Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! А знаете ли дали този доктор Петко лекува епилепсия с алтернативна медицина
Благодаря предварително!

# 676
  • София
Здравейте! А знаете ли дали този доктор Петко лекува епилепсия с алтернативна медицина
Благодаря предварително!
Той не е доктор, а фармацевт, но нищо не пречи да се пробва. Peace

# 677
Здравейте  mardan ,
Поръчвала съм online хомеопатични лекарства от Германия от
http://www.versandapo.de/
и ги доставят до седмица.  Цената на доставката до България  е 30 Euro.

Намерих и този сайт  http://www.berlindaversandapotheke.de/

който  доставя до България за  9,95 Euro   но още не съм го ползвала. Може да ползвате Google преводач ако не разбирате немски.
Успех!

# 678
  • Sofia
30 Е за доставка  Shocked

не бих си поръчала от там Naughty

# 679
Както писах и преди, аз също поръчвам от Германия лекарства по препоръка на Петко. Но съвсем не хомеопатични! А от традиционна аптека. Просто се произвеждат само там...

# 680
Моят опит с Петко е, че си играе на тото с диагнозите на хората. Преди малко писах тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802810.0. Ако някой се интересува, може на лично да дам повече информация. Не съм единственият "пострадал" и не знам колко още хора трябва да съсипе за да се разбере истината за него.

# 681
  • София
a моето мнение е, без да съм ходила при въпросния Петко, че на всеки може да се случи да сгреши, и то не един или два пъти. Все пак лекарите от традиционната медицина също много често  бъркат, и от тях има много недоволни! Всеки сам си решава къде и при кого да се лекува!

# 682
  • София
Моят опит с Петко е, че си играе на тото с диагнозите на хората. Преди малко писах тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802810.0. Ако някой се интересува, може на лично да дам повече информация. Не съм единственият "пострадал" и не знам колко още хора трябва да съсипе за да се разбере истината за него.
Иване, наистина ли се регистрира в женски форум само за да ни предупредиш? Ако е така, моля, сподели за съсипаните хора, как са пострадали, дай линк или нещо друго, за да се запознаем с проблемите и да се предпазим! Защо на "лично"? Пиши тук, това е форум за взаимопомощ!

# 683
  • София и там където не се пуши
Това е добре да има отказали се, че да можем по-лесно да се добираме до него.

# 684
a моето мнение е, без да съм ходила при въпросния Петко, че на всеки може да се случи да сгреши, и то не един или два пъти. Все пак лекарите от традиционната медицина също много често  бъркат, и от тях има много недоволни! Всеки сам си решава къде и при кого да се лекува!

Всеки може да сгреши, но четири от четири... Малко повечко идва.

# 685
Иване, наистина ли се регистрира в женски форум само за да ни предупредиш? Ако е така, моля, сподели за съсипаните хора, как са пострадали, дай линк или нещо друго, за да се запознаем с проблемите и да се предпазим! Защо на "лично"? Пиши тук, това е форум за взаимопомощ!

Пазя рецепти от лекарите по случаите, но Петко, разбира се, не дава никакъв документ и не мога да докажа нищо по случаите. Това му е част от играта. Мога да отделя време, който пожелае, тет-а-тет, няма от какво да се крия. Друг е въпросът, кой ще ми повярва щом имам само едната страна? Както писах, детето е на много близки негови хора и те просто му вярвт на него, каквото и да стане. Лекува го от, според него,  "тежки заболявания", пие не само хомеопатични хапчета, а детето има съвсем прозаични възпаления. Оставам с впечатлението, че предпочитат да изпие сума лекарства от страх, да не би пък и да е вярно, вместо да се радват, че молкото е с малкия дявол.
Обърнете внимание, при неуспех, или дори по-лошо при лечението, не можете да търсите отговорност, защото няма нищо черно на бяло, няма архив, няма никакви следи, не носи отговорността на лекар - всичко е в ръцете на болния. Както се казва: "Спасението е  в ръцете на давещият се".

П.П. Апропо, на "лично" имах червеничко, но като го отворих - празно, нищо. Защо така?

# 686
Това е защото трябва да си купиш verbatim album, да провериш core delusions и да започнеш с корекциите.

# 687
Момичета, при нас даде схема за месец и после да му се обадя.Има ли и други като нас, на които е дал по-дълга схема и после да не са ходили лично,а само по тел да са говорили с него?
Освен това, нормално ли е на първата седмица от приема на л-вата да се засилят симптомите или да се появят пак,ако са били изчезнали или позатихнали или и аз незнам...или ако се случва това,означава,че трябва да се смени схемата и да не чакам цял месец?
Съвети,коментари?

# 688
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на детето беше дал лекарства и каза да ги пие 20 дена, а след това да се видим.
лекарствата пи точно толкова дена, колкото му беше предписано, за срещата не успяхме на 20 ден и отидохме след месец и нещо. 
Confused не каза нищо за закъснението, провери реакциите, поговори пак с него и изписа други. за месец.

за нас беше и е трудно да отидем на деня, защото трябва да сме и тримата, а не е лесно и двамата големи да отсъстваме по едно и също време.
от форума разбрах за последваща консултация със снимка, не сме опитвали, но си мисля да пробваме.
за консултация/разговор по телефона не знам някой да е споделял.

# 689
  • София
Преди 4 години когато отидохме за първи път със сина ми, схемата общо беше за 3 месеца, но общото лечение продължи повече от година. Говоря за 2 годишно постоянно боледуващо дете, никакво сериозно заболяване не е имал, просто нямаше месец в който да не е болен за поне две седмици.  В последствие някой от симптомите отшумяха, а други се засилиха. Ходила съм няколко пъти, през това време, без него за консултация, защото имаше лекарства който не му действаха добре и той ги променяше. Него го водя само когато на момента е започнало разболяването, за да го прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт