

Честити месечинки на всички душички!!! Живички и здравички да са и много усмихнати!
Hug

При нас продължава одисеята с трудното заспиване... какво и стана на Йоана ooooh!... ужас някакъв е направо. С отварянето на очите си скача и е седнала после права в леглото. Днес и промених нивото на леглото/намерих начин/, но затова пък тя все права виси ... едвам я прилъгвам да легне и да спи. Crazy ooooh! Tired Положението назлява , дали зъбите най-накрая ще излязат ... не знам , но съм на път вече да откача. ooooh!
Тан, Моника е много сладка, с тези вдигнати ръце. Hug Аз също учех Йоана да си вдига ръцете нагоре при въпроса- Колко голяма ще пораснеш?- но тя си ги разперва настрани... Mr. Green  Типично за рачка-осмокрачка , няма да е както трябва , а както тя реши. Laughing Crazy
 Lennyh, Буби оправяйте се и не се предавайте на вирусите. Hug
мама Диди браво на Катето, че се изходило в гърнето... а за другото ... ми не си го дава детето какво пък... Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 19:58 от Fortune

# 102
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Имало нова тема, а аз да не разбера.
Честито на всички пораснали с още един месец. Ние скоро 10-тия чакаме. Та по този повод - вече се изправяме в кошарите, не ни свърта на едно място, чичо ни научи да издаваме пръдливи звуци с език и сега по цял ден това чувам, да не говорим за лигите, които текат. Абе изобщо купон.
Чичо и си дойде за празниците от Лондон с един голям куфар с тоалети за лятото.
 Ще започна да търся някаква по устойчива проходилка. Може ли по опитните да препоръчат.

# 103
  • София
Ем, благодарско за отговора. Успех със зъбаря...много ги мразяяя.
Фортунче, няма да се даваш и нии сме така. Той сам не заспива. Само се люлеем на една възглавница и като заспи го местя в леглото, иначе само прав си седи. През нощта като се сабуди пак това прави – става веднага, хваща се за леглото и се почват тирадите.

# 104
  • София
Значи не сме само ние така със заспиването. Сега един час я приспивах, е няма такова дране. Спи й се две не вижда, но се бори с мен, блъска ме, щипе ме и не дава да я сложа в легнало положение в ръцете си, за да я приспя, но и във всяка друга поза пищи, реве, тръшка се, ама верно ужас някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт