Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (Тема 2)

• 52 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Nely1208, успех с търсенето! Наистина е доста трудно с квартирите тук... евентуално може да помислиш за пускане на обява в местния вестник/сайт, макар че подобни обяви май стоят с месеци Sad

# 616
  • София
Днес случайно видяхме (?необявена?) промоция в Пени: от 07.02. до 20.02. Памперси Памперс по 19,99 лв.

# 617
точно имаме нужда от памперси....а в какъв смисъл "необявена" промоция - няма я в брошурата, но цената в магазина е 19,99лв.,така ли
ходихме с малкия на празника на меда в р-т Дунав, разгледахме, но не си купихме нищо.Аз с евпечатлих от 1-2 книги, а малкия от меденките и чая с мед

# 618
  • София
Промоцията не я видях в листовката, а в магазина чак. И срокът й е необичаен (дълъг). Купихме си - тествана е, истинска е, един вид  Mr. Green

# 619
  • София
Ехехехей, пак си пиша сама-самичка, ама здраве да е  Mr. Green

Искам да ви питам спешно за препоръчки за заведение БЕЗ чалга, по възможност без пушене (или с добра вентилация) и с прилично меню. Място, където да не ни е срам да поканим евентуални гости от друг град  Embarassed

После да споделя, че видях плакат - утре - 13.02.2011 г. - неделя на площада ще има празненства по случай Трифон Зарезан - от 11 ч.: http://www.kozloduy.bg/?option=com_jevents&task=icalrepeat.d … 037&catids=62|65|18|63&lang=bg

Друго, в сайта на Общината за днес е планиран зимен празник!?! Някой да се е оказал там? http://www.kozloduy.bg/?option=com_jevents&task=icalrepeat.d … 041&catids=62|65|18|63&lang=bg

И накрая, да напомня за Бебешкото кафе: четвъртък, 10.30 ч., сладкарница ПАРФЕ - грабвайте децата, подбирайте комшийката с нейното и заповядайте  Peace

# 620
по точка 1 - ресторантът на хотела

# 621
  • София
Тули, благодаря, а там резервация искат ли?

Из вестника мярках реклама за място без чалга - Пиано бар - туй не е ли до Новия съд, при пицария Ла Роча? Някой ще ми "осветли" ли, ако има опит?

# 622
Зелено, ресторант "Малиция", от другия край на блока, където е "Черно и бяло" - с просторно сепаре за непушачи и невероятен детски кът - с къщички, пързалка, плюшени играчки, люлка и още играчки и това на закрито до самата маса. Направих снимки, ако не пътувам - утре ще ги кача.
На плазма беше озвучаването - един от каналите на тв-то на Нет сърфа, D....нещо си, поп-музика звучеше.

# 623
  • София
Лейди_блу, ще чакам с нетърпение снимки, дори не го бях чувала туй местенце  Embarassed

Прясна клюка: днес видях, че магазинът (бивш Плюс) вече има голяма табела ЛИДЛ  Mr. Green

# 624
  • До сърцето...
Честит празник, момичета!!!

Нека еуфорията от хубавото вино и любовта да е с нас всеки ден!

# 625
  • София
Зелено, ресторант "Малиция", от другия край на блока, където е "Черно и бяло" - с просторно сепаре за непушачи и невероятен детски кът - с къщички, пързалка, плюшени играчки, люлка и още играчки и това на закрито до самата маса. Направих снимки, ако не пътувам - утре ще ги кача.
На плазма беше озвучаването - един от каналите на тв-то на Нет сърфа, D....нещо си, поп-музика звучеше.

Лейди–Блу, Господ здраве да ти дава  Heart Eyes Ми то туй място си е в момента почти клубче, а любезна дама ни уведоми, че скоро вече ще е като истинско детско клубче, с още повече играчки за децата! Да уточня, че залата с играчките е светла, топла и просторна, разделена е с огромна стъклена плъзгаща врата от частта за пушачи, като тази врата се отваря само като минава някой, иначе се затваря и не се усеща цигарен дим. Мястото е прясно ремонтирано, има и чудни сладоледени торти... Децата здраво поиграха днес и изкараха чудесно! Прекрасно е, че в Козлодуй скоро ще си имаме истинско детско клубче - време беше!
П.С. Аз съм подочувала, че може и други клубчета да има, но май това е първото реално - споделете, ако знаете повече  Peace

И накрая, да почерпя виртуално за здравето на моята малка буболечка: днес моето човече става на 2 годинки  Tada Ако се видим днес, не се колебайте да ме заговорите - разхождам се с кутия бонбони в чантата, а тя все още е почти пълна...

# 626
Ехееее, кой е пораснал!

Честит рожден ден на Калин!
Да расте здрав за радост на мама и татко!
Зеленко, честит празник!

# 627
  • Провинция
Да ти е живо и здраво детенцето, Зеленко! Да ви радва и слуша много   bouquet

# 628

Честит празник на малкият Калин, да расте здраво, силно, умно и много щастливо дете.

# 629
  • До сърцето...
Да ти е здраво и щастливо детенцето! Подаръче от нас, може и виртуално да е, но е от сърце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт