Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 714
  • 700
  •   1
Отговори
# 180
  • Балчик
Джемма, ако имаш регистрация виж и тук има жабки:

http://rukodelie.devichnik.ru/index.php?showtopic=109060&hl=жабку&st=0

Имам регистрация, благодаря.

Да се похваля какво си купих, отдавна се каня да си взвма- кутия (кошница) за ъкоделие:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4001099 … ame=STRK:MEWNX:IT

Асрета, прекрасен сватбен подарък.

# 181
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Астера, много е красив!
Аз имам спешна нужда от схеми на български букви и цифри. Извинявам се за нахалството, но наистина нямам време да търся из форума.
Ще ви бъда много благодарна!
  bouquet

# 182
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Нямам търпение да се похваля - снощи свърших Коня с макове на Риолис. Схемата е от нета, конците са остатъци от стари гоблени - повечето са  Мулине, само черното ми е Ариадна.
От сутринта чистих в къщи и сега съм уморена, но следобяд може би ще го изпера и изгладя.

# 183

ето букви
Астера, прекрасен е   bouquet
ba4iiska, запланувам е този кон, но да видим кога  Thinking
Джемма, разкошна е кошницата. аз отдавна имам и е супер удобна

# 184
най-напред да поздравя всички, ама няма поименно, че със сигурност ще пропусна някой
и да ви покажа рамкираното ми момиче, снимката е без светкавица и е кофти, не се вижда много добре цвета на рамката, синя, и марлита също

някой ден ще го снимам пак

# 185
  • София
Астера наистина чудесен подарък   bouquet
pepen наистина е хубаво на живо,но не питай как се пие такъв чаршаф и колко време.
Джема ще се похвалиш я,аз дошивам един гоблен с Мулине,е няма такава мъка.Дадоха ми го и не е мой,но това не са конци честно  Cry.
ba4iiska я ми кажи мила тоя кон колко е голям и 1:1 ли е
dianjeli3 чудесно си се вижда и рамката не се притеснявай.Много ми хареса,браво и на теб   bouquet

# 186
Нямам търпение да се похваля - снощи свърших Коня с макове на Риолис. Схемата е от нета, конците са остатъци от стари гоблени - повечето са  Мулине, само черното ми е Ариадна.
От сутринта чистих в къщи и сега съм уморена, но следобяд може би ще го изпера и изгладя.

Ще помогнеш ли със схемичка, много ми хареса

# 187
Едно рамкирано гобленче от мен

# 188
Здравейте момичета, отново съм впечатлена от всичко което сте нашили, поздравления! Имам въпос към вас решила съм да ушия обвчиците
http://milenam75.snimka.bg/tapestries/shemi.479520.18188075
на бяла неразграфена панама, колко на колко сантиметра панама да си отрежа и как сешие с кръстат бод или 1:1. Хубав и слънчев ден от мен   bouquet

# 189
  • Плевен
 ShockedМного красота днес във форума ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525 newsm10

aynurHugДаже и рамкиран в тази красива рамка !Супер е!Герой си ти ! Heart EyesКой ли е следващия ,който ще ушиеш само с поглед  Grinning

dianjeli3 -   bouquet  bouquet  bouquetНе се притеснявай !Всичко се вижда и е красив/ние си знаем ,че на живо е бомба  Peace/

ba4iiska Grinning и аз така нямам търпение като свърша нещо и цоп да ви го покажа  Mr. GreenКрасиво е станало!  bouquet  bouquet  bouquet

Астераnewsm10 smile3501 newsm51 Толкова е красив ,само да не го харесат младоженците !Направо грее!  PeaceNaughty

# 190
milena_m75, размера на панамата зависи от каунта на панамата и избраният бод. модела е на вервако, шие се с кръстчета на 14ска предполагам. ти можеш да си го ушиеш както си искаш обаче  Wink така че кажи с какъв бод и на каква панама и ще помохнем за размерите
aynur, супер е станал

# 191
Аз имам спешна нужда от схеми на български букви и цифри. Извинявам се за нахалството, но наистина нямам време да търся из форума.

Тези двете са най - леснички и малки :   Hug

тук съм ползвала вторите :

Ето още :

(хавлийката ни в детската градинка   Mr. Green )

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 16:17 от Мимито & Светла

# 192
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
На всички - БЛАГОДАРЯ. bowuu За питащите коня не е голям - Аида 14 - 25/35 см е цялото парче, като и има и аванс естествено. Ших го с кръстче, стана много лесно и бързо за 10 дни и то само вечер. А тук е схемата в РМ вариант:

Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=337fb6e8f1

# 193
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Мимито & Светла , Дъмперита благодаря момичета  Hug
  bouquet

# 194
много ми хареса гоблена с момичето,чудесен е. от къде мога да взема схемата? благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт