Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (Тема 2)

• 52 309
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Провинция
Ако не се лъжа това е банката срещу бившия Милениеум (към днес Сити клуб) , до Блиц кафето. Момичето от интервюто с "Няма да говорА" го познавам по физономия и опеделено никога не ми в вдухвало доверие.

# 661
Инвест банк или по-точно Красимир Стоянов и компания. За съжаление тези хора /мои приятели/, които дадоха по тв, не са единствените. Схемата е добре отработена, а изгорелите са десетки. Някои от хората тук бях предупредила още миналата година да не влизат в близки контакти с някои от пишещите в първата тема, понеже от ''компания'' се бяха намърдали в темата. Но явно изгубиха интерес и скоро не съм ги засичала.

Кръговратче, да, тогава компанията работеше в тази банка, после замесените в схемите се изнесоха задружно към Инвестбанк.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 06:45 от lady_Blu

# 662
Човекът за когото говориш участваше ли в телевизионният репортаж.

# 663
Не, беше "в командировка"  Grinning

# 664
Не говоря за шефът,а за "компания"-тя май беше в репортажа.

# 665
НА едната компания  Grinning показаха баща й и дома й, а другата се правеше на портиер Simple Smile))
Днес говорих с Боряна, разчитат много на телевизията, а Бтв искат да правят по-дълъг репортаж.

# 666
  • София
zkostova77, добре дошла  Hug Ще се радвам да се запознаем някой път. Не виждам добре възрастта от лентичката ти, закрива я картинката  Embarassed

Може би точно навреме пускам покана за неформална кърмаческа среща: 10.03.2011 г. (четвъртък),  10.30 ч., сладкарница ПАРФЕ (комплекс Сони). Повече за събитието може да прочетете тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103098.msg18031083#msg18031083 или тук: https://www.facebook.com/event.php?eid=205966469420781&ref=mf

Ах, ние да мръднем за малко и по новините само за Козлодуй говориха... то за Радецки (пък днес прочетох, че мин. на културата казал, че нямало смисъл, изживял си бил времето корабът  #Crazy ), то за банковите измами...  все едно си бяхме у дома.

И накрая пак да се ожаля... С уговорката, че това ми се е случвало и в други градове и съм реагирала по същия начин. Уточнявам, за да няма пак криво разбраната цивилизация. Дори днес от стъписване забравих да поискам книгата за оплаквания. А трябваше.  Значи вдигнахме се с децата да ходим да поиграят в Малиция, че нали уж лошо времето... отиваме и играчките ги няма, разхвърляни някакви маси из залата  Shocked Една нацупена сервитьорка ни обясни, че се готвели за Осми март. Няма бележка, няма "Извинете!", няма нищо. Все едно сме някакви досадници, дето сме дошли да й пречат да си зяпа телевизията, а не евентуални клиенти, които й идват на крака да си похарчат парите в заведението. Много се ядосах, добре, че децата не разбират чак толкова, ама може ли такова нещо! Споделям, за да не хукне някой тези дни натам - хич да не се и хаби. Пък ние ще си помислим дали пак бихме отишли, с такова отношение...

# 667
  • До сърцето...
Абе, зеленко, ти одиш къде одиш и пак дойдеш у Козлодуй да си влезеш у ритъм  Joy Joy Joy

# 668
  • Провинция
Честит празник на всички мами , и жени въобще!
Пожелавам Ви да сте здрави, силни и красиви!Да крачите гордо по трънливия път на живота и да лекота да преминавате препятствията по него!С усмивка да посрещате всеки ден и винаги да бъдете горди от това , че носите името "жена"!Весело изкарване на всички!

# 669

Честит 8-ми март, Дами! Желая ви весел празник и да се чувствате безкрайно обичани през цялата година !

# 670
  • София
Споделям с вас подаръка, който намерих на стената си във Фб днес за Деня на майката: "Удоволствието да си майка / The Joys of Motherhood ": http://www.youtube.com/watch?v=TbKfq-ZCg0Q

# 671
И аз да кажа едно "здравейте"... от 2-3 дни и аз се оказах горд жител на този град... порових за инфо, попаднах тук.. изчетох тема едно и тази до средата... много полезни неща сте събрали, благодарности за което, определено отговориха на 90% от въпросите ми. Сигурно ще имам още много, но вече поне има къде да питам Simple Smile   bouquet

# 672
  • Провинция
Добре дошла! Hug

# 673
здравей зелено човече, аз съм в Козлодуй тази седмица, съжалявам, че чак сега прочетох за вашата среща в сладкарница Парфе:) иначе щяхме да дойдем:)

# 674
  • До сърцето...
Споделям с вас подаръка, който намерих на стената си във Фб днес за Деня на майката: "Удоволствието да си майка / The Joys of Motherhood ": http://www.youtube.com/watch?v=TbKfq-ZCg0Q

Я, ние си имаме не една, а две звездички: зеленкото и Калин!!! Hug
Ама око - ренген, как ви познах, а!?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт