Мадам Ленорман- 5

• 33 201
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Така гледането е за дама от темата, ако реши да сподели коя е. Въпросът е относно работа

22 33 6
15 7 3
32 18 1

# 91
Ето какво мисля
В момента жената е изправена пред важно решение, поява на възможност за работа или за смяна на досегашната такава. Това са мислите и емоциите на жена, на там са насочени желанията й. Скоро ще получи новина относно тези свои искания и според мен търсенето ще е увенчано с успех. Ще бъде трудно, няма всичко да се нареди като "по вода", но според мен ще има успех . За сега това мога да кажа, нещо не уцелих правилното време май, ще опитам да съм по подробна малко по-късно, но понеже зная колко трепетно човек очаква отговори бързам да кажа поне малко от малко нещо Simple Smile

# 92
Здравейте, момичета  Simple Smile

Искам да помоля, ако някоя от вас има възможност да ми хвърли едни карти.
Въпросът ми е: "Какво се случва с Х.?"

Благодаря   bouquet

# 93
Така гледането е за дама от темата, ако реши да сподели коя е. Въпросът е относно работа

22 33 6
15 7 3
32 18 1
Жената е в ролята на змия ли е? Струвами се, че има връзка с по възрастен мъж с който я крепи не само връзка но и приятелство. За момента ситуацията с работата е неясна. В по късен период работа ще има определено. 3 до 5 седмици някъде може би ще има интервю.

# 94
Момичета,много бих искала да ми хвърлите едни карти - какво ми предстои в любовта?Благодаря предварително на отзовалите се.

# 95
  • зад кестените
Здравейте, момичета  Simple Smile

Благодаря   bouquet
Добрееее AnchettНо поне на мен въпросът ми звучи така поставен много общо, но аз по моя си начин ще се опитам да ти гледам но кажи поне за мъж ли да гледам или за жена.

# 96
Здравейте, момичета  Simple Smile

Благодаря   bouquet
Добрееее AnchettНо поне на мен въпросът ми звучи така поставен много общо, но аз по моя си начин ще се опитам да ти гледам но кажи поне за мъж ли да гледам или за жена.

Благодаря, за мъж става въпрос  Laughing

# 97
  • зад кестените
Момичета,много бих искала да ми хвърлите едни карти - какво ми предстои в любовта?Благодаря предварително на отзовалите се.

kris12

12 птици 20 парк 25 брак 28 мъж 2 детелина
 В момента имаш някъкви спорове с близки ,родители може би ,не сте на едно мнение по определен въпрос.   Thinking Като че ли ще имаш някакво предложениее за брак или съвместно съжителство с  благороден мъж които ще те цени и уважава.

# 98
Здравейте, не съм се появявала скоро Rolling Eyes, но ето ме с един въпрос.
Какво да очаква жена от мъж, с когото е била само на "първа среща"?

Според мен, макар и след дребни неприятности, може би интриги,клюки...отношенията им ще станат по-топли,любовни,хармонични, щастливи.
Хм,много дръзки карти излязоха за почти непознат човек newsm78. Вие как мислите?

# 99

Според мен, макар и след дребни неприятности, може би интриги,клюки...отношенията им ще станат по-топли,любовни,хармонични, щастливи.
Хм,много дръзки карти излязоха за почти непознат човек newsm78. Вие как мислите?

Съгласна съм сс теб, но защо си мисля ,че този човек/мъжа/ нещо послъгва:))

# 100

Това е страх. Страх от това как ще се развият нещата. А те ще са страхотни.

kris12

12 птици 20 парк 25 брак 28 мъж 2 детелина
 В момента имаш някъкви спорове с близки ,родители може би ,не сте на едно мнение по определен въпрос.   Thinking Като че ли ще имаш някакво предложениее за брак или съвместно съжителство с  благороден мъж които ще те цени и уважава.

Според мен са нейни приказки и обсъждане вероятно с приятелки за това че се чувства нещастна или няма кой знае какъв избор на мъже и т.н. Наистина предстои връзка с човек, който ще я допълва максимално. И това е е нейния голям късмет.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 13:11 от vesinko

# 101
  • зад кестените

Благодаря   bouquet

29жена - 9 букет-5дърво-35котва -32 луна -33ключ -14лисица
Този господин в момента си е много добре по всички точки Simple Smile, само дето една близка се опитва да дава неуместни съвети  който по скоро ще са в неина полза отколкото в негова.А този господин дъщеря има ли , детето е много добро и ще му помага за в бъдеще................

# 102
 azadi ,vesinko,благодаря за допълненията. Ще дам обратна връзка как се развиват нещата при моята позната.

# 103

Благодаря   bouquet

Този господин в момента си е много добре по всички точки Simple Smile, само дето една близка се опитва да дава неуместни съвети  който по скоро ще са в неина полза отколкото в негова.А този господин дъщеря има ли , детето е много добро и ще му помага за в бъдеще................

Благодаря ти много   bouquet Той не е семеен, няма дъщеря.

# 104

приятна или не новост при този господин,от дама,това което е разбрал си има  две лица,затова казвам ''приятно или не'',за всеки случай има отношение със стабилността и здравите отношения между дамата и мъжът. можеби тя е тази която се е опитала да наложи нещо и на което  е разчитала да и се обърне внимание. можеби леко кокетство и заигравка със собственото здраве. демонстрира ПОВЕДЕНИЕ. Или  има прилив и отлив на усмивки и целувки.най вероятно нещата са за момента на основите на планове,одобрения,отричаниия. нещата вървят винаги с две лица.

зима,веси,вятър,луан,азади....и всички стари  приятелки,здравейте,пак съм с вас.
  леле ама сте се изписалиии,и нови имена има,чудеснисте.
 Stop

Общи условия

Активация на акаунт