Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 774
  • 700
  •   1
Отговори
# 285
изложението е в една немска провинция  Tired

# 286
  • София
изложението е в една немска провинция  Tired

Ееее това е гадничко  Crossing Arms и аз искам,ма много сте ми далече  Cry

# 287
  • Балчик

Джема браво на тебе добре напредваш с конете,аз после ще ти метна и моя  Whistling ама е 1:4.Аз май не си падам по малките гоблени като се гледам все на голямо налитам  newsm78

Нее, той не е малък, същият размер си е, само че вместо 4 бода в едно квадратче имам 2 бода. Ей затова бързо шия. smile3534
1:4 шия само икони и лица. Peace

# 288
Дъмперита,може ли схема на това гобленче? Embarassedhttp://picasaweb.google.com/jumperche/AcIbvC03#5145692072965671298  ?

# 289
  • Варна
Най-накрая се добрах до компа..., а ето и обещаното етапче, остава надписа и рамката.

# 290
Дъмперита, аз съм хвърлила мерак на това http://picasaweb.google.com/jumperche/AcIbvC03#5400559655477194514. Ако може, сподели схемата и ключа. Панамата каква е ? С лъскави нишки ли е?

# 291
много благодаря зя схемичката на кончето, още не ви познавам за да изкажа лични благодарности  Rolling Eyes
обещавам когато го започна да се похваля с етапчета

# 292
danym  Simple Smile
Имам я тази схема , ама не знаех, че е на черна панама ...  Hug
Аз шия този на Солария .... ама не е купен а конците си ги купувам по няколко чилета , и после пак ще купя няколко цвята , и така ...

значи решено, мимито и светла печелят  Mr. Green дай адрес на ЛС
Blush Embarassed Embarassed
Хем се зарадвах , хем се притесних...  Blush Embarassed
че досега не съм печелила никога в такива игрички , и не очаквах да съм аз  Crazy  Hug Благодаря ви!

А мойте мъници кой ги иска ?

Понеже са две , айде който пръв си заплюе някое от тях ,
 изпращам на първия пожелал съответно
    пилето         Animal Chicken  Whistling
или яйцето        kyllmg

п.п и понеже съм първа днес тука , а забравих кафенцеее... (какво да се прави , притесних се...  Embarassed)

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 08:08 от Мимито & Светла

# 293
danym 
Имаш ли схемата на твоя Св. Георги. Само с един цвят се бродира върху черна панама нали. Много е оригинален

# 294
 newsm62 Мълчите, мълчите, а като се отприщите.....не мога да ви изчета.Пък и сте забавни.

Честито на Мимито и Светла    smile3525

На мен май ми се ходи на гости на Дъмперчето  smile3508

В понеделник ще ви покажа едно нещо  Laughing

И една обява от мен: Утре, на 17.04.10 от 13.30 часа ще се проведе гобленарска среща във В.Търново.Който е от региона и има възможност, да заповяда.Ще имаме гостенка от Габрово  Heart Eyes
Повече инфо на ЛС

# 295
Добро утро на всички  Hug
Пише горе-долу това:  "Приятелките са като луксозни бонбони, това което има значение е отвътре"

luizi -   bouquet много ми допадна превода  PeaceТака е !Мисля да го сложа в подписа си  Thinking,но и твоя си го бива под аватара ти  HugГобленчето си заслужава да се ушие като подарък за някое добро същество ! newsm78
Pepen, благодаря за милите думи   bouquet  Както виждам, речено-сторено, вече си го сложила в подписа си и наистина добре изглежда  Flutter  

Желая весел и усмихнат ден на всички дами !

# 296
  • Севлиево
sissak   как ми се иска да можех да отскоча до Търново. Ако имах книжка веднага  Mr. Green

# 297
Я да не се правиш на Лили Иванова....Мятай се на една маршрутка и идвай  Hug

# 298
  • Севлиево
Я да не се правиш на Лили Иванова....Мятай се на една маршрутка и идвай  Hug
Ще има ден , в който и това ще стане  Heart Eyes

# 299
  • край Дунав
Сис, искам и аз на тази среща, ама...пусто на края на света сме  Tired  Иначе имам книжка и се мятам постоянно нанякъде..весело изкарване и поздрави на всички от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт