Идеи за освежаване на баня

• 4 130
  • 2
  •   1
Отговори
Привет!

Обръщам се към вас с молба да споделите опита си или да дадете идеи относно освежаване на баня.
Какво може да се направи с малко разходи?
Наехме нова квартира, за съжаление на която банята е в много тежко състояние (очукани стари бели плочки, без фуги...абе трагедия), но хазяйката няма възможност в момента да поеме нова баня (нови плочки) дори и от наема и ми се иска да измислим нещо, за да посветне малко поне тази...
Мисля си примерно да залепим върху старите бели очукани плочки тапети за баня, какво ще кажете... Ако имате идеи, или сте намерили оптимални интересни решения ви моля да споделите.   bouquet

# 1
Виждала съм (но не знам колко е трайно) водоустойчиво фолио в баня. Но душ пространството беше отделено със завеса и това фолио не беше подложено на пряка водна струя.
Банята има ли прозорец? Ще може ли да се проветрява добре?
Чувала съм от момичетата в темата "Да преправим старите мебели", че боядисват стар фаянс със специална боя, като плочките преди това са намазани с Боро контакт. Със сигурност обаче тази боя не е евтина.

# 2
Виждала съм (но не знам колко е трайно) водоустойчиво фолио в баня. Но душ пространството беше отделено със завеса и това фолио не беше подложено на пряка водна струя.
Банята има ли прозорец? Ще може ли да се проветрява добре?
Чувала съм от момичетата в темата "Да преправим старите мебели", че боядисват стар фаянс със специална боя, като плочките преди това са намазани с Боро контакт. Със сигурност обаче тази боя не е евтина.
Интересно е това за боядисването на плочките, не го бях чувала  Peace Ще видим освен в Бриколаж как са цените и дали ни устройва подобно решение. Няма прозорец, само с вътрешна вентилация е и не  се знае колко е добра (апартамента иначе е топъл и с ТЕЦ).

Общи условия

Активация на акаунт