Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 004
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Тази вечер при Лейля няма такива лиготии.Браво за което!
Иначе браво и на Неджля!Усети се,че е трудно сестра и да и прости и се старае да я избягва Peace

# 226
на Джаврие и се развалиха плановете, като си дойде Фикрет Laughing. Дали тази вечер с Тахсин ще си легнат заедно  newsm78

# 227
Ууу!  smile3516Ляйляйнцето продължава да ме нервира тая вечер!  smile3515 hit Ама как я хакна колежката за добре дошла - "Госпожа Лейля... нали преди бяхте съпругата на шефа..."  smile3532 smile3534 Тия от Шоуто на Слави намериха начин да си правят реклама с Листопад.
И мен ме нервира ужасно. Не и увря тиквата и пак продължава да се перчи - работела в луксозна обстановка, на добра позиция и дрън-дрън.

# 228
И мен ме нервира ужасно. Не и увря тиквата и пак продължава да се перчи - работела в луксозна обстановка, на добра позиция и дрън-дрън.
И се возим с адвокат в жипче!  smile3502 Али Ръза се научи най-после да реагира своевременно.  Първо помислих, че ще си говорят за Неджля, а той се сетил да я предупреждава за рисковете в живота.  Mr. Green

# 229
Аа, Лейля ми лази по нервите направо, а като я гледам каква е слабозвездна, май няма много да му се дърпа на адвоката.
А на Джеврието ще иизлязат много криви сметките. Фикрет и тази май ще станат приятелки

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 21:14 от Уиуи

# 230
А! Аз обърках програмата нещо! Бях се приготвила да гледам два епизода.  newsm78
... А на Джеврието ще иизлязатмного криви сметките. Фикрет и тази май ще станат приятелки
Ха-ха, как се ококори, като се усети, че събитията вземат друг обрат.  Laughing

# 231
А! Аз обърках програмата нещо! Бях се приготвила да гледам два епизода.  newsm78
Утре и в четвъртък два Peace

# 232
  • Пловдив
Пепелян ханъм си глътна граматиката и си прехапа езика от развоя на събитията - Фикрет и Рейхан ще стават приятелки tooth tooth tooth Ще е весело Mr. Green

# 233
 Еееееее няма такова чудо като Лейля!  fight Миналата и тази серия ми е нетърпима просто.
 То бива егоизъм, но само на нея да обръщат внимание...
  Мисля, че Али Ръза и Хайрието са виновни, все пак трябва да намерят начин  да и кажат, че и двете са им деца и точка.Не могат да ги делят. Защо само Неджля ще се храни сама, с какво Лейля е по-специална?! Но нея я щадят!
   Ей това Джевриенцеееее ужас, да не дава бог на никой да му е в къщата!

# 234
И се возим с адвокат в жипче!  smile3502 Али Ръза се научи най-после да реагира своевременно.  Първо помислих, че ще си говорят за Неджля, а той се сетил да я предупреждава за рисковете в живота.  Mr. Green

Поправка : Джипче се пише  Twisted Evil
Вече не мога да я трая Лейля, то бива ревност и егоизъм, но просто  Sick
Писна ми с тва нейно вечно високомерие, когато най-не са наред нещата, тя да натрива носа на Неджля, като парадира, че или е богата, или е щастлива или в случая, че й било хубаво работното място.
Неджля може кротко да си стои в стаята и да вечеря смушена в кухнята, а сестра й чак на висок тон говори, че да може Неджля и в другия край на къщата да е пак да я чуе, отвръщава ме  Close

# 235
Ей,ама тая змия Джеврието направо ме побърква #2gunfire Егасимус ужаса #Cussing out

# 236
Ууу!  smile3516Ляйляйнцето продължава да ме нервира тая вечер!  smile3515 hit Ама как я хакна колежката за добре дошла - "Госпожа Лейля... нали преди бяхте съпругата на шефа..."  smile3532 smile3534 Тия от Шоуто на Слави намериха начин да си правят реклама с Листопад.
Естествено,че ще се перчи и аз да съм и аз ще го правя за нея е голяма стъпка да започн работа след такава депресия и то в престижен офис,като този на господин Яман..

# 237
# 238
Естествено,че ще се перчи и аз да съм и аз ще го правя за нея е голяма стъпка да започн работа след такава депресия и то в престижен офис,като този на господин Яман..
Да се перчи за нещо, което е постигнала сама. В случая не е така.
А перченето и доказа, че всъщност не се е променила, а си е същата
повърхностна лигла.

# 239
Ууу!  smile3516Ляйляйнцето продължава да ме нервира тая вечер!  smile3515 hit Ама как я хакна колежката за добре дошла - "Госпожа Лейля... нали преди бяхте съпругата на шефа..."  smile3532 smile3534 Тия от Шоуто на Слави намериха начин да си правят реклама с Листопад.
Peace Peace Peace
Какво по дявалите толкова направи Лейля!?Ами ще стои Неджля сама да се храни я...Повикаха я не можела да вечеря с тях.Е какво на колене ли да и паднат бе м*мка му!
Да се перчи за нещо, което е постигнала сама. В случая не е така.
А перченето и доказа, че всъщност не се е променила, а си е същата
повърхностна лигла.
Важното е че ще припечелва пари с честен труд!

Общи условия

Активация на акаунт