Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 994
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
soya-fen  Имаш невероятно чувство за хумор!   bouquet

# 646
Всъщност проблемът на Лейля е,че няма проблем.Болна ли е,болен близък ли гледа,стара ли е,бедна ли е,без покрив,без храна,самотна,изоставена,ненужна...Точно обратното.Оуз беше една грешка в живота им,скъпоструваща,но не фатална.При това свърши вече,приключено,пито-платено,целият живот все още е пред тях.
Затова смятам,че правилният подход към подобен човек е да се накара да види колко всъщност е щастлив и облагодетелстван,а не да му се втълпява,че е най-големия страдалец на света и всички са му длъжни.

Хората преживяват по различен начин едни и същи ситуации - някой са темерути и не би им пукало изобщо, други са много чувствителни и могат действително да превъртят.

Ако ти познаваш такъв тип хора (много чувствителни) и успееш да ги накараш да не преживяват силен стрес като края на света - значи си талант и направо можеш да си изкарваш хляба с това.
(моля те не го приемай като заяждане, искам да ви представя и една друга гледна точка  Hug)

# 647
Има една интересна идея в списъка от предложения - "Кой от героите се развива и променя най-значително и позитивно до момента?"

Въпроса е добър, ама се замислих за отговора. Той ми се видя много сложен.  newsm78
Като изключим Фикрет, която е постоянна в добрината си, ама то за да има развитие трябва да има промяна, така, че тя отпада,  всички останали тъкмо мислиш, че са се променили към по-добро и пак се набутат в някоя каша и ще ми е много трудно да преценя, тъй като самите герои са много противоречиви. Почнат да постъпват добре и тъкмо си мислиш, че са се променили, че са си взели поука и веднага направят нещо лошо, за да те убедят, че не са мръднали грам в развитието си. И се почват едни сълзи, едни драми, едни трагедии. #Crazy

# 648

Оуз дал интервю за турски сайт, че може да дойде на море в България. Все още избира между България и Испания, но приятели му казали, че тук ще му  излезе по-изгодно.  hahaha
  Ако е интересно на някой мога да ви препиша цялата статия.

# 649
Сещам се,че отначало почти всички изпитваха люта омраза срещу Джеврие,но сега гледам има доста фенове LaughingКрайно време беше да я оцените колко е забавна и сладка Laughing Laughing
smile3521 newsm03 newsm47

Има една интересна идея в списъка от предложения - "Кой от героите се развива и променя най-значително и позитивно до момента?"
Въпроса е добър, ама се замислих за отговора. Той ми се видя много сложен.  newsm78
Ами ще сложа имената, една опция за отговор и да видим какво ще излезе. Тъкмо Фикрет няма да се класира, не защото е лоша, а защото не търпи развитие - тя е идеалният положителен герой. Става дума за тези, които прогресират значително от "ниско" към "по-високо" ниво, това имам на ум. Или да почакаме още за тоя въпрос?

Божеее, няма ли някой модератор да ме банне  bambam, че да се отлепя от компа и да си върша работата! ooooh! Praynig

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 13:20 от soya-fen

# 650

Оуз дал интервю за турски сайт, че може да дойде на море в България. Все още избира между България и Испания, но приятели му казали, че тук ще му  излезе по-изгодно.  hahaha

Почитателки на Оуз не спете, явете се на кастинг, коя да маже гърба на пича с плажно мляко, че да не изгори. Ако не си е свалил дрехите от естествени косми преди това му помогнете да ги свали и нали знаете на кой да ги дадете. Ако се постараете повече може не само пуловер и шушони, ами и за шалче за зимата да остане.  hahaha Joy Joy Joy

# 651
Да! Подкрепям идеята "Кой от героите се развива и променя най-значително и позитивно до момента?"
Макар, че отсега започнах да мисля, как да отговоря...... newsm78

