Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 341
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Светле, жива и здрава да си Grinning

Роси, и за нас две нощувки.

# 631
Здравейте и от мен,

Светле, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов ти пожелавам!
За срещата много ми се иска да дойдем, но не зависи само от нас. Ще го мислим преди датата. На 21.06 ни идват скъпи гости от Канада (брат му на Коси със семейството) и ще сме в Балчик за 2 седмици. Ще трябва да разговаряме с тях дали им се разхожда до В.Търново и до това красиво местенце. Ако са навити и има свободни стаи или апартаменти, ще се включим.

Пухка, за яслата още не са излезли списъците. Юли месец е класирането в нашата. Поне така ми казаха.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 10:00 от tedy_06

# 632
  • София
Алинка, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве, щастие и късмет!

# 633

Честит рожден ден мила Алина,
                                       нека животът ти бъде като в цветна градина,
                                                  само  здраве , красота , и истински късмет
                                                         бъдат вечните  гости при теб !!!  

# 634
  • Sofia

ЧРД, Светле!

Към натоварения с чудесни пожелания вагон прибавям и своето пожелание.
Бъди здрава, лъчезарна и истинска!
Бъди себе си! Усмихвай се повече и не забравяй, че късметът обича смелите!

ЧРД И НА Боби! Весел празник!

# 635
Ето го и списъка, който продължава да се пълни!

1. Готика, Миро и Тино - 2 нощувки,
2. Чара, Румен, Камен и Георги - 2 нощувки,
3. Роси, Ники, Алекс и Боби -2 нощувки ,
4. Ефрото, половинката и Анна,
5. Денил, половинката и Деничето - 1 нощувка,
6. Звездобройка, Татко Ган и Мира - 2 нощувки,
7. Голдън Айфул, татко, Яна и Лили,
8. Жаси - 2 нощувки,
9. Дездемонка,
10. Слънчице1 - 2 нощувки,
11.....?

Алина, честит рожден ден на теб и Боби! Пожелавам ви по много, от всичко, от което имате нужда!

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 16:48 от gotika80

# 636
  • Варна
Потвърждавам идването си.Искам апартамент за 2 нощувки.Надявам се да не съм закъсняла. Peace

# 637
АЛИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ!
ВСИЧКИ ТВОИ ЖЕЛАНИЯ НЕКА СА МОИ ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ!

Как ви се радвам(и малко завиждам), че успявате да се организирате за срещата. Супер сте, дано и други да се включат Hug Hug Hug. Колкото повече, толкова повече Grinning Много хубаво да си изкарате и заради нас Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 20:02 от *Дария*

# 638
Ето го и списъкът, който продължава да се пълни!

1. Готика, Миро и Тино - 2 нощувки,
2. Чара, Румен, Камен и Георги - 2 нощувки,
3. Роси, Ники, Алекс и Боби -2 нощувки ,
4. Ефрото, половинката и Анна,
5. Денил, половинката и Деничето - 1 нощувка,
6. Звездобройка, Татко Ган и Мира - 2 нощувки,
7. Голдън Айфул, татко, Яна и Лили,
8. Жаси - 2 нощувки - апартамент,
9. Дездемонка,
10. Слънчице1 - 2 нощувки,
11. Еми Бадеми - 1 нощувка /събота/ - апартамент
12....?

# 639
Алина,честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди най-вече жива и здрава,другото ще се нареди!
И можеш да влезеш да почерпиш,нямам претенции за менюто - всичко ям. Mr. Green Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 640
Светле, да си жива и здрава! Много късмет и сбъднати мечти!
За срещата: със преспиване няма да може да дойдем, но тържествено ми обещаха ,че поне на 25,06 ще дойдем з апрез деня. Дано само намеря кой да гледа децата, ч еиначе пак няма да ви видя!

# 641
Благодаря на всички ви за пожеланията! Много сте мили!

Черпя ви с нашата торта!

И една снимка на рождениците с Ина:

И една Ина:

За нас нищо интересно, Ина ходи на ясла, добре е вече, боледува малко, сега пак тръгна, почти не плаче. Харесва и. Без памперс е от около два месеца вече, много лесно и го махнах. Аз съм още безработна, търся работа. Това е за нас, нищо интересно.

На срещата няма да можем да дойдем, по финансови причини, а и нямаме кола. За това от сега ви пожелавам весело изкарване.

Весела вечер!

Hug

# 642
Aлинка , честит рожден ден на теб и половинката ти !!! Много здраве , щастие , любов и пари ви желая !!! Весел празник !!! newsm51

Готи
, запиши и нас в списъка - 1 нощувка (събота) - апартамент  Peace , аз говорих вече с Роси  Hug Много ти благодаря ,че ми се обади , радвам се ,че се чухме  Heart Eyes
Много се радвам,че ще успеем да дойдем тази година на срещата , дано нещо не се обърка само  Praynig

Момичета , хайде да организираме в неделя преди обяд БУРГАСКА ПЛАЖНА СРЕЩА , аз предлагам да се срещнем на заведението , което бяхме миналият път в 10-10,30 часа , хайде записвайте се  Mr. Green Може и на друго място , давайте предложения  Peace
1) Аз с половинката и децата
2) Роси с половинката и децата
3) Виви и Стефко ???
4) Краси и Киара с тати ???
5) Слънцето с Пламенка ???
6) Ели със Стелка и коремчето  Laughing ???
7) ???
Вие сте  Hug Hug Hug

# 643
  • София
Здравейте, мацки и от мен, след дълга пауза. Embarassed
Първо искам да честитя на Светлана рождения ден!
Светле, да си жива и здрава! Пожелавам ти щастие, късмет и много сбъднати съкровени мечти!  bouquet
Около мен нищо ново също, освен че и аз пазя стените у дома, което пък е добре за децата. Лили я записах в първи клас и сега се терзая дали изборът ми е правилен. От възможни 4 у-ща(7, 18, 32 и 133), където е приета и в четирите, аз се спрях на 133. Дано изборът да ми е правилен, че нещо мира не ми дава. На срещата и аз мисля да дойдем, но нещо са ми потънали гемиите от едно известно време насам.
Честито на всички с поводи, които съм пропуснала! Бъдете здрави и щастливи!
Лека вечер!

# 644
Урааааааааа, и ние идвамеееее.... yesyes
Готи/Роси, искаме апартамент -2 нощувки...../ще отсъствАм в събота от курса, ако ме скъсат на изпита, вие ще сте виновни   Laughing

Алинка, честит рожден ден и от мен, мила! Бъди жива и здрава и много, много обичана Hug

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 23:20 от yzida

Общи условия

Активация на акаунт