Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 306
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Естелита да ти е живо и здраво новото слънчице и много да те слуша!
Момичета пожелавам ви страхотно да си прекарате, но съм сигурна, че ще е така Wink Аз съм в сезон, лудницата е на макс. Разбрахме пола на бебето, Ники ще си има братче  Heart Eyes
 Hug

# 691
Отчет от войната с EVN:
Причина - закрита партида поради липса на консумация една година  Shocked #2gunfire #2gunfire Имали такава практика, която са прекратили поради многото оплаквания на хората. Нормално представете си да си отидеш на почивка след две години на вилата и да нямаш ток. Тъпаци без извинение.
Резултат - до края на седмицата ще дойде някой да разследва какво е станало и да ни пуснат тока.
Куриоза е че партидата са я закрили още октомври 2009, а ние имаме ток до миналата седмица. И ме изкараха, че съм циганка и съм си вързала тока нелегално..... #2gunfire #2gunfire щото аз всичко разбирам и се катеря по стълбовете. Просто някой не си е свършил работата когато трябва и както трябва и сега му излизат грешките на яве.

Страшна държава сме, няма да се оправим.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 14:08 от slanchice1

# 692
Дез, не съм добър консултант, не съм, -  сърце не ми дава да давам съвети за отбиване..... но ако много държиш, ще се постарая да приложа наученото и да завършим качествено и с финес повече от две годишното ти полезно и приятно начинание! Как ще му спирам на Емчо наслаждението??? 

Лейди, честито ти момченце! Ей голяма свекърва ще излезе от теб!

Слънце, по- често трябва да ходиш до енергото - я гледай като са ти спрели тока какви ги твориш!!!!!!

# 693
  • ВАРНА
Лейди, аз видях тия дни от подписа ти. Честито!
Готи, сериозно искам вече да приключваме с това. Голям мерак му е на Емч, но аз искам да спирам. В същото време искам да не тормозя детето, защото сега реши ли, че ще суче, няма мира. Искам плавно да станат нещата.

# 694
Организаторски работи си редактирахме с Роси! Не му мислете, а се настройте за як купон!
Само така Готи  Hug Hug Hug
За енергото ли казахте???? Оооооо те са ми "любимци" ... "По-яки" са от ВИК.
Когато прекарвахме тока в къщата трябваше да ги чакаме точно в законоустановения срок - 6 месеца. Казаха ми че ако платя някой друг лев на ръка ще стане до седмица. Рекох и отсекох - рушвети няма да дам! Казаха ми в прав текст, че ще чакам 6 месеца. И познайте - дойдоха на 5-тия месец и 30 ден! Гадове, а имаха да връзват само 2 кабела един в друг - работа за 10 мин!

Тоя пост го пиша от сутринта.... От първия пост на Слънчицето Simple Smile
Лейди, супер новина Hug

# 695
ЕСТЕЛИТА честито ти второ синче!Живо и здраво да расте,да папка, да пълни пампата и бати много да се радва!
Лейди,безпроблемно "пътуване "на втория мъжки Hug
Слънце  и на нас EVN са "любимци" CloseДобре,че нашите съсесди поне са хора и се разбрахме някак да си делим тока докато мине 6 месечния срок-малко градче сме-ще кажеш имата кой знай колко работа...просто им е традиция да се бавят,мотат и туткат,но за други работи пък работят напред-сметките например.Приеми просто че са такива,такава им е политиката на предприятието-олигофренясала.
Имаш моите адмирации за стихотворението,много ме кефи това:"Батериите да презаредим".Имам огромна нужда. ?На полседно време не съм слязла от метлата.Летя си хронично. newsm77 af afwitch newsm29
Бубе,много ти е страшен аватара  Wink
Кас,стига ши needle,ще си избодеш очите.Ела се разпиши,че никаква те няма cry
Роси,не видях има ли карта на саита на Трухчеви.Че трябва да се мисли вече за маршрута.Вие кога ще тръгвате,изобщо бургаски отбор,ако искате да се уговорим да пътуваме един след друг,че на нас ни е непознато балканското трасе travel
Стела днес ми е със супол smile3545прозрачен,но пък течащ.Дадох Осцилокопцинум,капки Еуфобиум и сега Вит.Ц ще дам. За дуго сещате ли се?Дано не се усложни...
Аз съм добре,раста повече тук bombs и по-малко тук pregnantСтранно,но вече го усещам мъничето.Явно ще е като кака си активно jump running
....Днес съм много емотиконова Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 18:24 от elenia

# 696
Момичета благодаря ви за пожеланията.Аз понеже и баткото го родих секцио,та се наложи и Емир да се роди така.Трябваше на 3 юни да бъде секциото,но същия ден имало много жени със секцио,та извадиха бебчо на 2-ри.Роди се 4.000кг и 51 см.Много неща съм забравила,но вече влизаме в ритъм,кърмим се,отначало не искаше да хваща гърдата,беше свикнал с шише,понеже ми го дадоха на 3-тия ден.Сега малко мрънка докато намери гърдата,но накря успява Grinning

Ето и малко снимки

# 697
Естелита голям бузанчо си имаш. А как си чувстваш след операцията, че много са близко двете?
Ели за сега ние направо от Плевен ще пътуваме, но ако се размине с ходенето до там сме от Бургас в петък следобед. Ще минем през Градец и Котел  http://maps.google.com/maps?hl=bg&q=%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=bg&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=image
такъв маршрут съм избрала, пробвай да видиш дали се отваря. Другия вариант е през Сливен и Стара река или Велико Търново но там не знаем много пътя, а през Градец и Котел минаваме всеки път.
И да не забравим кафето, а за мен чайче че кашлам а за мен чайче че кашлам
Много ми е римувано нещо на последък. Сега ми се върти в главата крилата мисъл, чакам само да ми се избистри малко, като нямам възможност да рисувам, сега ме изби в друга посока май Laughing
[

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 11:12 от slanchice1

# 698
Гораhttp://vbox7.com/play:6123fd22
Обичам аз да ходя из гори и планини,
но трябва пък да имам малко скътани пари,
какво му трябва на човека,
железни нерви във града,
за т`ва гората е насреща
решиш ли да избягаш ти.

