Рени: голямо бебе е вече моето и акото му взе лошо да мирише, а не на мляко, еххххх
Правете докато е топла фурната/както казва един приятел/
Ема на тези месеци сравнение с него е като надувана. А тя не вървеше от най-едрите на килограми.
Ти що се моташ ами не правиш второ, а/аз тука като разпределител бебета се изживявам...ама това са хубави неща от живота/?!
/, отиваме в един търг. център и после в МакДо...малко разнообразие и калорична храна.
Тиция "г*з път да види:" много дълго с кола ама си е приключение:) ние като ходехме в Германия и съм спала в багажника и в бензиностанции съм се къпала, и за нищо на света не го заменям това изживяване за 5 звезден хотел,е друго си е де
,а за Олла поне закуска и вечеря са посигурени ,какво то обеда ще сте навън 
не при всеки става 

Като студентка съм ходила на обиколка из Северна Европа и често се налагаше да имаме ужасни нощувки,ама на 20 години какво ти пука.Обаче на 33...
И Рении.,да устискаш,че да не изтърва събитието
Изчезвам че трябва да ходя до счетоводителката
Подготвителни ли са,незнам ама му казах че е рано и не отидохме.Дано да е след понеделник че съм си запазила час за козметик,неща да се бръсна 
Във Вторник като ходих да взема Дим от градината ,ми връчиха една рецепта и ми казаха че бил много болен с хрипове
,Димитър хвана гората,и не можах да се обясня като хората 

Тай и Димитър ги ръси едни....все поздравява непознати на улицата,показва им коли или там каквото си е грабнал от вкъщи
и така.....онзи ден се скарахме пред блока,аз му казвам да не влиза в локвите,той напук и в тях,и ме гледа нагло...като го задърпах за ушите и той пищи с цяло гърло"Помооооооооооооооооооощ умирам,някой да ме спаси" .хахахах ужас ви казвам бях излязла извън нерви 

,каква е тази кола,как се разглобява,в какво се превръща трансформъра...абе латерна.
.Ронка-как да те намеря във Фейсбук?
?Дано и помогне на малката кукла.
,как издържаш кола-маска не знам!Аз веднъж се подложих на това варварство и повече никога!

Браво за предстоящата екскурзия 

!Нека мъжа ти изкара повече парички за децата,кой ще ти помага първоначално?

УФ! 
Пита ме дали Дая е кашляла - първите няколко дни се давеше от секретите, които отделя раната. Но не е кашляла като кашляне.
Имай предвид, че трябва много да я пазиш 15-20 дни - ограничете излизанията и срещите с деца.
Ама и аз не виждам голяма разлика, не за друго, ами защото и преди си ти е било хубаво. Е, не перфектно, но пък ти отиваше на другите части от лицето. Даже гледах снимките отблизо, за да реша, кой е старият и кой новият нос. Важното е сега да се чувстваш по-добре, а че проблемите са основно в главите ни, е ясно
даже мислех за другата седмица да е на градина