Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Candygirl, благодаря за съвета! Лошото е, че при мен нямаше дори подобрение... При първа възможност ще отида пак при него, защото вече не знам къде другаде Sad И все пак чакам още мнения и евентуално някой, който знае дали мога да се свържа с него и по телефона да пише. Благодаря предварително!

# 391
Candygirl, благодаря за съвета! Лошото е, че при мен нямаше дори подобрение... При първа възможност ще отида пак при него, защото вече не знам къде другаде Sad И все пак чакам още мнения и евентуално някой, който знае дали мога да се свържа с него и по телефона да пише. Благодаря предварително!
Сигурна ли си че си спазвала всичко по предписание кое кога да пиеш и без да пропускаш newsm78
Ние стриктно спазвахме нещата които ни предписа и храните които забрани да яде детето и да чукна на дърво детето е много добре  Simple Smile

# 392
Здравейте, вчера бях при него, изписа ми хапченца и гранулки и ми забрани да ям печено тесто- кифли, козунаци и т.н. Еее в чудо се видях, друг път може и да не ги забележа, а от вчера де що има тестено изделия ми се набива в очите. Изписа и лекарства за детето, но нямах възможност да платя и двете. Сега като отида в аптеката ще мога ли да си ги взема както е написал на плика или пак трябва да чакам?

# 393
Здравейте, вчера бях при него, изписа ми хапченца и гранулки и ми забрани да ям печено тесто- кифли, козунаци и т.н. Еее в чудо се видях, друг път може и да не ги забележа, а от вчера де що има тестено изделия ми се набива в очите. Изписа и лекарства за детето, но нямах възможност да платя и двете. Сега като отида в аптеката ще мога ли да си ги взема както е написал на плика или пак трябва да чакам?

Как са в ценови диапазон?

# 394
  • София и там където не се пуши
Сега като отида в аптеката ще мога ли да си ги взема както е написал на плика или пак трябва да чакам?

Аз ходя да си пазарувам, когато не е там. Само когато се консултирам, ходя когато е там.

# 395

Как са в ценови диапазон?

Моите бяха около 30 лв. За детето доколкото разбрах също ще са толкова.

# 396
Сега като отида в аптеката ще мога ли да си ги взема както е написал на плика или пак трябва да чакам?

Аз ходя да си пазарувам, когато не е там. Само когато се консултирам, ходя когато е там.

Благодаря, ще опитам днес по някое време.

# 397
Сигурна ли си че си спазвала всичко по предписание кое кога да пиеш и без да пропускаш newsm78
Ние стриктно спазвахме нещата които ни предписа и храните които забрани да яде детето и да чукна на дърво детето е много добре  Simple Smile
Гранулите не съм ги пропускала, а за диетата спазвах я без някои храни понеже не ги обичам... Ще отида още веднъж при първа възможност, за да чуя какво ще каже... При мен бяха забранени само месо, хляб и плодове и млечни продукти

# 398
  • Варна

# 399
  • Варна
Би ли споделила даде ли ти диетка? Защото на мен не успя, компютъра не искаше да принтира и неуспя, язък. Но в общи линии беше  - без тесто/печено и пържено/, предимно месо с зеленчуци, като задължително първата хапка да е от месцето.

# 400
Забранено ми е печено тесто под всякаква форма. Тестено мога да ям само спагети, кус кус, макарони- тоест само сварено.

# 401
  • Варна
Здравейте! Отдавна чета темата, но не смея да се включа. Искам да ви попитам дали Петко помага на жени с репродуктивни проблеми? Плащат ли се консултациите при него и само с хомеопатия ли работи? Благодаря Ви предварително.

# 402
  • София и там където не се пуши
Здравейте! Отдавна чета темата, но не смея да се включа. Искам да ви попитам дали Петко помага на жени с репродуктивни проблеми? Плащат ли се консултациите при него и само с хомеопатия ли работи? Благодаря Ви предварително.

Прочети темата, въпроса е хубав, ще намериш отговори.

# 403
  • София
Elysana, на мен със същата забрана миналата година ми регулира дейността на панкреаса и инсулиновата резистентност. Не ядох печено тесто няколко месеца и пих гранули и добавки, но после се наложи да си отстраня жлъчката, имаше камъни. Сега вече ям всичко и показателите ми са много добри. Не знам коя от двете причини помогна, най-вероятно и двете, но аз съм сигурна, че беше много ефективна диетата с печеното тесто (т.е. без него  Laughing ).

Колкото до пазаруването в аптеките без консултация не сте ли виждали, че тези, които влизат само за да купуват са на други гишета и изобщо не чакат?

# 404
Въпрос за печеното тесто- хляба спад към него нали?
И на мен ми е забранено, както и печени ядки, но мога да ям сурови.
Също в определени часове черен шоколад и сладолед са позволени.

Общи условия

Активация на акаунт