Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, моля тези,които са поръчвали л-ва от Германия да споделят от коя аптека ги поръчвате и как точно става поръчката?
Мерси!
Аз поръчах лекарства за моя позната от amazon.de (по-конкретно от този търговец). Доставката беше безплатна до немски адрес, използвах услугите на  фирма-превозвач срещу такса от 3.40лв. -  в подфорума за пазаруване от чуждестранни сайтове има информация. Лекарствата пристигнаха в България за 2 седмици.

# 706
Някой знае ли до кога ще приема Петко сега преди празниците?

# 707
Днес Петко дали ще приема в аптеката в Младост?

# 708
  • София
Звънни и ги попитай. Това е номерът на аптеката - 029743775.

# 709
Случвало се е да звъня и никой да не вдига, затова реших да питам тук. Сега се обадих, обаче, и ми казаха, след празниците. Благодаря, Milena!

# 710
Здравейте Simple Smile

И аз чух добри коментари за Петко от моя позната. Все пак да ви попитам някоя от вас ходила ли е при него заради акне и проблемна кожа. Някакви отзиви?

# 711
Моля , споделяйте повече, за какво се лекувате и какви са резултатите. Това ще е от полза за всички. Някой да е пробвал да лекува астма или бронхеолит и да е успял ????

# 712
Здравейте, може ли да ми дадете информация за аптеките в които можеш да си запишеш час за Петко и дали се плаща? Благодаря предварително. Simple Smile

# 713
Часовете ги премахнаха преди НГ. Ако сега има някаква промяна  ,но не вярвам.

# 714
Какво значи че са премахнали записването на часове ли имате в предвид?Но си е пак с тези номерца нали или има промяна?

# 715
Да, с номерца е. А знете ли в аптеката на Хджи Димитър кои дни и часове преглежда?

# 716
Доколкото знам там е петък от 9 до 14 Simple Smile И аз се каня този петък да отида там.

# 717
Здравейте,
Изчетох форума и планирам да отида при Петко с основен проблем вероятна Лаймска болест. Молбата ми е, ако има някой, който има инф. относно лечението й при Петко, да пише (ако иска и само на лично съобщение). Знам, че лекува такива хора, но др. не знам.
Разбира се, ще пиша повече по моя случай, когато има какво.
Благодаря и Хубав ден на всички!

# 718
  • Sofia
за такава диагноза по-добре се довери на традиционната медицина Naughty

аз ходих лятото при него заради липом на ръката и камъни в жлъчката с периодични кризи,приемах назначените средства 3-4мес.,но накрая все пак достигнах и до операционната...

# 719
Традиционната медицина лекува Лаймска б. единствено с антибиотици, ама не всеки път. Вече пих една доза и показателите ми леко се влошиха, така че съм си за Петко на тоя етап Simple Smile, но наистина благодаря, че сподели опита си Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 18:06 от Писенце

Общи условия

Активация на акаунт