Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 794
  • 700
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте момичета !!!!!! Чета ви отдавна но не съм писала никога до сега.Бих желала да се присъединя към вашите редици ,ако ме приемете разбира се  Simple Smile

Приемаме,заповядай и защо само ни четеш а не пишеш а,тука в редиците плътно  Hug няма отърване от нас.

# 226
HugАко си ги качвала една по една бая си се озорила! ThinkingДругия път пробвай с "Мултизагрузка" PeaceТака можеш да качеш поне 6 наведнъж  Grinning ,а и повече  newsm78 А схемките ти си ги бива!  bouquet  bouquet  bouquet
Ами , мислех с мултизагрузка да ги качвам, ама оттам май не могат в умален вид  newsm78 и щях да заема цялата страница  Mr. Green

# 227
Здравейте момичета !!!!!! Чета ви отдавна но не съм писала никога до сега.Бих желала да се присъединя към вашите редици ,ако ме приемете разбира се  Simple Smile
Hug

# 228
Добре дошла съгражданке  newsm51 newsm10

# 229
HugАко си ги качвала една по една бая си се озорила! ThinkingДругия път пробвай с "Мултизагрузка" PeaceТака можеш да качеш поне 6 наведнъж  Grinning ,а и повече  newsm78 А схемките ти си ги бива!  bouquet  bouquet  bouquet
Ами , мислех с мултизагрузка да ги качвам, ама оттам май не могат в умален вид  newsm78 и щях да заема цялата страница  Mr. Green

Става, става. Пробвай. Както си прикачаш по една, така и по повече. Линковете ти се появяват всичките заедно. Копираш, пействаш.  Wink
Благодаря ти още веднъж  bouquet. Заради мен се изтормози  Confused

# 230
  • Разград
Благодаря ви за сърдечното посрещане момичета .Добре заварила krk_kr.  bouquet Имам нужда от вашата помощ .  На сърце ми е легнали девойката на Вервако на каква панама да я шия Аида 14 бяла или екрю.Имам схема ,но не съм комплектовала досега гоблен сама кажете си вашето компетентно мнение Praynig

# 231
krk_kr виждам че toni_nikolova ти е помогнала!  Hug

leti4 добре дошла и мен!  Hug Ако става въпрос за тази девойка то Аида 14 екрю!  Peace

# 232
Здравейте!Искам да помоля Джемма да ми изпрати ключа за "пътя към църквата",че моя нещо е прецакан.Предварително благодаря!!! 
desita70@abv.bg

# 233
Добър вечер на всички.
aynur благодаря ти много за подкрепата  newsm51тъй като све още съм начинаеща както казах и преди. А трябва да се получи това http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1597/140259715726208932112711 … RQ2cjH5db6WVa.GIF голяма красота е на картинкато, но какво ще се получи като гоблен все още незнам.
doci оригинала на кого е?То и аз мислех да го оставям в чакащи тъй като исках нещо по-малко и лесно, но откакто го видях в един магазин в моя град нямах мира txtloves, дори го сънувах.И въртях суках и не издържах и ето, че си го взех.А след него съм си запланувала де що има гоблен с араби да го хвана за ушите, но това наистина ще го оставя за по нататък и ще ги карам под ред иначе ще стане голяма каша.

# 234
  • Севлиево
Оригинала е на Рогоблен

# 235
Simple Smile не мога да ви се нагледам на красотите

# 236
Добро утро на всички, много красиви гоблени сте показали, всички сте толкова бързи, че направо свят ми се зави  Crazy   аз все още шия "Fishing buddies", надявам се скоро да напредна още и да покажа етап... Видях много схемички на гоблени с доктори, а някой има ли със зъболекари?  newsm47     Успешен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 237
aynur благодаря ти много за подкрепата  newsm51тъй като све още съм начинаеща както казах и преди. А трябва да се получи това http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1597/140259715726208932112711 … RQ2cjH5db6WVa.GIF голяма красота е на картинкато, но какво ще се получи като гоблен все още незнам.
Ооооо, много красив гоблен си започнала, браво Hug. И аз го харесвам много този гоблен. Да показваш по-честичко етапчета  Wink

# 238
И за зъболекари имам...
за зъбчето - схемата в  РМ

п.п. хареса ми тази мишчица , някой има ли схемичката  Praynig Simple Smile

# 239
  • Разград
Добро утро на всички !!!!! Здравка79 благодаря за същата девойка става дума. Hug

Общи условия

Активация на акаунт