Пиша тук, защото наистина не знам вече към кой да се обърна, а смятам, че този форум помага на много хора!!!
Живея в идеалния център на София, в малка, спретната кооперация с вътрешен двор. Всичко е прекрасно, само че... ИМАМЕ КОТКИ! И то не са една или две, а поне 20. И се множат. Проблемът е, че съседите ми от първия етаж (които са наистина, наистина не добре!), ги хранят непрекъснато. Пускат ги в мазето и в апартамента си. Когато и да се прибера (дори по малките часове на деня....), единият мъж е навън и храни котките. Не можем да си почистим градинката, защото комшиите ми (въпросните) непрекъснато хвърлят храна в тревата. Една от котките дори веднъж ухапа кучето!
Сега вече ми кипна, защото се оказва, че котките ги пускат в мазето, ама не излизат от там! Сега целия вход мирише на мърша, защото някои от тях са измрели вътре! УЖасно е, не знам какво да правя, не съм си и помисляла да звънна на полицията, веднъж им звънях за тези котки и ми се изсмяха......
Благодаря предварително!
.Имаме си и ние една кукундрела,която ги събира в нашия двор и миналото лято бълхите от тях стигнаха до четвъртия етаж,където живеем.Но оправия никаква,ни скандали помагат ни нищо.Просто явно навсякъде ги има тези проблеми.А пък при нас в мазето имаше и умрели и няма и кой да ги изхвърли и аромата беше просто неописуем.
.