Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 096
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Ивона1 ще се повторя за 238 път, че ние сме като градския транспорт и винаги има място за още един в нашето семейство.  Hug
Не знам колко сме сплотени, особено, ако попаднеш по средата на спор за Ферхунде или за това коя сестра от двете е по по най, няма да останеш с такова впечатление, ама иначе си се уважаваме и обичаме тук и форума е станал част от ежедневието на повечето от нас. Пък и винаги има някой, който да разведри обстановката с някой по-весел коментар, който лично на мен ми идва много добре след тежък ден.  Flutter
Аз пьк смятам,че в този случей родителите са виновни за грешките на децата си
Не съм напълно съгласна.  Thinking
Родителите са до там да те отгледат, да те изучат, за да си вземеш хляба в ръцете. От там нататък си решаваш сам. Колкото и да се опитват да те предпазят родителите ти, решенията си ги премисляш и вземаш сам. Пък и докато човек сам не се убеди, че нещо му вреди, трудно слуша чуждите приказки и поучения. Личният опит учи най-добре.  Peace

# 151
а Лейля не я ли глезят? Глезят я и още как. Все на нейното да става.

трудно бих била на нейното място. Никога не бих се захванала с приятел на сестра ми, никога. Дори не съм убедена че го обичаше Оуз колкото по скоро се радваше, че има нещо което сестра и няма. Затова и все се фукаше и накрая изпадна в нервна криза, не защото любимия и я е изоставил а защото любимия и е предпочел сестра и пред Нея CrazyОще от началото на филма тя все се съревновава с Неджля. А факт е че е по-зле.

А иначе да родителите са виновни защото са прекалено меки и към двете. Но аз не бих отделила едното си дете да яде в спалнята докато всички останали вечеряме, а още по-малко пък скришом да и нося десерт. Само и само да не обидя едно от децата си. Те са равни в моята къща  и колкото едното им право да е на масата ми толкова и другото!
Много  ясно че ще сготви любилата храна на Неджля, все пак и е дете и я обича. Както прощават на едната така ще прощават и на другата.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 14:54 от kafe-kafe

# 152
Ивона1 ще се повторя за 238 път, че ние сме като градския транспорт и винаги има място за още един в нашето семейство.  Hug
Не знам колко сме сплотени, особено, ако попаднеш по средата на спор за Ферхунде или за това коя сестра от двете е по по най, няма да останеш с такова впечатление, ама иначе си се уважаваме и обичаме тук и форума е станал част от ежедневието на повечето от нас. Пък и винаги има някой, който да разведри обстановката с някой по-весел коментар, който лично на мен ми идва много добре след тежък ден.  Flutter
Аз пьк смятам,че в този случей родителите са виновни за грешките на децата си
Не съм напълно съгласна.  Thinking
Родителите са до там да те отгледат, да те изучат, за да си вземеш хляба в ръцете. От там нататък си решаваш сам. Колкото и да се опитват да те предпазят родителите ти, решенията си ги премисляш и вземаш сам. Пък и докато човек сам не се убеди, че нещо му вреди, трудно слуша чуждите приказки и поучения. Личният опит учи най-добре.  Peace
БЛАГОДАРЯ ВИ newsm51 smile3525 newsm51

# 153
kafe-kafe, НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!! Naughty
Не знаеш в живота какво може да ти се случи!  ooooh!

# 154
Някой спомня ли си в коя серия даваха онзи майстор дето им ремонтираше покрива,пееше една песен Joy Joy?  
В 13ти епизод по турска номерация, около 23-24 епизод по БТВ. Доста го търсих, за да си щракна един кадър за подписа. Peace

...Но аз не бих отделила едното си дете да яде в спалнята докато всички останали вечеряме, а още по-малко пък скришом да и нося десерт. Само и само да не обидя едно от децата си. Те са равни в моята къща  и колкото едното им право да е на масата ми толкова и другото!
Много  ясно че ще сготви любилата храна на Неджля, все пак и е дете и я обича. Както прощават на едната така ще прощават и на другата.
Добре дошла kafe-kafe! Hug Подкрепям горното! Заяждането на Лейля относно любимото ядене на Неджля ме нервира и мене, беше съвсем злобно, детинско, глупаво.
П.П. И аз обичам да пиша във форума докато гледам епизода и веднага след това. Тогава впечатленията са най-пресни и емоциите най-силни.  Flutter

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 15:05 от soya-fen

# 155
soya-fen Много благодаря!   bouquet

# 156

трудно бих била на нейното място. Никога не бих се захванала с приятел на сестра ми, никога. Дори не съм убедена че го обичаше Оуз колкото по скоро се радваше че има нещо което сестра и няма. Зарова и все се фукаше и накрая изпадна в нервна криза не защото любимия и я е изоставил а защото любимия и епредпочел сестра и прес Нея Crazy

А иначе да родителите са виновни защото са прекалено меки и към двете. Но аз не бих отделила едното си дете да яде в спалнята докато всички останали вечеряме, а още по-малко пък скришом да и нося десерт. Само и само да не обидя едно от децата си. Те са равни в моята къща  и колкото едното им право да е на масата ми толкова и другото!

Когато,Леиля/Лейля трьгна с Оуз те вече бяха разделени с Неджля,добре не би се захванала с него,а били избягала на пук на сестраси,когото вече бяха женениБ

# 157
kafe-kafe, НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!! Naughty
Не знаеш в живота какво може да ти се случи!  ooooh!
Mr. Green принципно е така, но за щастие нямам сестра а брат  Mr. Green

# 158
Леле колко сте писали  Outta Joint
Ей сега започвам да чета

Имаш или нямаш чувства към бившия - това е твой проблем, а не на сестра ти. А тя дали ще си хареса твое бившо гадже - тва пък си е неин избор и виждане за нещата. Фактът че вече ти и той не сте заедно, а сте бивши, е достатъчен той да бъде с всяка друга, включая дори родната ти сестра... Сега друг е въпроса, че наш'те шматки в многомилионен Истанбул видяха само косматкото Оуз tooth, ама то сляпата неделя си е сляпа затова Wink

А за аборта - да не дава господ на никое момиче да преживее нещо такова ooooh! Каквато и вина да е имала Лейля, не заслужаваше така да загуби детето.... И дори само за това си заслужава съчувствието, което всъщност не получи от най-важните хора в онзи труден момент - родителите и и семейството и Naughty

Peace Абсолютно съм съгласна с твоето мнение!!!

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 19:18 от elica2009

# 159

трудно бих била на нейното място. Никога не бих се захванала с приятел на сестра ми, никога. Дори не съм убедена че го обичаше Оуз колкото по скоро се радваше че има нещо което сестра и няма. Зарова и все се фукаше и накрая изпадна в нервна криза не защото любимия и я е изоставил а защото любимия и епредпочел сестра и прес Нея Crazy

Когато,Леиля/Лейля трьгна с Оуз те вече бяха разделени с Неджля,добре не би се захванала с него,а били избягала на пук на сестраси,когото вече бяха женениБ

Ивона1  - Неджля и Оуз не избягаха на пук на Лейля. Избягаха защото се обичаха и нямаха шанса да са заедно. 

# 160
Аз също имам брат и не познавам отношенията между сестрите, но говоря по принцип-  Confused
Да не дава господ други неща - твоят мъж със жената на брат ти, или някои други заменки.Шегувам се и дано да не става Hug
Май се изживях в стил "Хайрие" Joy

# 161
И аз не го разбирам това. Защо чакат принцеса Лейля да даде благоволението си към простосмъртната си сестра. Уж бащата решаваше в това семейство пък сега всички ходят по терлички около Лейлято  Crossing Arms Съгласна съм, че няма как да я за прегръща от вратата и също, че има право да се сърди. Прошката изисква време. Но пък и да се тръшкаш, че обърнали малко внимание и на друг, а не само на теб... Еми преиграва според мен. Ама и те й се връзват на акъла  ooooh!

# 162

Ивона1  - Неджля и Оуз не избягаха на пук на Лейля. Избягаха защото се обичаха и нямаха шанса да са заедно.  

ЗаЩОТО СЕ ОБИЧАЛИ,по тази логика и Леиля спа с него,защото го  обича ББпо кьсно тои ще избяга и с Леиля щом обича Неджля защо? и тя защо се жени са Джем щом го обича?

# 163
Въъъх,малко имало на дъното още Mr. Green и ще бегам към Адапазаръ Laughingили по- добре към бездънните кладенци на Ферхунде-Та по този повод да кажа,не мога да го дишам това Седефче-дърта кранта с торби под очите и инфантилно поведение!Не ми прилича на дете ,а на алкохоличка по-скоро
Въх,свърши ми отровата!Ам,сега само добро треба да пиша Twisted Evil
Ей размиваш ме от сърце Hug Искам да ти благодаря,защото тази сутрин добре поспорихме.Хубава дискусия стана!  bouquet  bouquet  bouquet
Ааааа,споко,като заредя на отрова пак ке дойда  bouquet
За по-бързо презареждане направо скокни до Адапазаръ, там баба Джаврие има отрова за целия китайски народ Joy Joy Joy Само не и казвай, че си обладана от духове, че ша вземе да се гътне и после кой ще ни щрака с пръсти и ще върти седнали кючеци Joy Joy Joy

Оххх, извинете ме за творческото отклонение Mr. Green, ама в това шантаво време ме избиват лиготиите - то пък се не наваля  #Cussing out

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 164
Абе незнам кой на кого отнел, а и станалото- станало. Всяка от нас вероятно изхожда от собствения си опит и за това разбираме повече едната или другата.
И аз сестра нямам, но преди време моя близка приятелка тръгна с момчето, в което бях влюбена. Дори не ми е бил гадже. Пубертетски истории. Били сме на възрастта, на която са сега двете сестрички. Та помня колко много ме заболя, колко страдах и как дълго време не исках да я погледна и да й простя... Емоциите са много силни на тази възраст. Със сигурност и двете страдат много.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт