Вчера пак бяхме при свеки дето има котки
Днес за 4-и ден яде пшенични сухари голдис, но пшеницата съм я въвела а те не пише да имат нещо друго и съм в чуденка

Снощи цяла вечер е повръщала като на фонтан и пак през носа изкарва и неможе да диша
Цяла вечер не съм мигнала и днеска съм като парцал.Той не стига това,ами и диария има,че акито и е зелено.Истинали сме,направо ужас.В четвъртък оздравяхме,вчера пак болни
Ще видя тази вечер как е и ако не се оправя,утре ще я карам на педито.

Хвърлих бърз поглед... голям лексикон
. Андреа спи основно настрани. Вече почти не се обръща по гръб. предимно по корем и на една страна.
Нали няма температура?
ще потърся и тук кус-кус, не съм търсила такива неща, даже не зная дали имат тук нещо подобно
, но това съм го чела и не мога да видя точно за телешкото месо кога да го въведа (може и да пропускам), след птичето е, но понеже бях прочела някъде, че се въвеждало след 9-ти месец, затова съм в чуденка
Още повече, моят педи казва, че месо и жълтък (не само белтъкът) се въвеждали чак след годинката 
Затова се съветвам тук, зная, че ще получа най-добра и точна информация

, което малко ни поизтормози тази сутрин в ранни зори, но пък резултатът е налице
Очаквам до ден, два и другото да се появи и така и ние ще сме в отбора на перфораторчетата с четири долни и две горни кучешки зъбчета 

Препоръчани теми