Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте, утре ми се иска да отида с дребка/на 3 г./ при Петко, как мислите към 8ч. ли е по- добре да отида или към 10 ч.

# 376
Здравейте, утре ми се иска да отида с дребка/на 3 г./ при Петко, как мислите към 8ч. ли е по- добре да отида или към 10 ч.
Миналия петък отидох в Сухата река в 9:15 и чаках точно три часа до 12:15. Пред мен имаше минимум 15 души. Но всички майки с деца са с предимство, така че няма да имаш проблем. Минаваш отпред на опашката и Петко те вика като приключи с човека преди теб.

# 377
Здравейте пак! Понеже съм новак в сферата на хомеопатията искам да задам въпросче. Казаха ми, че ментовата паста за зъби убивала действието на гранулките, а Петко не ми каза нищо подобно... Та не знам какво да правя сега понеже аз изрично го попитах дали трябва да се ограничавам от някакви неща докато пия гранулки... Моля за мнение!!!  Thinking

На мен Петко ми е казвал, че тия ментови, кафеени, какаови ограничения са измишльотини на хомеопатите, с които да си оправдаят провалите.  Това е съвсем сериозно. Аз самата го попитах какви ограничения да смазвам и той ми отговори това.

# 378
  • София
metchopooh, дребка минава отпред, но те съветвам да отидете по-рано, защото към края хората са вече уморени от чакане и само се молят да не дойде още едно дете... Laughing

# 379
  • Варна
galietka, аз ходя при Петко за гинекол. проблеми - миомни възли, мастопатия. Давал ми е различни неща по схема индивидуално, има резултати и подобрения, но за да се отърва от проблема с миомните възли изобщо и болките при месецния кошмар, е, да се спре храненето им. Най-лекият начин за това е спирането на месечните. И без това си мечтая отдавна да ми спират и у дома решихме това нещо и с помощта на Петко ще спирам изкуствено месечните - без хормони и разни тежки временни неща. Сега ми е дал за 2 месеца да взимам един хомеопатичен препарат и после - пак при него да каже какво по-нататък.

Много ти благодаря за отговора, ще ти пиша на лични.

# 380
  • Варна
Някои има ли актуална информация за дните на прием и дали не е отпуска нещо тази седмица?

# 381
  • София
Някои има ли актуална информация за дните на прием и дали не е отпуска нещо тази седмица?
Обади се в аптеките и питай за най-сигурно, доколкото знам, приема в Сухата река понеделник, сряда и петък от 9 до 14ч., в Младост - вторник и четвъртък от 9 до 14ч.

# 382
  • Варна
Обади се в аптеките и питай за най-сигурно, доколкото знам, приема в Сухата река понеделник, сряда и петък от 9 до 14ч., в Младост - вторник и четвъртък от 9 до 14ч.
Благодаря зя информацията, свързах се по телефона.

# 383
Здравейте! А трябва ли преди прегледа да си направя всички изследвания за хормоните и антителата, когато става въпрос за Хашимото или при него се извършват тези неща.

# 384
  • София
Трябва да отидеш с предварително направени изследвания. При него няма как, той приема в аптеката. А щом си с Хашимото той изрично ще те пита за стойностите.

# 385
  • Варна
Привет, вчера успях да посетя Петко в Сухата река, останах впечатлена от някои негови способности. Имам доста гранулки за пиене, така че ще споделя след време.

# 386
Трябва да отидеш с предварително направени изследвания. При него няма как, той приема в аптеката. А щом си с Хашимото той изрично ще те пита за стойностите.

Благодаря, Nonsense!  Simple Smile

# 387
  • София
Искам да споделя с вас, че съм направо възхитена. Нещо, което от 4-5 месеца се развиваше на ръката ми, подобно на екзема, мина почти напълно само след 2 седмици терапия! Да не говорим, че го диагностицира само с поглед, и докосване.
Баба ми, която се оплакваше от страхотни болки в кръста, имаше възпалени нерви и едвам се движеше, в момента си се движи много добре, не я боли нищо, пак само след 2 седмици.

# 388
Здравейте пак! Моето 16 дневно лечение приключи. Без особен резултат, за съжаление!  Петко ми каза, че иска пак да ме види, но ми се налага да съм на морето известно време... Cry Има ли начин да се свържа по телефона с него??? И трябва ли да съм по-търпелива... или просто не при всеки се получава веднага с лечението??? Моля за съвет!!!

# 389
  • Sofia
Здравейте пак! Моето 16 дневно лечение приключи. Без особен резултат, за съжаление!  Петко ми каза, че иска пак да ме види, но ми се налага да съм на морето известно време... Cry Има ли начин да се свържа по телефона с него??? И трябва ли да съм по-търпелива... или просто не при всеки се получава веднага с лечението??? Моля за съвет!!!
Моя съвет е да намериш начин и отново да се видиш с него. Уви няма идеални хора с 100% успеваемост и той е човек и греши. При моя позната също почти нямаше резултат от лечението, но всичко е много индивидуално, така че повече вяра и воля и всичко ще се нареди. Успех ти пожелавам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт