Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 755
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София и там където не се пуши

Тогава кога ходи в "Хаджи Димитър" и какъв е реда?

В сряда вечер, там е само със записване месеци преди това

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 23:15 от Dorothy

# 661
Отпадна предварителното записване в Х. Димитър.

# 662
  • София
Миналият петък - 11.09 - бях в Х. Димитър. Отидох в 5:50 и бях трета. В 8 ч., заедно с раздаването на номерата, дойде и самият Петко и започна консултациите веднага, а не от 9, както го прави винаги. Може да е било случайно, но беше приятна изненада. Минах доста по-рано, отколкото се бях наточила да чакам.
Благодаря от сърце!

# 663
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, някой писа, че отива със снимка на детето и информация за промени, нови симптоми, резултати от лечението...
наистина ли може така?  Blush би ми решило много проблеми с консултациите  Blush

# 664
Аз заведох сина ми само първия път. После казвам какво сме пили и какво се променило. И той назначава ново. Той е тинейджър и едвам го убедих за първия път да дойде.

# 665
Миналият петък - 11.09 - бях в Х. Димитър. Отидох в 5:50 и бях трета. В 8 ч., заедно с раздаването на номерата, дойде и самият Петко и започна консултациите веднага, а не от 9, както го прави винаги. Може да е било случайно, но беше приятна изненада. Минах доста по-рано, отколкото се бях наточила да чакам.
Благодаря от сърце!

И доволна ли си?Ще споделиш ли?

# 666
Как така със снимка? Петко да не би да има и други способности  newsm78 Приятно съм изненадана!
Аз водя дъщеря си при него. Но както вече съм споменавала, тя изобщо не стои на едно място. И за това винаги се притеснявам, да не се прередим пред другите мами. За това напоследък ходя без нея и си чакам с номер. Когато ми дойде реда, казвам: "Аз съм за детето с това и това заболяване!" Не знам дали Петко ни помни или просто следва някакво надграждане на лечението, но винаги продължава направо, от там докъдето сме стигнали предишния път. Сякаш я познава много добре!  newsm78
Все още не мога да споделя мнение колко, и дали ни е помогнал. Но при нас е по-сложно и трябва повече време. За сега ще кажа единствено, че това е човек който ми вдъхва доверие! Най-малкото поради факта, че неговият тип лечение е съчетан както с традиционна, така и с нетрадиционна медицина. При нас има едновременно хомеопатия, хранителни добавки, понякога и сироп, който може да се намери във всяка аптека. Както и едни други неща, които ги поръчваме от традиционна аптека в Германия! Което ме кара да се убеждавам, че в този човек няма никаква меркантилност! Той просто знае какво и как да съчетае!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 17:02 от July_morning

# 667
  • София

И доволна ли си?Ще споделиш ли?

Няма да е нещо ново за всички тук, ако кажа, че съм доволна. В тази тема отдавна сме спрели да пишем колко много сме доволни от резултатите, защото то е ясно. Затова не писах нищо.

В конкретния случай резултатът се очаква да се прояви по-късно, засега не мога да кажа. Имам шипове в петите и сега пия нещата, които той ми даде 15 дена, после след 7 дена почивка трябва още 15 дена и така три пъти. Ако все пак някой тук го интересува за резултат, като дойде време, ще пиша.

# 668
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy  Crazy аз за моите болежки не съм се сещала да питам  Hug но сега ти ми даваш надежда. пиши моля те, че моят лекар каза, че шиповете се оправят 45 дена след.... китките  Blush

# 669
  • София
има ли някой с Псориазис, на който Петко му е помогнал? ще се радвам да споделите мнения, благодаря!

# 670
  • София
За шиповете пих Нишадър.Направих си 40 дози по 1 грам(приблизително,защото точно грам не става,та бяха по грам и малко).Първите два дни 3 пъти на ден по 1 грам,след това по едно на ден докато свършат.Заедно с мен пи и един колега и от тогава чукаме на дърво...

# 671
  • Sofia
как се приема,с някаква течност ли,разтваря ли се?

# 672
Момичета,сега прозвънях всички аптеки,значи:
В Сухата река е понеделник и сряда от 9:00-14:00ч.
В Хаджи Димитър е всеки петък от 9:00-14:00ч.
В Младост 1 е вторник и четвъртък от 9:00-14:00ч.
Дано съм била полезна Peace
Успех на всички!
А може ли някой който е ходил и не е от Сф да се включи особено ако е за дете- като назначи някакво лечение,после какво следва,в смисъл след колко време пак иска да го види,все пак ако нещата не вървят към оправяне... newsm78
Пак да споделя,че става въпрос за тикове...уж и запек Sad

извинете ме, че задавам вероятно постоянно задаван въпрос, но съм нова в темата, наскоро научих за този човек и искам да го посетя. Това постоянен график ли е или всяка седмица се мени? Благодаря

# 673
  • Sofia
постоянен

# 674
Момичета, моля тези,които са поръчвали л-ва от Германия да споделят от коя аптека ги поръчвате и как точно става поръчката?
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт