Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (Тема 2)

• 52 316
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Чудесно е, че групичката ни се увеличава  Peace

Michelle, добре дошла  Hug В случай на нужда, не се колебай да попиташ. Информацията на първа страничка на темата е събрана със съдействието на много пишещи от тази и другата тема, за което се възползвам да им благодаря отново   bouquet

Който не е успял днес да намине към ПАРФЕ-то, може да си драсне една напомнячка за 24.03.2011 г. - четвъртък, от 10.30 ч. пак в ПАРФЕ-то - за тогава е планирано Бебешко кафе с Ла Лече Лига. Събитието е по-неформално и с любезното участие на кашон играчки Simple Smile Разбира се, всякакви междинни срещи и заигравки са добре дошли Simple Smile Ние с буболечката сме хаймани, излизаме всеки ден, забелязваме се лесно - оглеждайте се за струпване на калинки  Mr. Green

Срещите, лекциите и Бебешкото кафе - инициативи на Ла Лече Лига - са безплатни. Всеки, който има желание и възможност, е добре дошъл. Информацията за тях, както и всякаква разнообразна и интересна информация за кърмене и захранване, се публикува в е-бюлетина на Ла Лече Лига. Подробности за събитията, организирани от Ла Лече Лига България, може да следите на сайта на Ла Лече Лига, както и на страницата на Ла Лече Лига във Фейсбук и страницата на Бебешко кафе във фейсбук

Освен това можем да се похвалим и с допълнителни (необвързани с Ла Лече Лига) събития: Коледно парти през декември 2010 г. и Бебешко-детска среща за връзване на мартенички на 01.03.2011 г. (отразена на стр. 2 горе в текущия брой на вестника, както и на сайта). 

zkostova77, ако ползваш Фейсбук и имаш желание, може да се присъединиш към страниците на Ла Лече Лига и на Бебешко кафе от линковете по-горе - така няма да пропускаш уведомления за събития, а и може да получаваш интересна информация на стената си. Събитията се обявяват и на сайта на Ла Лече Лига - можеш да се информираш пак от линка по-горе.

РадикаHug много си наблюдателна  Mr. Green

# 676
Благодаря за информацията   bouquet чувала съм за  Лече Лига сега вече я добавих в Фейсбук-а.
желая ви един хубав слънчев ден Simple Smile може да се засечем навън:)
сега трябва да обърна внимание на едно пискащо Rolling Eyes детенце  Laughing

# 677
Момичета искам да помоля за съвет . Живея близо до училище 'Кирил и Методи' , входа на блока ни не се заключва и от известно време забелязах че деца идват в голямото междучасие да пушат. Оставам на страна факта, че целия вход мирише на пушек и навсякъде са нахвърлени фасове това се оправя лесно , но днес като излязох да им направя забележка, какво да видя- няколко момченца , които са най-много в четвърти клас, излезли от училище по тениски и стоят най-нагло, гледайки ме в очите без капка срам и ми казват че ще си тръгнат като си изпушат цигарите  Shocked Успях да ги отпратя, но съм шокирана как може да са толкова малки и вече да пушат. Много ми се иска родителите им да разберат какво правят децата им в голямото междучасие, но няма как да се свържа с тях защото не познавам децата, а и успях да огледам само едното момче, другите две се скриха и им видях само гърбовете когато си тръгнаха. Посъветвайте ме как да постъпя...

# 678
Следващия път излез с фотоапарата и ги снимай, без много да им говориш, като споменеш, че на някое от децата се сещаш кои са родителите.

# 679
  • София
marsia__kzl, ужасно е наистина! Цигареният дим трудно се отмирисва, имам ужасното чувство, че родителите на тези деца не може да са в неведение... 

# 680
 Лейди Блу, и аз си го мислих това за фото апарата, но едва ли ще го направя  Blush
Зеленко, точно това ми мина и на мен през главата. Едни родители трябва да са напълно поети от ежедневие и работа, за да не забележат че едно малко момченце мирише на цигари. Не искам да съдя никого, защото всеки избира как да отглежда децата си и колко свобода и лично пространство да им дава, но за мен цигарите са ужасно вреден навик и тотално съм против тях  Peace
 Искам да попитам има ли тук абонати на цифровата телевизия на Европ ком? Имате ли сигнал в момента? И може ли някой да ми даде телефон, на който да звънна за инфо.

# 681
Аз самата пуша и въпреки това се ужасявам като видя деца с цигари, още повече толкова малки... За съжаление не знам какво да те посъветвам, може би да се оплачеш в училището... не, че би помогнало.
Исках да ви питам, как аджеба се откриват имотите под наем в този град... обърнах нета на опаки. Конкретно къщи ме интересуват, за моя приятелка под наем, ние ще търсим да купуваме скоро.

# 682
  • София
marsia__kzl, ние бяхме преди време на Европ.ком, но се отказахме - малко програми, чести проблеми. Съжалявам, но нямам записан телефон. Приключихме отношенията си малко трудно, след като една вечер дойде техник да ни изключва, че не сме били плащали, аз извадих бележки откак сме им клиенти, всичко плащано в срок, дори в началото на срока, той ги прибра да ги видели в офиса (!!!) с обещанието да ни ги донесат на другия ден - не ги донесоха. Аз ходих до офиса, после мъж ми ходи също и на третото ходене аз казах с МНОГО СТРАШЕН ГЛАС, че ако не си получа бележките, ще им стане много тежко, заплаших ги с медии и с каквото се сетих и да видите как после бързо-бързо си ги получих. Ами че ние сме под наем, после ако тръгне хазяинът нещо да спори за неплатени сметки, как ще доказвам, че съм платила? После опитахме Близу - повече програми, по-добре с качеството, но все пак чести сривове, вкл. любимия ми Холмарк по час и повече го няма. Е, от скоро сме на цифровата телевизия към Нет-сърф - ами то било много хубаво да има човек цифрова. Брилянтна картина, много разнообразни канали. То програма, то екран в екран, то радио, то чудо. Дори и новата рок телевизия - Т-Рок - най-сетне нещо прилично за слушане.

П.С. Ето какво намерих из нета:
Европ-Ком-С.В ООД, България
ЕИК:    106619882
Държава:    България
Телефон:    092/ 665530; 0885000058
E-mail:    v.viktorov@mail.bg
Адрес на управление:    Област Враца, гр. Козлодуй 3320, ул. "Радецки" № 20
Адрес за кореспонденция:    Област Враца, гр. Козлодуй 3320, ул. "Радецки" № 20

Michelle, трагедия е с имотите, може би е по-добре да се изкажат по-отдавна пребиваващите също, но е факт, че обяви общо взето почти няма. Ако имаш познат в АЕЦ-а да работи, може да помолиш да провери във вътрешната им мрежа. Ние когато трябваше спешно да се преместим в града така се примолихме - тогава имаше 1 обява. Купихме вестници, гледахме по спирките и из града - няма пукната обява. В момента понякога из центъра и във сестника/сайта се случва понякога обявка, но...

Който не е разбрал, другата седмица е ред на Панаира на модата - от вчера строят къщичките срещу Читалището. Отвори и фургончето (кафето) там, но днес музиката беше чалга  Sick и не знам дали ще повторим  Mr. Green

# 683
Тези телефони и аз ги намерих, но не са актуални. Ние сменихме Близу с Европ ком главно заради цифровата, но не съм доволна. В петък, нямахме цял ден, в събота също нямаше сигнал до преди малко и сега отново изчезна. На всичкото отгоре приемника, който са ми дали е кофти- понякога се губи цветността, друг път нямам звук - много неприятна работа.

# 684
  • Провинция
Зеленко, аз не съм в града . Петък вечерта ще си дойда, Панайра на модата до кога е, имаш ли идея?

# 685
  • София
Досега все е било до събота, върти ми се 14-19-ти март от рекламите... Като излизаме, ще погледна и ще пиша. Имай предвид, че в събота доста от нещата все пак са изчерпани...

# 686
  • До сърцето...
... Ние сменихме Близу с Европ ком главно заради цифровата, но не съм доволна...
Ако си за цифрова телевия - и аз препоръчвам Нет-Сърф.  Доволна съм, имат промоции, денонощни телефони и плащането става по няколко начина, един от които ми е страшно удобен. Евро коп трябва да ходя до офиса да плащам (поне по онова време когато питах) което не ме устройваше.
Интернета също е много изгоден (като цена-скорост).

# 687
  • София
Оу, и аз да похваля на Нет-сърф цифровата  Peace

Кръговрат, до 19-ти е изложението.

# 688
  • Провинция
Оу, и аз да похваля на Нет-сърф цифровата  Peace

Кръговрат, до 19-ти е изложението.

bouquet

# 689
Здравейте, подготвила съм подписка до кмета.Моля погледнте текста и ако искате да променим или допълним нещо-пишете.  "Обявяваме се против безконтролното нарушаване на обществения ред от мотоциклетисти и несъвестни шофьори. Свидетели сме не само на възможни физичеки, но и психически травми върху нашите деца, които подскачат в количките при преминаването на всеки мотор, не могат да спят на обяд и реват на сън нощем от „стах от буто”.
Обръщаме се към обществото за съдействие, институциите в града да  вземат мерки и контролните органи да излязат на улицата и да си свършат работата.
Подкрепили:..."

Общи условия

Активация на акаунт