Когато тягостно ти стане,
душата иска да лети,
какво друго място по прекрасно,
незнам дали ти става ясно,
гората ще ти подари.

Ще скиташ волен като птичка,
ще бъдеш само ти,
и всичко дето те претиска
оставаш малко на страни.

Толкова малко човека иска
само че не му стиска
/защото всеки го претиска/
да избяга в този час и с пълна газ
да махне на всичко със рака
и да пусне своята душа.
.........

http://vbox7.com/play:ad9620fa

# 699
  • Бургас
Естелита, честито второ синче! Да ти е жив и здрав, голям да расте! Много се радвам на такива като теб, дето след секцио си настояват на кърменето.
Дез, и Стефан наш, нали и той млад Крали Марко го готвим, та да споделя опита за намаляне на кърменето. Стефан беше започнал да прекалява началото на зимата, сучеше през 10-15 минути в къщи, беше ми станало супер изнервящо и досадно. Та аз при всяка атака му предлагах да пие сок, вместо да суче. В началото изобщо, ама изобщо не минаваше номера, драма ти казвам. Но постепенно кандиса и се почна великото пиене на сок  Laughing. Опитай да замениш с нещо любимо, и знаеш- бъди постоянна и търпелива. Ние сме сега само по два пъти на ден, за приспиване. Не го мисля отбиването, много ми е лесно да го приспя за 5-10 минути така  Mr. Green Може би ми липсва само мъничко възможността да го връча на майка ми след работа и да ходя да си помятам някъде празните ръце  Laughing Следващата фаза е да започне да заспива сам, за това ти е нужен асистент, по-лесно е ако  теб  те няма, ще се дразни в противен случай. Това е доста драматично и уморително, но като знаеш, всичко минава, всяко чудо за седмица-две  Laughing

Слънце, Роси, и другите ядосани на ЕВН, пишете им. Имат форма за връзка, отговарят много светкавично. Винаги съм била на мнение, че най-добрата форма на възмущение е като то се изрази. Длъжни сте да го направите. За вас и още повече за тези, които идват след вас.

# 700
За операциятя-ами боли си,този  път малко повече като че ли,особено като се събираше матката.Вчера ми махнаха конците,трудно ми еот легнлало положение да ставам,но мисля че това се дължи на повечето килограми,които качих по време на бременност.Сега се опитваме да се кърмим,но голям зор докато намерим зърното,незнам обаче дали му стига кърмата,понеже вече не ги усещам твърди както преди.Малко ми е притеснено от този факт.сега редувам гърдите,но се чудя дали да му давам и двете гърди и дали до следващото хранене ще има кърма.Ей такива въпроси ми се въртят в главата

# 701
Слънце, имам чувството че на срещата ще бъдеш като развързана - като хванеш гората и не знам дали ще се върнеш - така ти е закопняла душицата за зеленинка, тишина и релакс!

Виви, браво! Една от най - хубавите поговорки въжи с пълна сила "Не питай старило, а патило!" С истинска вещина си успяла да се разбереш със Стефко наш! Съветите ти към Дез са наистина практични, но нека и тя се изкаже все пак! И ние заспиваме за под 5 мин. А баба му като го приспива - едно клатене, едно чудо, повече от час може да откара....

Естелита, писах ти едно дълго лично съобщение по притесненията ти за кърменето.

Айде, няма ли да идва края на юни, че вече почнах да се вълнувам за срещата! Освен да си сложа една линийка до срещата да отброява, ама не знам дали има такива!

# 702
  • ВАРНА
Виви, мерси за съветите. Прилагам ги с пълна сила, много рядко се случва вече през деня да му дам да суче. Но приспиването е задължително с "цоки". Иначе с домашните няма проблем, но види ли ме ... няма мира. А и събуждането посред нощ успокояваме единствено с това. Готи, това е. Пробвах с четене на приказка, докато суче, но не става, абсолютно разсейване е. Ще пиша пак, сега много бързам.
Естелита, голямо момче си родила, браво. И бързо възстановяване   bouquet

# 703
Eстелита, честит бебок. Голям и силен мъж да стане!
Lady V, екстра! Като знам какво съкровище ти е Ники, си си паднала на късмета.
Дез, и аз се боря с кърмачето-рецидивист. Точно една седмица издържахме да се приспиваме с приказка, вместо с кърмене. Сега всичко е по старому. Нощното будене не е прекъсвало никога. Не приема изобщо варианта с вода или сок - започва да вие като сирена и буди целия квартал.

# 704
Морски привет от Поморие..... Hug (влизам от компа на сестрата набързо)

estelita, честито бебешоче.Да е живо и здраво и много да папка и да слуша.

Общи условия

Активация на акаунт