Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 343
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Готи, песимизъм с моята личност почти не се връзва  Simple Smile Ама нядявах се силно поне това лято да поседна на пейка и аз както гледам, че правят майките наоколо. Първото лято мъкнах СТефан сама на ръце, бутах количката. Второто лято тичах като дива, той с прохождането още откри  и оцени стълбищата, ямите, стръмнините, морските вълни, крановете на напоителните системи в парка, локвите и калта на токущо полетите градинки (това тук се прави по традиция точко когато излязат децата навън). Мислех, че съм си взела вече дозата тичане, ..ама не било писано  Simple Smile , не и това лято. Живи издрави да сме, надеждата ми остава за следващото.  А аз по принцип съм от типа дето обичат яденето, мразят спорта  Simple Smile
Чара,  Shocked, ние тротинетката я "караме" по друг начин, двата крака отстрани на земята, с ръце се бута уреда напред  Simple Smile И аз дори не знам дали ще мога като Камен  Simple Smile . Сега съм в процес на закупуване на това чудо, само то ни липсваше в количката-цигански катун. В Бургас не намирам такива с 3 колела, ще поръчвам от София.
Вече ви завиждам за тези сърнички, зайчета, печени агнета, шардоне...Мисля и премислям... Ама като взема в предвид, че повечето ще ми дойдете сами на крака скоро  Mr. Green. Пак ще ви видя.
Вал, ти къде пък бягаш!? Да не би Ева да се отпуши да ходи/тича. Честно да ти кажа, има да ти го връща  Mr. Green
Аз отдавна съм в акция "Наказание за лошо паркирали". Свалям им едната чистачка, че е по-гадно, прибирам ги в мазето, имаме голям избор от модели и размери, приятелите ме знаят, идват периодично да си избират Laughing единия вид скоро разбрах, че струват 50 лв Embarassed
ЧРД на синчето на Камчо! Здраве и късмет!

# 616
Привет, мили , мои....
Както може да се предположи, аз съм ангаже и на среща не мога да дойда. С този курс се вързах и ще го изкарам докрай(27 юли), успешно, надявам се....
На всички рожденници-ЧЕСТИТО!
За Камен, какво да каже човек....уау Shocked Купихме на малката  тротинетка-най-бебешката по възможност  на  Pilsan с 4 гуми...  и едва се справя.

Опа...времето ми приключи....

# 617
  • Sofia
Аз Камен отдавна съм го признала, Ева сравнено с неговите възможности все още се учи да пълзи.  Laughing

# 618
Ето и списъка до сега:
Апартаменти -55 лева (общо 8 броя + 1 двоен-за 2 семейства с обща баня)
1. Чара
2. Роси
3. Голдънчето

Двойни стаи със спалня - 40 лева(5 броя)
1. Ефросинка
2. Звездобройка
3. Готика

Това е списъка с потвърдилите за сега! Моля пишете ми на лични или в темата или по телефоните ( и двата вече работят) Утре смятам да преведа капарото за да сме сигурни поне тези които са ми потвърдили. Моля ви говорете с половинки, баби и любими хора за да имаме утре по ясен резултат. Благодаря на Готика за това, че разпрати СМС и се обади на много от нас!
Хайде чакам с нетърпение още потвърдили Simple Smile
Честит празник в семействата на Камчо и Бубето! От здраве и късмет  да не се отървете ВСИЧКИ!

п.с Красенце добре че си до 27 юли, та да взема да дойда да се боядисам и подстрижа, че белите коси са ми по дълги от черните  Sad

Вал и Виви... никакви отлъчки за националната среща.

# 619
Роси, страхотна си! Браво!
Добре си ни записала в списъка - ако може и ние искаме в двойната стая спалня, тъй като Тино спи при мен, пък нали сме добри - ще подслоним и таткото за 2  вечери.
Пари пращам веднага, да ти помогна за капарото, да не се товариш, така и така ще се плаща! Дай си само сметката утре да отлетя и да преведа!
Не разбрах - на вивател ли си вече? Обясни по- подробно! Имаш ли Мтел или глобул?

П.П. Гледам бройките н астаите и се чудя - не са ли малко, ако има още желаещи - чакаме ДА от Жаси, слънцето, Анита и още имаше май?

# 620
Споко за стаите. Има освен тези още 4 двойки с отделни легла и 2 тройки с 3 легла!
И един двоен апратамент с обща баня!
И двата ми телефона си работят, но и двата са ми на Вивател, въпреки че единият е 0888.... Просто се разведох с Мтел днес официално!

Капаро НЕ искам от никого! Моля ви - всеки ще си плаща там на място... Аз ще дам капаро - човека на иска много - така че само нашата нощувка ще е предплатена примерно!

# 621
Ето го и списъка, който предлагам да напълним:

1. Готика, Миро и Тино,
2. Чара, Румен, Камен и Георги,
3. Роси, Ники, Алекс и Боби,
4. Ефрото, половинката и Анна,
5. Денил, половинката и Деничето,
6. Звездобройка, Татко Ган и Мира,
7. Голдън Айфул, татко, Яна и Лили,
8. Жаси,
9....?

Роси, Денил също е заявила идване, но не я виждам в списъка със стаите. Те са тримцата, предполагам, че двойка ще ги устрои, но все пак Денил да си каже!

Честито на милите ни рожденници! Здраве, щастие и пак здраве!

Заявявам двойна стая, по възможност със спалня, за две вечери - петък и събота.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 22:16 от gotika80

# 622
  • Варна
Аз ще дам отговор утре,но със сигурност ще идваме,но не знам дали за 1 или 2 вечери ще сме. Peace

# 623
Чакам Денил-чето да каже вида на стаята!
Жаси и за вас също Simple Smile
Моля всички, които заявяват идване да посочат за колко нощувки и вида на стаята. Моля Praynig

# 624
  • ВАРНА
Честито на рожденниците! От здраве да не се отърват!
И ние сме на лице. В момента тече обсъждане за броя на нощувките. Но сме в кюпа.  Mr. Green
Двойна стая във спалня ни устройва идеално. Wink

# 625
                                                   Честит Рожден Ден, Alina!
                              Пожелавам ти здраве, щастие и нова, хубава работа!

# 626
  • гр.София, далече, далече на Запад
Мила Светле,
Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти здраве за теб и близките ти хора и нова работа - добре платена и носеща лично удовлетворение  Hug
Благодаря ти за всичко което правиш!

# 627
Светле честит рожден ден мила, желая ти всичко в живота ти да се подреди по най-добрия начин. Бъди много щастлива!!  

Сраамм, аз една от първите дето уж бях сигурна, че ще дойда още нищо не съм уточнила. Embarassed Иначе ще искаме и ние двойка - спалня, но със сигурност още не мога да кажа /излезе нещо, което обърка плановете финансово #2gunfire /

п.п. редактирам се
Ура, ура, ура мъжо се обади на 100% сме и ние.  newsm44 newsm44Така и така било батак, поне рядка кал да стане  Laughing
Две вечери със спалня.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 09:06 от slanchice1

# 628
Мила Светле,
Честит Рожден Ден!
ПОжелавам ти здраве и много много щастливи мигове с твоето семейство!

Актуален списък - на потвърдилите със сигурност до сега:

Апартаменти -55 лева (общо 8 броя + 1 двоен-за 2 семейства с обща баня)
1. Чара
2. Роси
3. Голдънчето

Двойни стаи със спалня - 40 лева(5 броя)
1. Ефросинка
2. Звездобройка
3. Готика
4. Дездемонка

Бих казала, че двойните стаи със спалня са на изчерпване!
Успешен и слънчев ден от нас!

# 629
Роси пу за мен последната спалня - Пламена, Ники и аз Оказа се че ти нямам записан номера Embarassed

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 10:39 от slanchice1

Общи условия

Активация на акаунт