Юли 2006 - 94

• 31 459
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде
Страхотна торта Нанни  thumbsup Децата са много милички Simple Smile
Арлина, посъветвайте се и с друг и ако трябва я вадете, дано бьрзо се излекува Зоя Praynig

Колко вода пият дечковците ви, колко е нормално за тяхната вьзраст newsm78

# 76
Нани тортата изглежда супер.А Дани е подстриган май  Thinking С по-малка коса ми се стори.Малии,това и мен ме чака..всичко наново  Rolling Eyes

Арлина това Зойче не оздравя бе душа  Confused И ние имахме такъв период,много е изнервящо.Все на гнойна ангина ни обръщаше всяка кашлица..добре че мина.Добре че е нашето хоми,че иначе незнам.

Дидито как защо на мен,нали съм по-нахална  Joy

# 77
  • През девет земи в десета
Нанни,страхотна торта Peace ,копнах си я пък може да се пробвам да изфабрикувам една такава някой път.Малките ти мъже са станали големи бонбони Hug

Арлина,ако се налага,махайте сливицата Peace От инхалатора не можеш да очакваш чудо.Той облекчава симптомите,ако го ползваш с вентолин тогава ефекта ще е и лечебен ,освен симптоматичен.

Диди,не знам колко вода пие Цвети,в общи линии колкото си иска,количеството зависи от храната,от температурата в стаята или навън,от физическата активност,сама си сипва и си пие,отделно из цялата къща има нейни шишета с вода.Иначе предпочитам чешмяната вода,но в общи линии редуваме,различни минерални,изворни,трапезни и чешмяна.Ние сме със собствен водоизточник,водата на чешмата не става за пиене ,затова дори чешмяната-питейна се носи отвън.

Ето малко снимки от мен на който му се гледа : http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/

Ели и аз преди два не лягам,от сън спомен няма Wink

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 01:15 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 78
Забравих за водата да пиша,че според мен мн малко пие Гали-200-300мл на денонощие.Това мисля че е малко.Сок пие пак толкова,не го знам защо така.1 шише вода в градината го пие цяла седмица.От малък е така.  Tired Сега като се стопли ще трябва да му настоявам да пие повече.

# 79
Почерпете се за вчерашния рожден ден на Марти. Да ми е жив и здрав и все така слънчево дете.

# 80
Иси да ти е жив и здрав!Това е най-важно!Да е много ученолюбив,да има много приятели и весело детство! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Арлина за чести ангини знам че се махат двете сливици не третата,но е малка да и ги махате,поне това че те са важни трябва да спира махането им,но и тях ги вадят на конвеир общо взето!за третата сливица по-скоро ако има сополи,отити и такива неща,кашлици,а за ангини незнам дали играе третата newsm78  Нан ???

# 81
Благодаря за пожеланията за рд-то!

Честито и на Нани и на Иси за порастналите момчета!

# 82
  • София
Иси,да ти е живо и здраво момченцето.Да се обичат и да се разбират с Валери и живота да му поднася само прекрасни изненади.
Как изкарахте празника?И на Марти и на Кико тортите са големи красоти.

Люси,вода пие доста.Не съм смятала колко е като количество,но може би общо течностите му са около литър на ден.

# 83
Привет.. Laughing
Прегръдки на всички празнували дечица-Кико и Марти HugДа са ви живи и здрави и много послушнички Grinning.
На първо четене,малко съм разочарована.Голяма мръсотия,никой не знае английски ,за да те упъти по картата накъде да отидеш и .тн.Да не говорим,че в 22.00 затварят всички заведения и кой ял ,ял.Венеция също много прехвалена  ConfusedХората,с които бях ходиха предния месец на подобно изложение в Испания и казаха,че е на светлинни години пред Италия.Така,че който е решил да стяга куфарите,да го има предвид Grinning
Единствено останах очарована от езерото Гарда.Е,такава красота няма.Решила съм да отида специално там на почивка..Планини ,заобикалящи езерото,а в подножието на брега му сгушено едно малко курортно градче,цялото осеяно с маслинови горички и палми.

# 84
Isi, да ти е жив и здрав Марти! Hug

Нанни, много сладка торта. Момчетата ти са ПРЕ КРАС НИ!!! А ти си сладур, теб си те знаем. Heart Eyes

Дидито, нослети ти ми харесва. Определено виждам разлика. Ще изглежда още по-добре като се възстановиш напълно. Peace
Аз съм ЗА всякакви промени, ако жената желае това. То задължително след дадена манипулация ще се чувства по-красива, по-уверена...абе по-добре. Hug

Лети, не си очарована особено от пътуването, но поне се разнообрази малко. Wink
За толкова кратко време, едва ли можеш да видиш всичко и да ти хареса. Преумората от пътуването си казва думата.
И тук не говорят английски, не им е приоритет. Те си имат език и който иска да се разбира с тях да го научи!!! Поне аз с това впечатление съм останала. Mr. Green Е разбира се има изключения и се намира по някой английско говорящ.
Кое не ти хареса във Венеция? Аз само съм минавала от там...беше през нощта, завъртяхме се малко вътре и ми хареса! Изобщо Италия ми се струва доста харизматична страна, която бих искала да посетя-в частност Рим!

Моето малко бебенце е болно! Отит!!! Cry Какво им става на моите деца не знам, но все в ушите ги удря. Ема до преди година при всеки сопол и отит ми правеше!!! Тя се стабилизира, но малкото го почна.
Най-лошото е, че не знам откъде се появи. Нито сополи, кашлица или някакво др. неразположение.
Толкова много плака нощта в събота срещу неделя, че откакто се е родил сумарно всички ревове бледнеят. Confused
Вчера ходихме при педито, изписа АБ, сироп и капки Отипакс. Толкова не ми се дава този АБ и ме е яд. Но ме е страх да го оставя така да не стане по-зле. При бебетата всяко нещо се развива скорострелно.

Оставям ви да си дооправя къщата и излизаме. Ема е ваканция до 26-ти и ще се побъркам. ooooh!

# 85
  • Варна
Иси,Честит ти рожденник!Да е здрав и много успехи във всяко начинание!

Нанни,децата ти са прекрасни.И ти изглеждаш чудесно Peace Heart Eyes
Арлина,много съжалявам за малката кукла.водете я на лекар,вижте ги сливиците.По-бързо да намерите лек,ви пожелавам Hug
Ронка и на теб душко.да се оправя бързо малкия чаровник.Защо така в ушите ги удря твоите деца?Там им е слабото място изглежда...Бързо оздравяване Hug

Димитър пие много вода..ама много,сигурно по 1.5л изпива.сок почти не му давам.Или му изцеждам сама,или вода,сок много рядко Peace
Рени Heart Eyes

# 86
  • София
 Hug
Момичета, завърнах се.
Много прегръдки на всички порастнали дечица, да са живи и здрави  Hug А на болничките много бързо оздравяване  Hug
Ние изкарахме бронхоплевмония на Великден  Tired За да не сме в болница по празниците, идваха вкъщи, да боцкат детенце, е няма такъв ужас  Cry Плаках на всяка инжекция, но сега е добре. Тази седмица ще постои при баба.
Иначе случихме на време, стояхме навън през почти цялото време, Цеци не се чустваше зле, само първия ден малко беше отпаднал.

Е в общи линии е това.
Иначе си изкарахме, както си му е реда, на маса по цял ден, навън в двора, с много гости, печено агънце и много шарени яйца, за радост на децата  Laughing

# 87
Иси, извинявай за закъснението, но от сърце желая на голееемия бати Марти много здраве, веселие и късмет!
Да вярва в себе си, да крачи уверерно и всяка негова стъпка да бъде пожънат успех!

За мама:

Деска, много сладко това Цвете! Flutter
Ренито, да постригахме го с 300 зора. Не иска на фризьор, не иска машинки, голямо шубе, върти се постоянно и гледа в пода, когато баба му го стриже. #Crazy То затова и толкова рядко е подстриган. ooooh!
Ронка, Ивка, Арлина, бързо да ви оздравяват дечицата! Cry Praynig Hug
Тиция, нямаш ли някоя снимчица на това езерце, да оплакнем очи?! Simple Smile
Диди, Дани пие много вода, фрешчета и тайно от нас кола /краде ни чашите и се завира под масата/. Естествено не остава дълго скрит.
На два пъти обаче забелязах, че рано сутрин урината му беше мътна. Не бяха последователни дните, но се притесних. Сега е нормална.... newsm78

# 88
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, майчета!
Пак позарязах писането в темата, но си ви чета.
Бях бола няколко дни - в събота не можех да стана от леглото - хрема, кашлица - ужас. Пия антибиотик, отдавна не ми се беше налагало, но...Гледам поне покрай Вяра да не се въртя много, че да не я заразя.
Иначе се "спукваме" от ходене по рождени дни от началото на м.Март-така ще до средата на Май. Вече ми се изчерпаха идеите за подаръци.

Всички болнички дечица бързо да се оправят!

Рени, устиска до днес  Wink! Чакаме новини вече!

ЧРД на патерици на Марти и на мъника на Нани! Нека растат здрави и щастливи дечицата!

Нани, ето го езерото, за което спомена Тиция: http://images.google.bg/images?um=1&hl=bg&lr=lang_bg& … fai=&start=0- красота голяма, Алпите.... До колкото знам, е най-голямото в Северна Италия. Ох, Италия - има нещо завладяващо в тази страна. Скоро гледах филма "Под небето на Тоскана" и съвсем се влюбих.

Относно пиенето на вода- изобщо не знам Вяра по колко пие в градината /всеки месец даваме по 2 лв да купуват вода/, но вкъщи мисля, че не пие по повече от 200-300 мл течности /1/2 обикновено са сокове/

Сега изчезвам. По-късно може да пусна някоя снимка, да не ни забравите  Wink.

# 89
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден и от мен на красивото момченце Марти!
Много здраве му желая,успех в училище,много приятели и каквото си пожелае да му се сбъдне!

newsm67 nbirthdayИси-    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт