Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 719
  • 700
  •   1
Отговори
# 465
здравейте момичета, една седмица не съм влизала и вие сте изписали толкова много.мисля ДЖ-ТО беше пуснала едни снимки от някоя форумска среща та там имаше снимка на гоблен с рибари на кей, малко лошо го обясних, но много ми харесва и тъй като баща ми  кумът ми са рибари много ще съм благодарна ако някой има схемата да ми я изпрати. Hug Hug Hug

# 466
това е гобленът на барби, ще се включи скоро и ще да я даде схемата  Peace

# 467
Добър вечер, момичета.Та имам един въпрос към вас  Praynig макар и малко тъпичък.Проблем ли е да започна да шия 1:1 гоблен, който по-принцип е даден да се шие 1:4.Би ли могло това по някакъв начин да повлияе на картината, която трябва да се получи? newsm78
Джемма, благодаря ти.  Hug
Лека вечер на ввсички   bouquet

# 468
Ще повлияе на размера - четири пъти по малък ще стане ако това не е проблем за теб, но пък ще изглежда по добре според мен.

# 469
  • Севлиево
Grinning Най-много да стане по-хубав. Аз съм от хората които не харесват 1:4  Mr. Green

# 470
m-i  размерат за мен не е проблем тъй като за гоблена, за който говоря е доста големичак, а на мен не ми се размятва толкова голяма панама, така че това че ще стане по-малък не ме бърка.Само както казах ме е страх нещо да не стане   на картинката.
doci може наистина на стане по-хубав незнам, мисля че в тази тема бях прочела че гоблените 1:1  ставали по-хубави и самите образи ставали по-реални, а 1:4 ставало на квадрати. newsm78
Някой да го е пробвал този номер? Rolling Eyes

# 471
Ще повлияе на размера - четири пъти по малък ще стане ако това не е проблем за теб, но пък ще изглежда по добре според мен.
това не е вярно. ще стане 2 пъти по-малък гобленът
Арабска_принцеса, аз съм с енавила да шия слънчевият кът 1 към 1, защото го видях уших и ми хареса 100 пъти повече от вилеровия 1 към 4

# 472
Арабска принцеса, както са ти казали преди това момичетата, ще се промени само размера. На картинката нищо няма да й стане. Аз съм шила по същия начин гоблена Добри приятели на Вилер. Майка ми го беше ушила 1:4 и с конците, които й бяха останали, аз го уших 1:1. Стана същия, само че по-малък.  Peace

# 473
Моя грешка два пъти по-малък ще стане. Ами представи си го като снимка като е с лоша резолюция т.е. 1:4 изглежда по-зле.

# 474
Мерси на всички за помощта  bouquet  bouquet  bouquet. Ще имам да черпя Mr. Green

# 475
благодаря много за барзия отговор  bouquet

# 476

1 към 4 = 4 пъти
1 към 1 = 1 път

Гобленът става 4 пъти по- малък !!!

(изпробвала съм го вече)

# 477
  • Севлиево
Съжалявам, но не са ти добри сметките. Защото като погледнеш хубаво ще видиш, че на ширина имаш 1 бод в повече, т.е. 2но се увеличава - на височина сметката е същата. Това че имаш 4 бода не означава че се увеличава 4 пъти. Ако искаш си ги нарисувай и си ги сметни да видиш че си е така. Математика  Peace

# 478
Здравейте момичета,току што сварших веселите музиканти някои има ли си идея как се реставрират стари гоблени-маи е доста сложно

# 479
  • край Дунав
1 към 4 = 2 пъти  Mr. Green
Какво имаш предвид като реставрация-може би прогнили някъде нишки?

Общи условия

Активация на акаунт