ми паднаха очите и поста стана километричен.ПО-добре един дълъг малей ква съм проста
отколкото няколко с по едно изречение-подписите заемат място,а и на моменти става шарения.
Понеже в блога пише Всичко за Листопад няма галерии с второстепенните герои.Един кратък курс Как се слага снимка за незнаещите и ще съберем доста снимки.Например Али Ръза,Седеф,Ахмед... защото има хора,които ги харесват.
откакто Ледената кралица започна да използва този емотикон се влюбих в него.Защо ли?
На кога прилича,а?
Понеже в блога пише Всичко за Листопад няма галерии с второстепенните герои.Един кратък курс Как се слага снимка за незнаещите и ще съберем доста снимки.Например Али Ръза,Седеф,Ахмед... защото има хора,които ги харесват.
По принцип съм събрала доста снимков материал, ама и времето ми е леко ограничено, та затова се старая да пускам първо тези на актуалните герои...
откакто Ледената кралица започна да използва този емотикон се влюбих в него.Защо ли?
На кога прилича,а?
Незнам защо, но е асоциирам с баба Джавки 
Ще има, само малко търпение, не се бутайте - за всички ще има

По принцип съм събрала доста снимков материал, ама и времето ми е леко ограничено, та затова се старая да пускам първо тези на актуалните герои...
Иначе сериите ще са две
А ти вместо да проспиваш втората бягай сега за една бърза следобедна дрямка и до довечера в 8 ще си кукуряк 

Препоръчани теми