Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 350
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
В Трухчевата къща ходихме миналото лято.Много е хубаво. Peace

# 571
  • София
Да си кажа за срещата. За 25-27 юни може и да успя да се включа, но после ми е невъзможно. Дежурна съм в работата, а от 20-ти юли сме на море на Албена. Имам голямо желание да се видим, но да видим дали ще се впиша някъде. Не искам съобразяване с мен, но сега гласувам за този период. Лошото е че в работата сме три в отдела и въртим дежурствата, та трябва доста по-рано планиране и много малко са вариантите за мен Sad

# 572
  • Sofia
Да опитам да се включа по темите...
И на мен ми е кът времето напоследък.
Чудесни снимки сте направили. Благородно завидях. Хубаво е, че намирате време  за малко релакс.
По темата за срещата. Имам желание , но когато се уточни място и дата тогава ще мога да кажа със сигурност. Сега сме само двамцата с половинката  в офиса и ще дойда сама най-вероятно. За това изчаквам и ще преценя как ще е финансовото положение и как ще се придвижим.
Хубава е идеята за среща на морето, но за мен е невъзможно да се включа.
Ако нямам тичане по класирания из училищата и всички са здрави, ще направя всичко възможно да дойдем. Peace
Хубав ден   Nature Sunny

# 573
  • София

Страхотни снимки сте направили в Самоков!
Чара, снимката Колко е висока една Тони е върха!
Готи, аз ще ти кажа със сигурност, когато се знае вече кога и къде. Иначе да, тримата ще сме. Колкото и да е справедливо мястото на срещата да е по средата, мен по ме устройва да бъде на морето (тъй като така и така ще биеме път до там) и да е юли.
А вие защо сте №0 в списъка? newsm78
Между другото, дори и да организираме нац. среща, ние пак ще си направим морска среща, нали?

Слънчев ден!

# 574
Така.... радвам се, че има някакво раздвижване! Сега само минавам, като заспи Донът - ще вляза да чета подробно!

Както разбирам срещата ще трябва да е или до края на юни или към септември.

От вчера искам да се извиня, че не споменах в предния си пост всички съфорумки, но времето ми беше изтекло и за да не се чупят отново клавиатури и мишки, спрях.
Целувки!

# 575
Харесват ми и двете места, ако сме повече хора ще е добре Трухчевата къща. За периода и аз мисля за 25-27, но не съм 100%. Довечера ще говоря с мъжо.  Само да сме здрави можем да се включим.

# 576
Днес съм в отпуск и имам възможност да се включа по такова време на деня.
Относно срещата: аз също мисля, че добре да бъде някъде по средата. Еленския Блакан звучи много добре, снощи гледах някакви места в Трявна, но нищо конкретно. 27-28юни мисля, че е добре , преди да сме започнали масово почивките по морето.

# 577
Тъй като почнахте да пишете и както виждам доста хора вече се замислят - нека обявим датата на срещата за 25.06 - 27.06. Почне ли сезонът на почивките съвсем ще се разпръснем, а толкова хубаво беше миналата година!  Есента не е чак толкова удачна - почва се училище, плъзват грипчета и прочие, застудява, оставим ли за есента - смело мога да заявя, че вероятността за среща е миминална, до нулева!

Вярно, че е много близка датата, но то колкото повече време има - толкова по се разтакаваме. Последните предложения ги е дала Роси, смятам, че и двете са удачни, но според зависи от бройката на желаещите и можещите - ако се съберем по- малко, недай Боже, може да сме в семейния хотел. Ако не- в другия. В случай, че имате още по- изгодни и хубави предложение - споделяйте!

Нека всички мамчета попитат и се консултират с любимите  си създания, за да се установи до края на седмицата горе- долу точната бройка, за да можем да резервираме другата седмица и да движим нещата.

Които не влизат във форума, ще се постараем да уведомим по тел. Аз ще се свържа със Звездобройката и татко Ган, на Анита7, на Зита също и имам тел.,  ще проверя на кои други имам и ще пиша на кого ще звъня.