Знаете ли колко сладка ми стана дъщерята на Тахсин. Преди време, някой беше писал "дете с грейнали очички"! Точно!!!
Особено сега, когато поддържа кака си Фикрет.
А и добре, че не е надделял гена на Джафки / нали й е баба/ . Леле..................на какво щеше да прилича това девойче!?!? ooooh!  Shocked

# 652

Оуз дал интервю за турски сайт, че може да дойде на море в България. Все още избира между България и Испания, но приятели му казали, че тук ще му  излезе по-изгодно.  hahaha

Почитателки на Оуз не спете, явете се на кастинг, коя да маже гърба на пича с плажно мляко, че да не изгори. Ако не си е свалил дрехите от естествени косми преди това му помогнете да ги свали и нали знаете на кой да ги дадете. Ако се постараете повече може не само пуловер и шушони, ами и за шалче за зимата да остане.  hahaha Joy Joy Joy
Joy Joy Joy hahaha

# 653
Почитателки на Оуз не спете, явете се на кастинг, коя да маже гърба на пича с плажно мляко, че да не изгори. Ако не си е свалил дрехите от естествени косми преди това му помогнете да ги свали и нали знаете на кой да ги дадете. Ако се постараете повече може не само пуловер и шушони, ами и за шалче за зимата да остане.  hahaha Joy Joy Joy
Хе-хе-хе, само да имате Фпредвид че блондинките нямат никакъв шанс с Оуз. Четохте ли как се беше изказал по техен адрес?  Laughing

# 654
Ами ще сложа имената, една опция за отговор и да видим какво ще излезе. Тъкмо Фикрет няма да се класира, не защото е лоша, а защото не търпи развитие - тя е идеалният положителен герой. Става дума за тези, които прогресират значително от "ниско" към "по-високо" ниво, това имам на ум. Или да почакаме още за тоя въпрос?

Наистина ще са интересни резултатите, за да видим на кой се симпатизира най-много. И то без Фикрет, защото нея всички я харесват.  Peace
Ще е интересно да се направи съпоставка на една такава анкета сега и примерно да се пусне същата анкета след 80 серии  и да се види дали резултатите ще са различни.  Flutter

Хе-хе-хе, само да имате Фпредвид че блондинките нямат никакъв шанс с Оуз. Четохте ли как се беше изказал по техен адрес?  Laughing

Всички фенки на Оуз, дето не са брюнетки, марш към фризьорските салони. В краен случай, ако свърши черната боя може и червенокоси или кестеняви да се направите, ама за по-сигурно залагайте на черното.  hahaha Joy Joy Joy

# 655
  • Пловдив
Интересно какво ще стане довечера с малката Айше - само картинки гледам и нищо не разбирам... Но определено не е купувала пак вафли на съучениците си  Mr. Green Ето ви още малко жокерчета за епизода: Епизод 109 - очаквайте...   bouquet

# 656
И на мен Джеврието ми е толкова противна, че чак предизвиква симпатии у мен! Като някакво разглезено малко дете е... И с тоя "ядец", дето играха снощи! Joy

# 657
Относно Айше- доста отдавна очкавам събитията да дадат някакъв отзив при нея... С това детенце никой не сяда да говори, а децата са крехки и чувствителни и всичко усещат! Само " Тихо, Айше" и това е! Жал ми е за нея... Барем се усетят малко, ега ти!

# 658
Да! Подкрепям идеята "Кой от героите се развива и променя най-значително и позитивно до момента?"
Макар, че отсега започнах да мисля, как да отговоря...... newsm78

Аз също подкрепям идеята за анкетата!Дори с отговорите съм готова Simple Smile!

# 659
  • до една звездичка

Да! Подкрепям идеята "Кой от героите се развива и променя най-значително и позитивно до момента?" Макар, че отсега започнах да мисля, как да отговоря...... newsm78

Дали да не се включим дружно в предварителна дискусия за това, кой да участва в анкетата?
Хем ще помогнем на soya-fen, хем ще сме сигурни, че няма да пропуснем някой?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт