Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (Тема 2)

• 52 310
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
аааа,айде стига с тия ресторанти,че съм на диета....и огладнявам  food002

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 08:50 от tuly

# 646
  • на тавана в кошницата
Здравейте, можете ли да ме насочите за ноктопластика, но не в глезотийка, ако има друга. Благодаря Ви.

# 647
  • Провинция
Здравейте, можете ли да ме насочите за ноктопластика, но не в глезотийка, ако има друга. Благодаря Ви.

Дъщерята на стилиста прави, но не ти я препоръчвам. Точно преди бала ми направи и 2 дена преди изпращането ми паднаха половината Naughty

# 648
  • на тавана в кошницата
А къде се намира?

# 649
  • Провинция

До т.нар. Пенсионерски магазин и Голямото левче.Не мога да ти кажа номера на блокове, за да те ориентирам по-добре.То е  в един гараж.Иначе и в салон "Гама" (к-с Черно и бяло" , зад Зеления капан) правят, но е скъпкичко, и определно не е кой знае какво.

# 650
  • на тавана в кошницата
Благодаря много

# 651
  • Провинция
А да питам аз - има ли живущу в ж.к.1 около Девятката, р-т Малиция, клуб 33 и района...че аз съм тук и нямаме вода цял следобед, в момента също няма. Някой да има повече инфо?

# 652
има ново салонче за маникюр в поредицата гаражи до закусвалнята /общежитието/

# 653
  • София
Кръговрат, днес сутринта пред Малиция имаше багери и камион на ВиК. В заведението около 11 ч. вече имаше вода. Може би късно пиша, но все пак...

Голяма веселба става в тази Малиция, знае си кой колко го прегръщам, че ни светна  Hug

# 654
  • Провинция
Кръговрат, днес сутринта пред Малиция имаше багери и камион на ВиК. В заведението около 11 ч. вече имаше вода. Може би късно пиша, но все пак...

Голяма веселба става в тази Малиция, знае си кой колко го прегръщам, че ни светна  Hug

Да, днес по обяд доде водата.Имало е някаква авария пак завоя точно.Мерси все пак, Зеленко Hug

# 655
Честита Баба Марта!

# 656
  • у нас
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени,здрави и засмени!

# 657
  • София
Честита ви Баба Марта на всички! Сутрешното бебешко-детско парти за връзване на мартенички в ПАРФЕ-то мина много весело, да видим вечерното Simple Smile Ако няма посетители, отиваме на концерт в Дома на енергетика (вчерашният беше много добър)!

# 658
Здравейте мами от Козлодуй:) Мога да кажа,че вашия град е много приятен и спокоен:) имате хубав парк, чисти и нормални улици:) аз живея в София (тук лудницата е пълна), но с удоволствие идвам в Козлодуй и си прекарвам много добре:) само където не познавам никой от този град, с който да се разхождам с малкия Simple Smile

# 659
  • До сърцето...
zkostova77 , добре дошла при нас! Аз съм от "тинейджърските" мами. Но зелено човече и компания са от твоята възрастова група ... Peace

Абе момичета днес като го чух по ТВ и се  #Crazy

за коя банка става на въпрос http://vbox7.com/play:61c7a1cd

Общи условия

Активация на акаунт