Понеже не знам как ще се установи предварително колко пари ще трябва да се дават, нека  всеки да си пише възможния ценови таван, за да знаем какво търсим.

Сигурни за сега сме:

1. Аз, Миро, Тино
2. Роси, идваш с тайфата, нали?
3. Ефро, съобразихме се и ствойта свободна дата, така че, присъединявай се!
4. Слънце, давай и ти 100 процента съгласие!
5. Каттт, не е юли, не е на морето, но вече имаш дата и две предложения, така че прави плановете за присъствие! Нищо не пречи и морска среща, но тъй като всички ще бъдем по различно време на море, пак ще има ощетени, защото ако се организира,  точно след като съм се прибрала от морето - няма как да се върна, това става въпрос лично за мен, други могат и да се върнат.
6. Денил, датата ти харесва, така, че чакам потвърждение!
7. Камчо, срещата НЕ е на морето, така, че вероятно те устройва, надявам се на положителен отговор от твоя страна!
8. Вал, не е август, но няма ли мъничка вероятност да се разкъсаш, пък после ще мислим някак да те шием, в краен случай ще тропосваме.....
9. Жаси, направи едно повторение от миналата година - ще те цаним за екскурзовод, ако сме в тая къща, Почти като домакиня ще се чувстваш, със стаж.... Grinning. Чакам и твойто Да!

Момичета пишете, предлагам да има по един отговорник за град - напр. в
* Бургас Роси да се обади на мамчетата - Виви, Мама Ави, Изидка, Елеонора и т.н.
* Варна - Жаси и Дез, ако имате координати и на други,
*София - ще трябва да се съберем някак си, мисля Алина е най - оправна и има тел на почти всички, или се бъркамо. Дори и да нямаш финансова възможност да звъннеш, Светле, ако имаш тел кажи, ще звъним.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 15:53 от gotika80

# 578
Готи,като се установи колко горе долу пари ще излезе и къде ще е,тогава ще мога да кажа дали можем или не можем да дойдем.Ако ставаше само с желание веднага щях да отговоря...

# 579
Ади, не знам как ще се установи предварително колко пари е, освен всеки да си пише възможния ценови таван, за да знаем какво търсим - айде дай пример на останалите и напиши твоя първа.

# 580
  • Пловдив
Аз много бих искала,защото и миналата година пропуснах,но точно на 26.06 съм на сватба на много близка приятелка и просто няма как Confused

Съжалявам много.

Иначе все някак бих изманеврирала и да дойдем.

# 581
ЕЕЕЕЕ, Миркам..... пу.........

ЕЕЕЕЕ, Вал.......пу..........

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 16:25 от gotika80

# 582
  • Sofia
Аз също не мога да се ангажирам с обещание, точно тогава ще сме в пика на преместването и главата леко ще ми пуши, та тропоската смятам ще ми е най-малкия дерт.  Mr. Green
Аз даже не знам къде се намират тези места и как се стига точно до там, има ли изобщо транспорт директен или трябва да се правя и на баир будала, че това не е много по вкуса на нашето фемили.
Питах мъжа ми как се стига до Еленския балкан, но той както винаги не ме взе на сериозно и ми каза, че само с елени, друг начин нямало, та не знам тези елени ще сколасат ли да ме докарат до датата на събирането.  Laughing

Кулката все по-кул става извинете, спокойно може да я пускате вече по модните сцени.  Grinning

# 583
  • Варна
Ако е някъде около Елена съм "За",но трябва и да питам бабата дали ще ни придружи тъй като таткото е на работа. Peace

# 584
Готи,наясно съм, че точна цена предварително няма как да получим.Таван,ще ми е малко трудно да определя,обаче така както разбрах от пакета с цените на единия вариант,разбирам 120лв само за нощувката,което ни идва в повечко...А пък да дойдем без нощувка,ще е доста голяма разходка.Вариант е примерно да е само за една вечер....Затова искам да видя,как са горе долу нещата ценови,за да можем да си направим сметката дали можем някак да се вместим.

Общи условия

Активация на акаунт