В момента чета...-2

• 56 523
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Ilkeston
Току що завърших "Бонбонени обувки" на Джоан Харис и "Небе и земя" на Нора Робъртс.  И двете книги ми харесаха, но бонбонените обувки ми се стори доста различна и честно казано доста интересна. Сега чета Ъруин Шоу - "Две седмици в друг град" и доста ми харесва дотук.

# 722
buttinsky благодаря ти! Но имах впредвид да си я сваля или чета онлайн Blush

# 723
  • Mostly in my mind
Брулени хълмове

# 724
buttinsky благодаря ти! Но имах впредвид да си я сваля или чета онлайн Blush
ой сори, знаех се, че те подценявам Simple Smile

# 725
В момента чета това:

А в "Долината на куклите" за какво се разказва накратко?

Чела съм я като тийнейджърка, но ако не ме лъже паметта- няколко жени употребяват едни хапчета, нещо като наркотик май беше, само това помня  Blush Дано се включи някой по-подробно  Laughing Смятам пак да я прочета, беше ми много интересна и до днес си спомням заглавието  Wink

# 726

Чела съм я като тийнейджърка, но ако не ме лъже паметта- няколко жени употребяват едни хапчета, нещо като наркотик май беше, само това помня  Blush Дано се включи някой по-подробно  Laughing Смятам пак да я прочета, беше ми много интересна и до днес си спомням заглавието  Wink

Само ви моля, не я разказвайте повече, защото съм я сложила към книгите, които искам да прочета, а хич не обичам да знам предварително какво се случва.

# 727
  • Ямбол
Има пусната нова тема: В момента чета...-3

# 728

Само ви моля, не я разказвайте повече, защото съм я сложила към книгите, които искам да прочета, а хич не обичам да знам предварително какво се случва.

Ами те всички пият, пушат и се чукат като за последно в тази книга. Хресвам такива мръснишки книги като цяло. Но е абсурд да ти обясним какво се случва, защото се случват много работи. Поне за сега ( още не съм я дочела) авторът разказва най-различни истории и помежду другото- за себе си.

# 729

Ами те всички пият, пушат и се чукат като за последно в тази книга. Хресвам такива мръснишки книги като цяло. Но е абсурд да ти обясним какво се случва, защото се случват много работи. Поне за сега ( още не съм я дочела) авторът разказва най-различни истории и помежду другото- за себе си.

Joy

# 730
Аз чак като си написах поста, разбрах, че бейлийс говори за "Долината на куклите" Joy
Но и в Хаваната пиеха едни хапчета, и кво ли не Sunglasses

# 731
  • Stuck in a moment
Много ми е любима. И филмът също.
Сега за не знам кой път прочетох "Трима другари" на Ремарк. Всеки път откривам нещо ново за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт