Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 702
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Аз освен печено тесто не мога да ям и печени ядки. Нямам други ограничения.

# 406
  • София
Вчера бях при Петко,ще лекувам синузит,за който той каза,че е хроничен и няма лечение,но,ще пия сега 5 дни хапчета,след това трябва да отида пак,и каза,че ще пробва различно лечение,пък да видим.Междувременно трябва да изследвам три хормона,та да питам,за колко време стават готови,имате ли идея?И,дали трябва да е на гладно?

# 407
  • София и там където не се пуши
Вчера бях при Петко,ще лекувам синузит,за който той каза,че е хроничен и няма лечение,но,ще пия сега 5 дни хапчета,след това трябва да отида пак,и каза,че ще пробва различно лечение,пък да видим.Междувременно трябва да изследвам три хормона,та да питам,за колко време стават готови,имате ли идея?И,дали трябва да е на гладно?

Хормоните се изследват, само ако пиеш лекарства за тях, без за деня да се вземат самите лекарства.

Взимат се след изследването.
Стават веднага за един ден.

# 408
  • София
Е,добре.Не пия лекарства за тях,каза ми,че иска да види нивата какви са,след това ще решава какво да прави.Миналата година Пролактина ми беше завишен,той ми го нормализира,явно сега пак има нещо такова.

# 409
Нивата на хормоните са с различни стойности в различните части на деня. Като пускахме хормонални изследвания на дъщерята, трябваше да е рано сутринта, на гладно.  Peace

# 410
Аз лично също предпочитам нагладно, но самите лаборатории са ми казвали, че за хормони може без глад.

# 411
  • Варна
Може би зависи за какви хормони става въпрос. За някои от тях със сигурност няма значение, но за други може и да има, знам ли...

Скрит текст:
Прочетох темата, но не намирам отговори на някои въпроси. Не искам да спамя, за това моля ако някой е ходил при Петко за репродуктивни проблеми да се свърже с мен на лични. Благодаря.

# 412
Искам да споделя с Вас за вече видимия резултат, които съм постигнала - с диагноза от "лекар" атопичен дерматит съм.
Петко друго предположение направи. Днес ми е 10-ти ден с лекарствата+ диета,която да си призная не съм спазвала на 100% освен сладко и печеното тесто. Обривите ми са на 80% изчезнали. При допир с вода се възбуждат, но определено много по- бързо се скриват след това.
След още 10 дни съм на преглед:)    bouquet

# 413
Извинявам се , че пиша във вашият форум , но спешно търся информация за този човек Петко от аптека хера , моля да ми кажете това ли е адресът на аптеката
 София град, Подуяне
Телефон: 02 840 3515
Управител: Любомир Божидаров Арменков.
Моля също така кажете кога преглежда и дайте някакви координати на аптеката.

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:06 от todos

# 414
  • София
Напред в темата е писано неколкократно, кога къде и т.н.

В Сухата река - адрес: ж.к.Суха река, бл.225 срещу пожарната, тел: 02/945 53 64 - е всяки понеделник, сряда и петък от 9  до 14 часа

ж.к. Хаджи Димитър, ул. Макгахан 51, тел: 02/8403514,15; 0885 646 380 - е със записване - и е вечер в сряда

в Младост - вторник и четвъртък от 9 до 14 ч. ,ул. "Йерусалим", бл. 39А

# 415

Моля също така кажете кога преглежда и дайте някакви координати на аптеката.

Само да допълня, че е погрешно да се казва преглежда. Прави се консултация за лекарствата, които беха повлияли добре за дадено заболяване. Ако се наложи дори препоръчва лекари. Препоръчва изследвания, ако се прочете темата, ще му стане ясно на човек.

Горното пояснявам, за да не му се създават проблеми на Петко.

# 416
  • София
Хм,от три години ходя при него,но не знаех,че препоръчва и лекари Peace Аз съм супер доволна от моите резултати със синузита.Не ме боли главата, носът ми е отпушен,чуствам се страхотно.Жив и здрав да е!

# 417
Хм,от три години ходя при него,но не знаех,че препоръчва и лекари Peace Аз съм супер доволна от моите резултати със синузита.Не ме боли главата, носът ми е отпушен,чуствам се страхотно.Жив и здрав да е!

Да на мен ми е препоръчвал, във вашия случай, явно не се е налагало. Не конкретно лекари като имена, а на вид лекар. 

# 418
Много благодаря за информацията , само ако може и да ми кажете улицата на която се намира блок 225 в ж.к. Сухата река и с какъв транспорт се стига от Надежда 3 до тази аптека  в ж.к. Сухата река.  Ще съм ви много благодарен

# 419
Много благодаря за информацията , само ако може и да ми кажете улицата на която се намира блок 225 в ж.к. Сухата река и с какъв транспорт се стига от Надежда 3 до тази аптека  в ж.к. Сухата река.  Ще съм ви много благодарен

Чрез http://www.bgmaps.com/map/sofia излиза, че е на ул. Александър Екзарх. Остава някой, който е ходил на място, да потвърди  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт