Бързо оздравяване на Галко. Рени, нали знаеш че е най-важно заради бебо да си спокойна сега
Какво стана с гърдите, слагай го там да си виси, ако трябва по цял ден и виж за някое кремче, че докато загрубеят сигурно ще те болят зърната. Мен хем като кърмила 2 год. бяха загрубели, ама така ме боляха от сукането на Лора още от 2-рия ден, уж правилно я слагам, минаха бързо после де 
Ронка: дано я изкара леко Криско и да мажи го с нещо за облекчение

Нани, Пепи: приятно ви дивеене, то малко остана и се мятате

Джорджи: много се смях, тя и Зоя ги измисля едни такива, да се чудиш как и идват на акъла

Иначе Зоята е добре, днес свеки я води да я види пак доктора и всичко е нормално. Но вчера я мазах с една детска слънцезащитна Нивеа по лицето и ръцете и се изприщи по лицето само, ама целите бузи пламтят. Игра на площадката даже помислих, че я е хванало слънцето, но обрива е огромен и едни ситни пъпчици.
Дали от крема или нещо друго,защото и Лора мажа ама нищо и няма? Камен я заведе на кожен днес, казал че най-вероятно е реакция от Нивеята и слънцето, че сега първите лъчи били много вредни и изписал някаво кремче и някакво слънцезащитно медицинско, какво е точно нямам идея, като се прибере от баба си ще видя. Аз се притесних, че нали преди месец от антибиотика се изрина много и хубаво, че я е завел. До сега алергии към нищо не е проявявала, какво му стана на това дете?

Що тъй 

На връх Гьоргьовден вуйчо ми само на 48 години почина и от една седмица не съм на себе си,оше не мога да го осъзная.
А иначе..ДГД а такива търговци,все ще се оправите някак си.
Виж Металика друга работа,а пък за Guns and Roses...,ех...младост

Аз поне тук далеч не се ядосвам, иначе щях да съм като теб
от купона снощи никакви ги няма да разказват