Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Аз пак изтървах,но и аз четох много из нета преди да отидем миналата година.Това което го четох не излезе вярно.На нас ни хареса.Надявам се и на вас да ви хареса.По нета пише много гадни работи относно собственика(наистина е малко особняк),но всичко друго е добре.Кухнята е страхотна.Всичко се готви на място и е прясно.Това мога да кажа аз.Бяхме там 1 седмица.Бяха ни дали първо стаи над кухнята,но след първата вечер през която не можахме да спим,ни ги смениха без проблем.
Пуснете ми линк да почета,на лични.

# 676
Ето го и списъкът, който продължава да се пълни!

1. Готика, Миро и Тино - 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
2. Чара, Румен, Камен и Георги - 2 нощувки, апартамент,
3. Роси, Ники, Алекс и Боби -2 нощувки , апартамент,
4. Ефрото, половинката и Анна, 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
5. Денил, половинката и Деничето - 1 нощувка, двойна стая
6. Звездобройка, Татко Ган и Мира - 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
7. Голдън Айфул, татко, Яна и Лили, 2 нощувки, апартамент
8. Жаси - 2 нощувки - апартамент,
9. Дездемонка, ? нощувки, двойна стая /спалня/,
10. Слънчице1 - 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
11. Еми Бадеми - 1 нощувка /събота/ - апартамент
12. Изидка - 2 нощувки, апартамент,
13. Мама Ави - 1 нощувка, апартамент,
14. Eления - 2 нощувки, апартамент
15.....?

Това е, което аз знам за брой нощувки и настаняване по стаи. Има тук -там няколко въпросчета, но предполагам, че те не са загадка за Роси.

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 18:53 от gotika80

# 677
  • София
Готи и ние сме за 2 нощувки. Ще пътуваме след работа в петък и дано поне към 9.30 да се класираме. Grinning

# 678
Ефро, ще, ще! по- малко от 300 км са, някъде 360-270, щом от Перник са около 300, според Мирови изчисления.... Коригирах те!
Остана Дездемонка!!!!!

# 679
  • Варна
Нас ни пишете за една нощувка в събота. Четох по-напред, че има опция за допълнителен разтегателен фотьойл. Още не съм сигурна, но може да ни трябва. Ще пиша като разбера с точност.

Готи тя Дез е писала по напред. Peace

# 680
Здравейте момичета,искам да ви почерпя виртуално по случай раждането на второто ми момченце Емир

# 681
Естелита, здрави и щастливи да бъдат дечицата ти! А малкият Емир да слушка и папка мнооогоо.
Как си ти? Разкажи повече за събитието, когато имаш време...

# 682
Ето го и списъкът, с разпределените за сега стаи и нощувки!

1. Готика, Миро и Тино - 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
2. Чара, Румен, Камен и Георги - 2 нощувки, апартамент,
3. Роси, Ники, Алекс и Боби -2 нощувки , апартамент,
4. Ефрото, половинката и Анна, 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
5. Денил, половинката и Деничето - 1 нощувка, двойна стая
6. Звездобройка, Татко Ган и Мира - 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
7. Голдън Айфул, татко, Яна и Лили, 2 нощувки, апартамент
8. Жаси - 2 нощувки - апартамент,
9. Дездемонка, 1 нощувка, двойна стая /спалня/,
10. Слънчице1 - 2 нощувки, двойна стая /спалня/,
11. Еми Бадеми - 1 нощувка /събота/ - апартамент
12. Изидка - 2 нощувки, апартамент,
13. Мама Ави - 1 нощувка, апартамент,
14. Eления - 2 нощувки, апартамент
15.....?

Жаси, благодаря за инфото, уж търсих, търсих, ама кво съм гледала - и аз не знам.....

ЕСТЕЛИТА, честито ти второ бебче, здраво и щастливо! Да слушка мама, татко и батко!

# 683
Честито Естелита, да е здрав и силен малкия мъж и много щастие да ви носи!!!

Големи редакторки се извъдихте.

Роси и аз съм на мнение като теб. Свят голям, хора разни. Почти винаги като съм организирала каквото и да е събиране все някой е недоволен, просто не може да е по друг начин. Мисля, че когато човек е настроен позитивно винаги намира нещо малко което да го зарадва. Така съм се настроила сега, че нямам търпение да се съберем. Едно ми е такова отпускарско.

Как да не ви се оплача сега, не е било да не решим да отидем някъде или да дадем отдавна скътани пари за себе си и да не се случи нещо. При мен просто такъв вариант няма. Трябва да ми е гадно и под напрежение. Mr. Green Закрили са ни партидата за тока на новата къща по служебни причини #2gunfire #2gunfire това не можах да го разбера. Как до сега ще имаме и изведнъж ръц и няма ток. Почнахме да правим изолация същия ден, фирмата си стовари скелето и сега ток нямаа...... съответно няма да работят. Днес ще ходя да се разправям. Бургазлийки ако има някоя от вас познат в енергото да даде едно рамо, че с тази инстанция все през познати трябва да мина за да се оправят нещата. С тази къща имаме винаги проблеми когато се захванем да работим. Sad Трябва да викна поп да и пее, че да изгони лошите мисли на хората/съседите/. А си знам, че при нас винаги лошите работи се случват по три. Тока спряха, колата се развали /няма акумулатор/ сега да видим третото нещо което ще стане. Само да не е нещо много лошо. Хайде оплаках се, ще се оправим.

# 684
  • София
Естелита, живи и здрави да сте  Grinning Голям мъж да порасне Емир, много да ви радва Grinning дай някоя снимка де  Grinning

Слънце, за енергийните фирми...да не казвам тежки думи, но няма "по-уникални" от тях. Такива куриози имаме с тях, че... Бях писала преди време, че искаха да ни спрат тока, въпреки, че бяхме предплатили 500лв, просто защото те си начислявали от миналогодишните сметки, а ние бяхме направили вече парното и сметките ни бяха спаднали драстично, но като беше отчитането на 3 месеца, за третия месец не искахме да платим, защото имахме доста голям аванс предплатен, но не би... Друга нелепа ситуация- преди да започнем изолацията на къщата им звъним и казваме, че искаме да сменим захранващия кабел от стълба до къщата:'А ние не правим това, сменети си го вие." 'Как ние , бе хора, това е високо напрежение, не разбираме от тоци, нямаме камион, подходящи инструменти... ще си платим, искаме качествена услуга, токът не е шега работа!Ако не вашата фирма, която има хиляди служители и отговаряте за тока на половината България, кой би трябвало да свърши по-добре тази работа/" "Съжаляваме!" , " А вплетени клони в жиците махате ли?" "Да, махаме" Ами поне за това да направим заявка."( Имаме един орех на входа на двора, от вътрешната страна на оградата.) След една седмица идва една жена и казва. "Добър ден! Има оплакване от съседите, че вашият орех опасно е вплел клони в ел. кабелите. Трябва да ги почистите!" "Какво оплакване, какви пет лева! Ние се обадихме и направихме заявкада дойде екип с необходимото оборудване!", " Ами това не е в нашите задължения, ние почистваме само дървета, които са на улицата, а не такива, които излизат от двора!" Ние им казваме: "Не  искаме безплатно, искаме да си платим, но да го направи екип, който разбира, да не стане беля.", "Не може, вие си намерете камион със стрела, човек с резачка, обадете се за кой ден и час искате и ще се опитаме да изпратим човек да спре тока на улицата!"

Това беше за добро утро от мен  Grinning

# 685
  • ВАРНА
Добро утро!
Слънчице, много неприятно. Дано да няма трето нещо, или ако има да е малко и незначително.  fingerscrossed Мерси за кафенцето, след малко си правя.
Естелита, Честита радост! Много здраве и пълни памперси!
Готи,  Laughing, аз нарочно така замаскирано го написах.  Mr. Green шегичка  Laughing
Роси, нормално е всички да не са на едно мнение, за каквото и да е. Пък който остане недоволен втори път няма да повтори там. Аз мисля, че ще изкараме чудесно.  Hug

ПП: и аз изтървах какво редактирахте.

Чара, нямам думи. Честно казано не ми се коментира, защото яко се ядосвам. Не знам как се е развило нататък, но дано да е добре.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 09:33 от de3demonka

# 686
Чара, голямо добро утро! Вярно, че тия са "уникални!"

Слънце, дано да е съвсем мъничко трето зло - някоя счупена чиния, напр., без порязване  де!

Дез, нали заеш, че кърмаческият ми мозък изтича??

Организаторски работи си редактирахме с Роси! Не му мислете, а се настройте за як купон!

# 687
Купон ела при нас сега,
да има весела игра,
и смях във детската душа.

Тати, мама да решат
вас децата да съберат.

Весело ще си изкараме,
само няма да се караме,
ядовете в къщи ще оставим
и с децата ще играем.

Дни почивни ще си подарим,
"батериите да заредим".
Всеки иска да е с нас,
весело ще бъде,
ха на бас.
 Laughing Laughing Laughing

Нека мислим позитивно, и на всичко лошо да се усмихнем. Ако не стане усмивка, поне ще се озъбим. Mr. Green

Точно за това и аз говоря Чаре, не мога да ги понасям тези инстанции. Когато се върна ще дам отчет колко са ме изнервили, пък ще съм много доволна ако се размина с малко ядове.

# 688
  • ВАРНА
Готи, така си е. Давам ти спешна задача до срещата.
Ако не съм приключила с кърменето, чакам адекватни съвети за лесно отбиване на кърмаче-маниаче. Simple Smile

# 689
baloni Естелита, честито второ синче, да ти е жив и здрав, очакваме снимки в скоро време ... Hugbaloni

Ето го и най-поетичното Слънце... Heart Eyes Браво , само така, продължавай да ги вдъхновяваш за хубавите предстоящи моменти... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт