Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 347
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Супер, вече имаме потвърдили участие в знаменателното събитие! Ура!
[/color] [/size]

Напълно естествено е, датите да не устроят всички, но просто не е възможно да се съобразим изцяло с възможностите на целия колектив. Искрено съжалявам, но съм сигурна, че и преди два месеца да бяхме посочили дата, пак нямаше да е удобна на 100 процента.

Чара както винаги се е изказала мъдро и свежо, вероятно така ще стане. Но очакваме включване от Роси за подробности дали е свободна къщата.Миро ако ме чуе, че торкова разходи за тел е възможно да му направя - направо ще трябва да си търся подслон при някоя от вас!

Ето го и списъка, който предлагам да напълним:

1. Готика, Миро и Тино,
2. Чара, Румен, Камен и Георги,
3. Роси, Ники, Алекс и Боби,
4. Ефрото, половинката и Анна,
5. Денил, половинката и Деничето,
6. Звездобройка, Татко Ган и Мира,
7. ?

Вижте как бързо,  за 24 часа има вече 6 готови да присъстват!

Очакваме с надежда всички колебаещи да кажат своето заветно ДА! да не изброявам всички поименно, но Анитка, Жаси, Виви, камчи, Камчо, Слънциче, Дез, Ади в4, Мама Ави, и т.н.

Лично аз не преставам да се моля и за чудо, което така да обърне плановете на отказалите се и те да ни ощастливят с присъствието си! Тук свенливо поглеждам към Пух, Каттт, Златомирка, Миркам, Валерия, Мери.....

Виви, какъв е тоя песимизъм, който усещам? Ще ти бъде наистина интересно да го гониш на ново, непознато място и сред други дечица, на чист въздух. Ако трябва да цаним някой за помощник?!

След обяд ще вляза пак!

# 601
  • София
Компаноята с гонещите се се увеличава, само че аз съм на дълги разстояния Grinning
Одавна не бях качвала клипове. Камен продължава да търси най-качествените начини как да се пребие  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=-1G3UoaosEU

http://www.youtube.com/watch?v=WJpu25Gn4VQ

# 602
  • Sofia
Влизам набързо да почерпя.
Днес голямото ми момче става на 18

Желая му попътен вятър в морето на големите!

# 603
О, Kam4o, да ти е жив и здрав. Много късмет му желая! Тъкмо днес го гледах какъв хубав мъж е станал във "фейса".
Чара, щипя се и не вярвам на очите си. За да накарам Калоян да се качи на този уред, вероятно трябва да го държа в ръце и да балансирам на един крак с него. Но Камен много отдавна съм го признала за по-по-най!
Вал, и аз чакам с нетърпение някой да ме спре за неправилно преминаване smile3508. Ще го хвана за ръчичка, ще го заведа до който и да е подлез в квартала и ще го накарам да нагази до колене в блатото и да ни пренесе на ръце в непрогледен мрак, плъхове и воня, като се опитва да не го плесне парче от тавана по тиквата и си гледа в краката, за да не потъне в дупките, над които някога е имало решетки. Пък после да ми направи обстойна проверка за пожарогасител, аптечка, светлини, "Гражданска отговорност", винетка за друг квартал и т. н. Ако ще да ми вземат свидетелството за правоуправление на детска количка, докато не изчистят тротоарите, не премахнат "Синята зона" и не обезопасят подлезите, ще съм майка рецидивист.

# 604
Нямам много време за писане така че накратко и искам бързи реакции!
Говорих с г-н Трухчев!
Има достатъчно места за 25-27 юни.
цените са следните:
апартамент 55 лева, тройна стая - 50 лева, двойна стая - 40 лева.
Закуска бонус ще ни осигурят!
Има всичко - двор, сърничка която тича из двора, зайчета, пони  ...
Могат да ни приготвят агне печено за гала вечерята, както и много други домашни гозби!

Човека иска капаро  (100-200 лева), което се наемам аз да платя. Иска 1 да резервира всичко, и честно казано и аз така си мисля че е най добре! Поне тези които със сигурност са казали "ДА'. Който желае по късно да се включи, сам ще си резервира!
Моля ви до 2 дни - всички да напишете мнението си - кой каква стая желае!
Това което знам до сега че Таня  и ние сме в апартамент.

Пишете, аз като се прибера по късно в офиса ще чета и пиша! Днес за около 1-2 часа няма да имам и телефон (м-тел) защото го пренасям към вивател и в момента е изключен! Така че ме търсете на 0878 222....
Хайде до после...

# 605
Камчо да ти е  здрав и все така талантлив младежа, много успехи безкрайно щастие му желая... Hug

Чари, виждам бъдещ шампион във Формула едно скоро в лицето на Камен.. Mr. Green
А при разминаването с колелата ...отиде ти хубавката тревица.. Laughing

Да ви почерпя сега и за моите рожденници днес- брат ми  и свекърчето ми добричко, далече са от нас, но ги поздравявам и тук,
желая им много здраве и щастие... Hug

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 13:43 от бубето 29

# 606
  • София /и когато може на Маркуджико/
За срещата: ние искаме двойна стая със спалня (по възможност), малката мишка спи в походната кошарка. 

# 607
  • Sofia
Голям съм заплес. И баща ми днес има Рожден ден Embarassed

Бубе, да са здрави и весели и твоите рожденици Grinning

За срещата. Все още съм в размисъл. Цените за нощувките са приемливи според мен. Оставам от тези, които ще резервират в последствие.
Ако дойдем ще сме аз, каката и дребния. Основно обмислям проблема с пътуването.

# 608
Голям съм заплес. И баща ми днес има Рожден ден Embarassed

Бубе, да са здрави и весели и твоите рожденици Grinning

Благодаря ти Камчо, да е здрав и щастлив с вас още дълги години..  bouquet
както е  тръгнало дай с теб да изкараме още някой роднина рожденник днес.. Mr. Green

# 609
  • Sofia
Камчо, жив, здрав и разумен да ти е пълнолетния вече младеж!  Grinning
Баща ти също от здраве да не се отърве!  Grinning

Както си тръгнала на час по лъжичка току виж се сетиш за още някой приближен роднина, който днес ще е във вихъра на купона.  Crazy

Бубе, да ти е живо и здраво братчето и свекърчето, което наистина е много добричко, потвърждавам, рядко срещан фин човек, специални поздрави да му пратиш!   bouquet

Някой иска ли да ми отговори за срещата, че аз сериозно питам има ли директен транспорт до там, нищо не откривам за това село, явно с автобус до Търново, а от там 6км пеш ли извинете аз толкова спортна натура не съм?  Mr. Green
Искам да си направя сметката колко адреналино покачващо ще е пътуването, за да знам дали да го предприемам изобщо.

Танче, хайде вади масата на двора и откривай сезона, искаш не искаш се самопоканвам на кафе.  newsm03

# 610
  • София
Камчо, Бубе, живи и здрави да са ви рождениците Grinning

Вал, чакам, аз чакам, всичко съм приготвила и чакам  Grinning

И колажът на Вики е много хубав- браво Кат Grinning

# 611
ВАЛ, благодаря ти за поздравите,  Embarassed  ще му предам.. Laughing
А какво са за теб 6 км, толкова енергия имаш от тортичките, дето си ги правиш-хапваш... Mr. Green
И моля едно столче за мен на тревичката, аз идвам със стугено бяло  каберне .. reverance
 сега ако кажеш ,че не обичаш бяло вино... newsm66  .....ще си го пийнем със Чарита..

# 612
  • София
Бубе, Ками, живи и здрави да са ви рожденниците!
Нека имат много късмет в живота!

5. Каттт, не е юли, не е на морето, но вече имаш дата и две предложения, така че прави плановете за присъствие! Нищо не пречи и морска среща, но тъй като всички ще бъдем по различно време на море, пак ще има ощетени, защото ако се организира, точно след като съм се прибрала от морето - няма как да се върна, това става въпрос лично за мен, други могат и да се върнат.
Готи, имах предвид, да организираме срещичка само за хората в околността (без преспиване), едва ли някой ще бие толкова път за един ден.

Ах, този Камен, някой ден ще се биеме в гърдите, че познаваме този младеж Simple Smile, ще видите.

# 613
Момичета,много ви се радвам на светкавичната организация Hug
Явно и тази година само ще си въздишам по снимки Cry...през тези дати ми не невъзможно да отсъствам от дома,защото се надявам да посрещам туристи.пък и други причини има,ама няма да ви товаря с тях.
Готи,много благодаря за VIP- обаждането Mr. Green,За нас поне си остава утешителна награда-морска среща SunglassesКатт,надявам се и с вас да се видим.Предната година бяхте на 15 мин. от нас,а не се видяхме  ooooh!...Вал, апък с теб ще си говоря допълнително когато му дойде времето NaughtyАко не слушаш,може да ми дадеш Ева,с нея много добре се разбираме по телефона Mr. Green

Бубе,Кам4о,да са ви живи и здрави децата,бащата,братят и свекърът  bouquetС нетърпение чакам да се зареди клипчето на Камбата Grinning

# 614
  • София
За срещата: ние искаме двойна стая със спалня (по възможност), малката мишка спи в походната кошарка. 
Роси и ние така, ако може...за спалнята имам предвид (само ако може, разбира се). За това ти звънях 2-рият път..съжалявам, ако е било по неудобно време Confused

Камчи, какви са тези здравословни проблеми? Sad
Еленчо, а ти какво пак ни спестяваш? Thinking Sad

Общи условия

Активация на акаунт