Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
nonsense, благодаря за отговора, но при мен диетата въобще няма плодове в храненията, но ги пише в пояснението, което предизвика объркването ми... newsm03

06:00-09:00 кафе/чай кисело мляко с мюсли, пресни зеленчуци, немлян колбас
11:00-13:00 риба, ориз, салата пресни зеленчуци, варени картофи, маслини, гъби, зелени листа
15:00-17:00 кафе/чай шоколад 70%
19:00-21:00 риба, ориз, варени картофи, маслини, гъби, ряпа, моркови, алабаш
21:00-23:00 сладолед
ето това е моята диетка

# 361
  • София и там където не се пуши
nonsense, благодаря за отговора, но при мен диетата въобще няма плодове в храненията, но ги пише в пояснението, което предизвика объркването ми... newsm03

06:00-09:00 кафе/чай кисело мляко с мюсли, пресни зеленчуци, немлян колбас
11:00-13:00 риба, ориз, салата пресни зеленчуци, варени картофи, маслини, гъби, зелени листа
15:00-17:00 кафе/чай шоколад 70%
19:00-21:00 риба, ориз, варени картофи, маслини, гъби, ряпа, моркови, алабаш
21:00-23:00 сладолед
ето това е моята диетка

Просто в добавка плодове в неограничено количество сигурно значи, ако това не ти стигне.

# 362
  • София
Може би при разпечатването е станало нещо, не знам.
При мен има м/у 9-11 ч. моркови, цитруси, киви, ябълки - неограничено количество и в 17-19 пак същото. Но... при основните хранения е малко по-различно. Там имам: кис. мляко, айран, таратор, риба, ориз, салата пресни зеленчуци, зелени листа. Другото е същото. Вкл. и сладеледа. Вероятно проблемите са ни различни. Няма ли начин да го питаш? Да се обадиш в съответната аптека в приемния му ден, напр.

# 363
Благодаря за съветите! Да може да звънна да го попитам в някоя от аптеките.

# 364
  • София
Най-вероятно е станала грешка при отпечатването.С него, едва ли ще можеш да говориш по телефона,ще трябва да идеш на място Peace

# 365
Днес смятам след работа да отида до аптеката в Младост- има ли определен времеви интервал, в който приема "от-до"? Аз така или иначе съм решила и ще отида на място вместо да звъня по телефона.

# 366
в младост е вторник и четвъртък от 9 до 14 часа

# 367
в младост е вторник и четвъртък от 9 до 14 часа
благодаря!

# 368
Здравейте пак! Понеже съм новак в сферата на хомеопатията искам да задам въпросче. Казаха ми, че ментовата паста за зъби убивала действието на гранулките, а Петко не ми каза нищо подобно... Та не знам какво да правя сега понеже аз изрично го попитах дали трябва да се ограничавам от някакви неща докато пия гранулки... Моля за мнение!!!  Thinking

# 369
  • София
10мин. преди и след приема им недей да използваш паста,както и кафе,ментови дъвки,лукчета....

# 370
С кафе, дъвки и лукчета няма да имам проблем, че не съм им голям фен, а за пастата ще го имам в предвид. Благодаря много!!!

# 371
  • София
На мен лично Петко ми е казвал, че всичко, което съм чувала за хомеопатичните препарати (да не са в близост до електронни устройства, лекарства или силни миризми) нямали особено значение. Единственото, което ми е препоръчал е 10 мин. преди и 10 мин. след приема нищо да не се слага в устата. Нищо.
Не е кой знае колко трудно да се спазва като се свикне.

# 372
  • Варна
Момичета някои ходил ли е пи Петко за гинекологични проблеми, например за обилна и болезнена менструация?

# 373
galietka, аз ходя при Петко за гинекол. проблеми - миомни възли, мастопатия. Давал ми е различни неща по схема индивидуално, има резултати и подобрения, но за да се отърва от проблема с миомните възли изобщо и болките при месецния кошмар, е, да се спре храненето им. Най-лекият начин за това е спирането на месечните. И без това си мечтая отдавна да ми спират и у дома решихме това нещо и с помощта на Петко ще спирам изкуствено месечните - без хормони и разни тежки временни неща. Сега ми е дал за 2 месеца да взимам един хомеопатичен препарат и после - пак при него да каже какво по-нататък.

# 374
Здравейте, записвам се да следя, темата. Смятам да го посетя във вторник в Младост,след това ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт