Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 753
  • 700
  •   1
Отговори
# 210
Арабска принцеса, много добре се справяш, хубаво става. А какво трябва да стане?
Дъмперита, как да изберем кое е по-хубаво я  Thinking, всички са хубави  Laughing

Момичета, ако ви се намират някакви гобленчета за докторка, пратете ми. Намерих само тези, че и не са и качествени схемите   

# 211
  • Севлиево
Арабска принцеса ще стане хубав гоблена ти. Аз преди няколко дена го комплектовах за клиентка, но по оригинална схема. Докато го правех още повече ми хареса и го добавих към списък чакащи  Crazy /имам един дъъъълъг списък с гоблени, които имам намерение да шия  Mr. Green/

# 212

http://4storing.com/idadvx/baace59a14f31114475581fff3a30e05.html  PM (заради ключа)

yu5 wait dontknow  costumed050

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 08:09 от Мимито & Светла

# 213
Мимито и Светла, благодаря ти   bouquet Свалих си ги всииииииииииииичките  Laughing

# 214
Взе ми се здравето докато ги накича тука  Tired  Hug ама...   Hug незнаех точно каква ти трябва , има и за педиатърка ...
 А имам и за страшилище-медик  Mr. Green

# 215
  • Плевен
Дъмперита- Heart Eyes NaughtyЯ не се колебай и подаръци раздай Mr. Green щом си обещала! А на кого ? Rolling EyesНа всички избродирали мъничета ! JoyЕ, покажи я тази награда ,че да се облизваме още от сега  newsm47 smile3533А сега,сериозно  Wink Доколкото си спомнам на Мимито и Светла /дано не се обидят другите /бяха най-мънички  Grinning Така че аз гласувам за нея! HugДругите да си кажат и те предпочитанията! Peace

Взе ми се здравето докато ги накича тука  Tired  Hug ама...   Hug

HugАко си ги качвала една по една бая си се озорила! ThinkingДругия път пробвай с "Мултизагрузка" PeaceТака можеш да качеш поне 6 наведнъж  Grinning ,а и повече  newsm78 А схемките ти си ги бива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Здравейте - търся схема на калии във ваза - шити на черна панама.
Видях на първата страничка, че Здравчето ги е шила.   Hug bouquet Praynig bouquet  Hug

# 217
Здравейте момичета, отново съм впечатлена от всичко което сте нашили, поздравления! Имам въпос към вас решила съм да ушия обвчиците
http://milenam75.snimka.bg/tapestries/shemi.479520.18188075
на бяла неразграфена панама, колко на колко сантиметра панама да си отрежа и как сешие с кръстат бод или 1:1. Хубав и слънчев ден от мен   bouquet

Много ми харесаха . Схемичка?  Praynig

# 218
krk_kr , заповядай   bouquet

# 219
# 220
 newsm51 smile3525 newsm51
 Много благодаря toni_nikolova

# 221
Знам, че има но приятелка ме помоли спешно да и намеря схеми на български шевици, може ли някой да помогне?  Ето и адрес gallka81@abv.bg
Благодаря!

# 222
# 223
  • Разград
Здравейте момичета !!!!!! Чета ви отдавна но не съм писала никога до сега.Бих желала да се присъединя към вашите редици ,ако ме приемете разбира се  Simple Smile

# 224
Добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт