Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 357
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Утре ще питам каква е заетостта в Трухчевата къща за въпросната дата.
Кас-че, чакам с нетърпение твоето менние по въпроса и най-вече за датата Simple Smile
Относно цените на това местенце - ето какви са - ОФИЦИАЛНИТЕ! Множем да се преборим и за отстъпка!

Цените са както следва:

•Апартамент - 45.00 лв.;
•Легло в стая - 15.00 лв.;
•За деца под 12 години цената на легло е 10.00 лв.

Ето и линк ТУК

Всички сме наясно че финансите са ограничени, за това търсим ЕВТИНО, локализационно УДобно местенце за всички, чисто и широко за да ни побере! Вярвайте ми - снощи съм се ровила до 01.00ч за да търся подходящо място! Нека тези които имат претенции да ги изразят, но да дават и предложения! Миналата година всичко падна на плещите на Чара, никак не е лесно да се организира подобна сбирка! Готи, поздравления за смелостта ти да се захванеш в подобно начинание! Аз ще помагам с каквото мога!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 21:25 от rosi_bosi

# 586
Роси,наясно съм че организацията на едно такова мероприятие е сложно нещор.Шапка свалям на всички,които се нагърбват с такова нещо.Аз лично претенции нямам,наясно съм,че всеки разполага с различни възможности и се опитваме да намерим максимално изгодното и удобното.Не се намесвам в решенията,понеже предложения не мога да дам,искам когато се реши нещо да си преценя мога или не мога да си го позволя, и да ви го кажа...

# 587
Освен това не е задължително да идвате за 2 нощувки, предлагам гала вечерята да бъде събота вечер, както миналата година. А който има възможност и желание - да отиде и да спи и петък вечер! 45 лева за апартамент за 1 нощумка е поносимо, а както казва и Роси - може и отстъпка да получим!
Роси, благодаря за подкрепата, ще се възползвам, и чакам отговор от теб за къщата утре! Можеш да питаш и за  хотела, който е за 400 лв.

# 588
  • Бургас
Еленитка ЧЕСТИТО!!Толкова се зарадвах като прочетох новината. Hug Пожелавам ти едно здраво и красиво бебче през януари и не знам защо но си мисля че този път ще е момче.
Ние на среща ни е невъзможно да дойдем с това бебче.Видях много хубави снимки на прекрасни дечица. Heart Eyes
Добре сме Илианката расте и дивее просто е едно малко природно бедствие пу пу да ми е жив и здрав, малката расте засега ми е кротичка.Тези дни ще се постарая да пусна една снимчица да ги видите. Hug

# 589
Готи, мерси за SMS-а. Аз съм "за", така, че сме в списъка: 2 възрастни и едно Дениче Naughty

# 590
  • София
След СМС-а на Готи няма как да не се отзова. Не писах по темата тъй като не бяха ясни датите.
Спомените от миналата среща са страхотни и ми се иска да присъстваме и на тази. Лошото е, че точно тогава съм дежурна и е почти невъзможно да се сменя. Все пак ще направя всичко възможно. Засега не ни бройте, а в момента в който имам яснота ще кажа. Ще следя темата. Нямам никакви претенции относно мястото, единствено да е приблизително средна България. До морето ми идва финансово невъзможно, и без това незнам дали въобще ще го видим тази година.
Евала на Роси и Готи, че отделяте толкова време за организационни дела.

Еления огромно честито. Желая ти леко бременеене и най-желаното вързопче на края.

А вие си спете не ми пречите. Аз поредна нощ ще бия глава над мониторите.  Crazy

Ето и един Бобчо да не го забравите:

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 23:42 от anita7

# 591
  • Бургас
По скоро съм пас за срещата. Както вече неведнъж съм се оплаквала, лятото нашия тати е абсолютно ангажиран , при нас  няма събота и неделя, магазина работи от 7 до 24 часа.  Cry Стефан все още е на вълна тичане в неустановена посока. Та дори и да дойна някак сама, което е невъзможно без кола, изобщо няма да успея да поседна и да обърна внимание на никой. Какъв е смисъла тогава, да се гоним на различно място !
Питаше някой за Мери. Вчера се чухме , предадох й новините от форума. Тя работи, много й е тежко. Вчера момичетата са тръгнали на градина. Емичка е плакала. Но както знаем, така е.  Sad

# 592
  • София
Привет от мен  Grinning

И ние сме "за" срещата  Grinning На този етап предпочитам Трухчевата къща, защото, там има апартаменти, и тъй като децата ми са с различни режими предпочитам да имам две стаи на разположение. А освен това тя е с по-голям капацитет има по-голяма вероятност да има свободни места за хора, решили в последния момент. Но където и да е, ние ще дойдем- само да сме здрави Grinning И аз мислех да звъня днес и да питам за подробности, но Роси вече е писала  Grinning От миналогодишния опит бих препоръчала да не се обвързваме с менюта, евентуално, за да ги улесним да поръчаме салатите за събота вечер предварително, но това намясто в събота сутринта да се реши. С риск да срещна неодобрение бих препоръчала и всеки сам да си направи резервацията и ако е необходимо капаро сам да си го превежда . Миналата годинина това отне страшно много време- писане на списъци-свободни стаи, постоянно следене и коригиране колко и кои са заети и колко и кои свободни, разместване, лични съобщения, доизясняване и обясняване, списъци до хотела, коригиране на тези списъци 2 пъти. Аз миналата гонина имах 120 мин разговори само с хотела, а часовете пред компютъра... не ги знам. Не се оплаквам, даже ми беше приятно Grinning но сега нямам това време. Предлагам тази работа да си я свърши хотелът- всеки звъни- пита какво има свободно, запазва си стаята, ако е необходимо превежда си капарото. Ако пък някой е свободен нямам против да организира  Grinning

Бобчо чаровен както винаги и много пораснал Grinning

# 593
  • София
Ние сме на линия. Консултирах се и с половинката Simple Smile. Ще си резервираме, ако трябва само да стане ясно къде точно Sunglasses

# 594
Здравейте!
Много ми е приятно да чета , че пак се организира среща.  Иска ми се тази година  и ние да дойдем , но все още не мога да дам категорична заявка.При нас се отключиха едни здравословни проблеми , които ще глътнат време и пари, но поне не са животозастрашаващи.Ще пиша повече , когато имам яснота.
Благодаря на Роси и Готи за готовнността , с която се заемат с организацията!

# 595
Съгласна съм с предложението на Чара всеки сам да си запази стая. Наистина ангажимента е голям само за един човек.
Готи мерси за обаждането/ мойте 100 % фснощи закъсняха много от работа и не се видяхме  Mr. Green/

# 596
  • София /и когато може на Маркуджико/
Специални благодарности на Готика. Peace За 25-27 юни - и ние тримката (звездобройка, мира, аз). Поздрави на всички.

# 597
  • София
Радвам се, че срещата вече се организира и ще успеете да се видите.
Ние ще сме пас.  Sad  Съжалявам...
Надявам се някъде на морето да успеем да се видим с някой от вас.

# 598
Анита, Бобчо е незабравим и неустоим. Много, много красиво дете!
Готи, мерси за SMS-а, но по ред причини ние няма да участваме в срещата. Твърда и непоколебима съм от самото начало, изобщо не съм го предвиждала като вариант. Това лято мога да ползвам всичко на всичко пет дни отпуска и възнамерявам да съчетаем рождения ден на мъжа ми с кратка морска почивка...
Лек ден и тези, които все още ползват колички като нас да внимават в картинката - КАТ погва майките рецидивистки, които нарушават правилата за движение и вместо по задръстените с коли тротоари се движат по уличното платно. Жална им майка, дето се вика.

...Теди, няма ли да се похвалиш? Списъците с новоприетите дечица вече са изкарани в нашата ясла, предполагам че вече се знае дали Йоанка се е вредила.
Mirkam, как са бонбоните?

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 08:04 от Пухка

# 599
  • Sofia
Жална им майка, дето се вика.

На полицаите, нали?  Laughing
Ще си го търся със свещичка, те такава акция никак не е за пропускане, като ми покажат фиш с глобен спрял на тротоара автомобил ще им лепна с кеф и моята глоба на челото и ще си призная нарушението ми.
С нетърпение чакам да се появи някой власт имащ, който да ме попита защо аджеба не съм се научила да летя като съм решила да ставам майка, ама ха!  Laughing

Анитка, да нащипеш Бобчо по бузките.  Grinning
Виви, ако решиш да идваш на срещата все пак макар и сама и ако ми се отвори парашута и на мен ти обещавам да ти правя компания в късите спринтове в неустановена посока, със сигурност с мен ще успееш да се видиш.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт