Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 987
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Неджля била с по-устойчива психика Joy Че какво е преживяла толкова hahaha Трябва покритие Peace
Харесвам Лейля, но тук искам да кажа, че не съм съгласна. Да живееш съвсем сам, без ничия подкрепа, да учиш и работиш едновременно, на има-няма 20 години, едновременно да живееш с чувство на вина и самота, е затова се иска психика.
Не казвам, че на Лейля и е било лесно, в никакъв случай, но не може да се твърди, че Неджля нищо не е преживяла.

# 211
  • Burgas
Нямам търпение да гледам довечера Peace

# 212
  • София
и все пак аз пропуснах момента в който Шефкет е върнал парите на лихваря.... Имаше ли го изобщо, че гледах на пресекулки снощи?
Ако може и някой да ми каже какво скъса Ферхундето докато си говореха на спалнята?
Снощи така се ядосах на всички, че бях решила да не го гледам днес сериала, но сега вече ми размина и с нетърпение чакам да стане 20,00ч.

Да ме прощават симпатизиращите на Лейля, ноооо мис Каприз прекали вече. Чак пък храната не била свестна, та стана да носи на баща си нова  ooooh!.... И не само тя. И Фикрет даже вече взе да прекалява. Дойде да им прави банички, закуски, манджи, абе не се наслугува значи.
В това семейство родителите с различен аршин мерят поведението си към всичките си щерки.
Лейля - галеницата на мама и тате, Фикрет - слугинята (на нея нали също бяха сърдити), Неджля - гостенката, а Айшето.... горкото

# 213
и все пак аз пропуснах момента в който Шефкет е върнал парите на лихваря.... Имаше ли го изобщо, че гледах на пресекулки снощи?
Ако може и някой да ми каже какво скъса Ферхундето докато си говореха на спалнята?
Скъса облигациите, които Шефкет беше подписал при лихваря. Щом са у него, значи е върнал парите. newsm78

Да ме прощават симпатизиращите на Лейля, ноооо мис Каприз прекали вече. Чак пък храната не била свестна, та стана да носи на баща си нова  ooooh!.... И не само тя. И Фикрет даже вече взе да прекалява. Дойде да им прави банички, закуски, манджи, абе не се наслугува значи.
В това семейство родителите с различен аршин мерят поведението си към всичките си щерки.
Лейля - галеницата на мама и тате, Фикрет - слугинята (на нея нали също бяха сърдити), Неджля - гостенката, а Айшето.... горкото
newsm10

# 214
Неджля била с по-устойчива психика Joy Че какво е преживяла толкова hahaha Трябва покритие Peace
Харесвам Лейля, но тук искам да кажа, че не съм съгласна. Да живееш съвсем сам, без ничия подкрепа, да учиш и работиш едновременно, на има-няма 20 години, едновременно да живееш с чувство на вина и самота, е затова се иска психика.
Не казвам, че на Лейля и е било лесно, в никакъв случай, но не може да се твърди, че Неджля нищо не е преживяла.

Peace Peace Peace Peace

Снощи така се ядосах на всички, че бях решила да не го гледам днес сериала, но сега вече ми размина и с нетърпение чакам да стане 20,00ч.

Да ме прощават симпатизиращите на Лейля, ноооо мис Каприз прекали вече. Чак пък храната не била свестна, та стана да носи на баща си нова  ooooh!.... И не само тя. И Фикрет даже вече взе да прекалява. Дойде да им прави банички, закуски, манджи, абе не се наслугува значи.

много добре казано  Peace Peace

да си кажа честно взе да ми писва от вечното им реване. Пу не се вземат в ръце тия хора бе.... все реват ooooh!

# 215
Въпросът ми е: къде ще спи довечера Тахсин?  Thinking  .... Joy

# 216
Хоп ! И аз съм тук.
Гласувах :
Намирам, че преиграва малко с наранените си чувства
Смятам, че и двете имат вина  в случая Оуз
Те са сестри, би трябвало да си простят, да се сдобрят и да се поучат от урока

Hug

# 217
  • Пловдив
Въпросът ми е: къде ще спи довечера Тахсин?  Thinking  .... Joy
Е, това е въпроса! Peace Обаче в серията довечера няма да се стигне до сън, така че ще чакаме отговора утре Mr. Green

# 218
  • София
soya-fen, благодаря ти!

# 219
Извинявам ВИ се много,знам,че много пъти сте го казвали,но къде мога да гледам на турски сериите за напред?

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 19:38 от Ивона1

# 220
Извинявам ВИ се много,знам,че много пьти сте го казвали,но кьде мога да гледам на турски сериите за напред?
Моля те пиши "Ъ",а не "ь" Praynig

# 221
  • Пловдив
Извинявам ВИ се много,знам,че много пъти сте го казвали,но къде мога да гледам на турски сериите за напред?
Канал D, всяка сряда от 20:15 - ето ти линк за онлайн гледане: http://www.kanald.com.tr/canli

# 222
Ей ,аз пак ви изпуснах! Имаме си вече нова тема ,но пусто като много пишете и аз само четааа ,четаа и докато се сетя ...тя темата отишла.Днес се накефих като видях аватара на
soya-fen .Ама ако видя тая Джавка на живо ,хич няма да се кефя ,ами един fight

# 223
Здравейте, благодаря за темата. снощния епизод го изпуснах, надявам се да успея да го гледам по някое време днес, в блога  Mr. Green
А за Лейля и Неджля според мен трябва да се учреди награда "момина сълза", тия двете се съдраха от рев, вече като ги видя и ме напушва смяяяяяях  hahaha hahaha
Наистина е така. Лейля горката много се мъчи като реве, тъй се напъва, че не знам как не се е изпуснала досега. Обаче сълзички не потичат. Неджля поне цялата се улива в сълзи, макар че и нейният плач доста изкуствен идва.
Ивона1, добре дошла.
Няма да се включвам в спора, защото е видно на коя страна ще съм.  Wink Само ще вметна, че Лейля и Оуз бяха разделени, когато той избяга с Неджля.
Хайде приятно гледане!

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 20:11 от Snejkata

# 224
Ууу!  smile3516Ляйляйнцето продължава да ме нервира тая вечер!  smile3515 hit Ама как я хакна колежката за добре дошла - "Госпожа Лейля... нали преди бяхте съпругата на шефа..."  smile3532 smile3534 Тия от Шоуто на Слави намериха начин да си правят реклама с Листопад.

Общи условия

Активация на акаунт