Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 779
  • 700
  •   1
Отговори
# 255
  • София
danym натисна ли zoom in в оранжевата лента над снимката, в дясно  Thinking схемата е кристално ясна.

# 256
  • Разград
Привет на всички   bouquetДжемма и аз шия моята Казанска мадона която на Заря доколкото си спомням и е от преди 20г сигурно и  концита са отврат.Но ще я довърша имам оше савсем малко.
Дави почерпя .Днес синът ми става на 16 години

# 257
Дойде време и аз да покажа рамкиран Тигър. Ето:

Качеството на снимката е лошо, но се вижда поне вече в пълния си блясък. Сис  Hug за оформлението.

# 258
искам да помоля за схема на цветя на " Ланарте" Дали може сама да си ги комплектовам или панамата е по - специална? трябва ми нещо по - лесно за подарък Благодаря

# 259
  • София
Джемма, благородно ти завиждам за скоростта, с която шиеш! Моите "Коне" вървят страшно бавно, най-вече поради липса на време. Моята комплектовка уж е нова, но конците също не ми харесват особено, наложи се да си купя черния конец, защото този беше прекалено тънък.

leti4, честит рожденник, да ви е жив и здрав!

pepi_r,  страхотно е станал! Това с вътрешната рамка и пискюла страшно ми харесва, браво за оформлението!

# 260
  • Плевен
Добро утро фруктови девойчета  Wink Joy

и по една целувчица

pepi_r Peace  bouquet  bouquet  bouquetСупер е станало!
Джемма - това е един от любимите ми гоблени! smile3501 newsm10 добре се получава newsm51Ший и показвай  Hug

leti4 - Благоваря за почерпката   bouquetДа ти е живо и здраво момчето! newsm59

искам да помоля за схема на цветя на " Ланарте" Дали може сама да си ги комплектовам или панамата е по - специална? трябва ми нещо по - лесно за подарък Благодаря

Погледни тука за модели  #Crazy newsm78 и кажи кой ти харесва
http://www.lanarte.com/default.asp?A1PID=70388PDAM&
A1SID=15945320105&GROUPID=HOMEGARDEN

Ценовата листа на представителите им в България "Аксиома" и прецени дали си заслужава да си играеш да го окомплектоваш или поръчаш готов стига да го има в ценовата листа  Thinking

http://axioma.3clab.com/listi/cl-lanarte.html

Схемичка на едни обувчици ,които много ми харесаха! Grinning/малка е резолюцията ,но пак се вижда добре  newsm78/

Лек ден!

# 261
leti4, да ви е жив и здрав рожденника!

# 262
leti4, поздрави и от мен за рожденика, да ви е жив и здрав, и много да ви слуша!  Party    И благодаря за почерпката !

Pepen, тези фруктови девойчета гоблен ли са?  newsm78  Много са интересни ..... newsm10

# 263
  • Плевен

Pepen, тези фруктови девойчета гоблен ли са?  newsm78  Много са интересни ..... newsm10

Rolling EyesЗа сега не !Написала съм питанка и ако има -ок!Но има и други симпатяшки! Mr. Green

Praynig някой да направи превод какво пише   bouquet

# 264
Пише горе-долу това:  "Приятелките са като луксозни бонбони, това което има значение е отвътре"

# 265
  • Плевен
Пише горе-долу това:  "Приятелките са като луксозни бонбони, това което има значение е отвътре"

luizi -   bouquet много ми допадна превода  PeaceТака е !Мисля да го сложа в подписа си  Thinking,но и твоя си го бива под аватара ти  HugГобленчето си заслужава да се ушие като подарък за някое добро същество ! newsm78

# 266
Пише горе-долу това:  "Приятелките са като луксозни бонбони, това което има значение е отвътре"

luizi -   bouquet много ми допадна превода  PeaceТака е !Мисля да го сложа в подписа си  Thinking,но и твоя си го бива под аватара ти  HugГобленчето си заслужава да се ушие като подарък за някое добро същество ! newsm78
оооо пепен, гледам за мен говориш  Mr. Green
значи решено, мимито и светла печелят  Mr. Green дай адрес на ЛС

# 267
  • UK/София

Искам да попитам за един гоблен който много девойки ушиха.На черна панама бели калии във ваза.Някой знае ли как му е името, искам да купя оригинал.

Джемма. мислех Пепен и Айнур за първенци по скоростно шиене, но ти взе приза! Simple Smile

# 268
  • Плевен
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm10на Мимито и Светла И да покажеш наградата  Naughtyче ще се пръсна от любопитство  smile3502

Дъмпи - ако си това за което си те мисля ок  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesимаш го! Peace

Не че много съм ушила ,но да покажа докъде стигнах с покривката на "Синичка върху чашка" BlushМного бавно върви!Не ми спори ,та то си е жив фон Whistling,а го започнах с такъв мерак! smile3508И да знаете че ме чака и контур и шиене със златен конец ,но аз обичам и двете процедури,да стигна до тях! Peace

# 269
  • София
Нали няма проблем, ако заменя един от конците ДМЦ с Ариадна? Че ДМЦ ще докарат евентуално чак в края на другата седмица, а не ми се чака повече

Мда, с моя късмет точно този номер ДМЦ няма аналог в Ариадна, явно ще почакам още  Sad

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 16:30 от desi_ivanova

Общи условия

Активация на акаунт