Юли 2006 - 94

• 31 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Лелелее, лелеее пак много болнички Sad Бързо оздравяване на Галко. Рени, нали знаеш че е най-важно заради бебо да си спокойна сега HugКакво стана с гърдите, слагай го там да си виси, ако трябва по цял ден и виж за някое кремче, че докато загрубеят сигурно ще те болят зърната. Мен хем като кърмила 2 год. бяха загрубели, ама така ме боляха от сукането на Лора още от 2-рия ден, уж правилно я слагам, минаха бързо после де Wink
Ронка: дано я изкара леко Криско и да мажи го с нещо за облекчение Hug
Нани, Пепи: приятно ви дивеене, то малко остана  и се мятате Mr. Green Дано сте изтърпяли Конкурент, ужасссс Joy
Джорджи: много се смях, тя и Зоя ги измисля едни такива, да се чудиш как и идват на акъла Joy

Иначе Зоята е добре, днес свеки я води да я види пак доктора и всичко е нормално. Но вчера я мазах с една детска слънцезащитна Нивеа по лицето и ръцете и се изприщи по лицето само, ама целите бузи пламтят. Игра на площадката даже помислих, че я е хванало слънцето, но обрива е огромен и едни ситни пъпчици. ooooh! Дали от крема или нещо друго,защото и Лора мажа ама нищо и няма? Камен я заведе на кожен днес, казал че най-вероятно е реакция от Нивеята и слънцето, че сега първите лъчи били много вредни и изписал някаво кремче и някакво слънцезащитно медицинско, какво е точно нямам идея, като се прибере от баба си ще видя. Аз се притесних, че нали преди месец от антибиотика се изрина много и хубаво, че я е завел. До сега алергии към нищо не е проявявала, какво му стана на това дете? ooooh!

# 376
  • София
Аз от задната тераса чувам концерта,озверялата тълпа и виждам зарята и ефектите...скубя си косите,дъвчя си ноктите и роня крокодилски сълзи,че не отидох!Мъжа ми вика-хайде,аз-неее,някой ще ме бутне и ще ми счупи скъпоценното носле,трябва да внимавам!На баба ми фърчилото!Направо излизам извън кожата си!Още утре ще си накупя билети за Металика,Слейър,Рамщайн и още де що сваря,та да не съжалявам после като сега! #Cussing out

# 377
Ха ха Диди, разсмя ме  посред нощите Joy Joy Joy От няколко години насам забелязвам, че БГ публиката е доста културна и няма ексцесии като преди. Пък и охраната си гледат работата, така че спокойно отивай на следващия Peace

# 378
  • София
Рени, мила, като се прибереш всичко ще изглежда една идея по-добре и Галко скоро ще е с вас и ще гушка малкия мушморок  Hug

Нан, браво на вас за постъпката и аз така бих направила, много се ядосвам на някои, като този идиот, да си я пази стоката и никога, да не му се продаде дано  Peace
Хем сумата не е толкова голяма, хем е криза и хората се чудят, как да отделят пари за ремонти, повечето гледат за храна да имат, амаха.

Дидито и аз се смях много на "скубенет6о на косите", много жветущо си представих, как се ядосваш  Joy Ама мъж ти вий, как се грижи  Wink

Арлина  Hug

# 379
  • Варна
Добро утро мами и дечурлига Mr. Green

НАН,наистина сте постъпили много добре.Хак да му е сега на този,да си ги продава.А вие по-хубави и ефтини ще намерите,не е трябвало да купувате тези Peace Heart Eyes
Дидито,не се ядосвай мила.дано да отидеш на другите.Пожелавам ти от сърце Hug
Да идват диваците от снощи да разправят Mr. Green

Арлина,да не е бил отворен отдавна крема?затова да се е изринала малката? Thinking

Рени,пиши мила,преди,след като ви изпишат.как сте,що сте,как е Гали? Със сигурност днес ще е по-добре Praynig Hug

Зададох си въпросите,изчезвам Laughing Приятен ден на всички
Тиция я гледам,само чете,не пише newsm78 Що тъй Thinking

# 380
Жорка,ранобудке..излови ме Hug
Първо честито на Ренито за сладкия бонбон Денис Hug Heart EyesДа ви е жив и здрав и много да ви радва  bouquet
Честито и на Моничка за новата принцеска в семейството.
 newsm51
Аз не съм в кондиция за писане и не исках да развалям хубавото настроение в темичката покрай раждането на двете ни нови бебчета CryНа връх Гьоргьовден вуйчо ми само на 48 години почина и от една седмица не съм на себе си,оше не мога да го осъзная. CryЯвно от нервите ли какво ли,от понеделник за капак като се тръшнах с изравнени граници на кръвното,повръщане и разстройство и така до днес..Спирам,че започнах като старите баби с ишиаса и лумбагото. Mr. Green
Наде,внимавайте какво рзписвате... NaughtyА иначе..ДГД а такива търговци,все ще се оправите някак си.
Ронката,дано Криско мине леко шарката,че още много мъничък и не може да го контролираш дали да се чеше или не.
Диди,на Рамщайн и пари да ми дадат не отивам.. GrinningВиж Металика друга работа,а пък за Guns and Roses...,ех...младост

# 381
  • Варна
Тиция,моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Това твоето е от нерви.Опитай се да се успокоиш доколкото е възможно.Сигурно е много трудно....
Но не  падай духом,заради детенце и съпругът ти Embarassed тук винаги ще намериш подкрепа и съвет.Бъди силна spoko

# 382
  • София
Тиц, моите съболезнования.
На теб бързо възтановяване, от нерви е, от какво друго, ама понякога, колкото и да опитваме, събитията и преживяванията ни надвиват  Tired

Да можехме всички, да сме оптимисти, като Жоржи и Ронката, в нашата тема те май най-много следват съветите от Тайната  Wink поне с такова впечатление съм останала, да не обидя някой  Hug

# 383
  • somewhere over the rainbow
Тиц, съжалявам за вуйчо ти! Cry Млад човек Confused Какво се случи, инцидент ли?

А вие по-хубави и ефтини ще намерите,не е трябвало да купувате тези Peace Heart Eyes

И аз така си мисля, Жоржи, даже се радвам, че навреме го разбрахме този какъв е глупак и не подписахме нищо Praynig Направо Господ ни го навря в очите, в последния момент Rolling Eyes

Дидито, мина ли ти ядът? Simple Smile Аз поне тук далеч не се ядосвам, иначе щях да съм като теб Simple Smile

Рони, как са пъпките? Слушат ли?

Рени я чакаме да се включи от вкъщи Simple Smile

# 384
Нан само така:) На тази криза щом така се е отнесъл ще му седят дълго,не всеки прави ремонти сега:)

Хайде Sunglasses от купона снощи никакви ги няма да разказват newsm78

Дано Галко да го изпишат  Praynig

# 385
Тицка, съжалявам за вуйчо ти! Наистина млад човек, уф! Hug
Трудно се осъзнават и преживяват тези неща, дай си малко почивка, че кръвното не е шега работа.

Как са дечицата днес, бебоци, батковци, каки? Hug

Аз съм още в еуфория, наистина зрелищно!
Дидито, ние бяхме на трибуната, кеф ти прав, кеф ти седнал...не че някой е седял де, но никой не ме е бутал. Само на излизане беше малко зор, но евала на полицията, свърши си добре работата. И в метрото пускаха на порции, че сигурно щеше да има изпопадали на релсите. Абе бяха помислили за всичко. А концерта беше страхотен. Аз съм супер впечатлена, може би защото не съм ходила на голям концерт на стадион. Сцената беше супер направена, ефекти бол, истински локомотив, една огромна надуваема секси дебелана Роузи колкото сцената висока се полюшваше върху локомотива по едно време.... Ди Си дърти, ама пеят като едно време, купонджии...и така.

Сега разглеждам записите в youtube и ако намеря някой качествен ще пусна линк.
Кикича е буден, ставам.

Ето малко клипчета:
http://www.youtube.com/watch?v=5Q3TlsJGkhY
http://www.youtube.com/watch?v=gv3WKbirMxM
http://www.youtube.com/watch?v=ed-WVAoBq-E
http://www.youtube.com/watch?v=VdOEu6tcb7I
http://www.youtube.com/watch?v=P9kcmu0al3Q
http://www.youtube.com/watch?v=_qR7DeeZqBk

Арлина, мани,мани, Конкурент-на светлинни години са и на всичкото отгоре оня ни нарече шибаняци!  Close
Много лоши записи, ужас.....ние бяхме далече, но ги виждахме централно и си носехме бинокъл.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:31 от Nanny

# 386
Нанни  Hug мерси за линковете:)

# 387
  • София
Тиция-моите съболезнования Sad,мисли и за най-близките му хора и не ги забравяй като мине време...и ти се възстановявай бързо.

НАН-това е най-смотания търговец за който съм чувала,нека си ги гледа там нещата в магазина,да си ги пази тъпака!

Рени
-чакаме да пишеш как се чувства малък сладък бебко вкъщи и дали Галко се подобрява.
Гледах снимките на малкия,ами много прилича на бати,още от сега!Толкова ме разчувства,че сега планирахме бебе в края на годината да си направим Heart Eyes.

Арлина
-как е Зойчето?

На Thunderstruck се разплаках...никога,никога няма да си го простя това,че не отидох! smile3511

# 388
Здравейте,от вчера сме си вкъщи,но нещо хич неможем да се спогодим.Много лошо прекарахме вечерта,а и голяма част от днешния ден.
Иначе,хубавото е че Елиа суче,а пък и имам кърма.Буди се обаче през 2 часа и незнам колко й стига кърмата,че по принцип на 3 часа трябва да яде,ама щом се буди на 2....оххх,незнам,много съм объркана от вчера,все едно не съм гледала бебе,още немога да си подредя нещата в главата.
Пък и Габи и Сиан ревнуват много.Неискат даже да се доближават до Елиа.Сиана иска да се държим с нея,така както и с Елиа.Иска да пие от шише,иска биберон,постоянно е нервна и все се цупи за нещо и направоооо.......
Габи не ревнува чак толкова,или поне не показва,че ревнува.Но и тя е една все намръщена и все се тръшка и иска нещо,ама какво е това нещо и тя незнае......
Когато успеем да се нагласим вкъщи,ще пиша пак.Дано е скоро,че така е много гадно.

# 389
Моничка, ще се справите, просто малко търпение трябва.  Hug

НАН, добре сте направили, аман от такива търговци. Малко по-малко ще успеете да вземете всичко необходимо.

Нани, със сигурност е било супер, чакаме и Пепи да разкаже. Аз не можах да гледам клипчетата, защото нета е много е бавен. Тук днес голяма буря беше, само вътре стояхме. Дано се оправи, че ще издивея с двете зверчета.

Тиция, съболезнования за вуйчо ти  Hug Дано бързо да вдигнеш духа си.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 00:18 от Дю

Общи условия

Активация на акаунт