Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 707
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
  • UK/София

poepie ТУК Тони Николова ги даде!  Peace

Тъкмо за него питах по-напред в темата. HugИ аз благодаря, но не мога да го намеря на търсачката никъде оригинал в онлайн магазин. Confused

Относно 1:1 и 1:4 за гоблените, аз също мислех, че 1:1 се шие по-бързо.Но наша съфорумка от доста време ме убеждава, че 1:1 е много бавно и пипкаво.И за това реших да се допитам и до вас. Simple Smile

# 406
  • Плевен

Биляна - Grinning Аз не съм много наясно с ибей ,но открих това  newsm78Специалистките по пазаруването  в ибей  Praynig да се обадят  Mr. Green

http://cgi.ebay.com/Sunset-Counted-Cross-Stitch-Kit-Calla-Lilies … sh=item5d28c6afc2

Някой искаше по-добра  схема на туркинята  newsm78 Тази добра ли е  Thinking

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 01:07 от pepen

# 407
  • В Бургас,край морето!!!
Аз пак ви изтървах от поглед,та сега да наваксам.
 Hug aynur че,тази пеперудка ми изглежда все едно е легнала на моето сърчице,толкова е нежна,да започваш по бързо Laughing да шиеш,децата,мъжа ги оставяй гладни и неизпрани,да го покажеш по-скоро готов Joy Joy Joy а и в рамчица ако може  Heart Eyes
sissak,много е касиво и сама си си го рамкирала,свалям ти шапка bowuuИскам да питам Embarassed това луна ли е зад ангела или е светкавица,нали все казваш че не те бива Blush в снимките и аз да питам,защото ми харесва с луната Hug
ivanichka,много оригинална торбичка и теменужките ми харесаха,в серията им нямаше ли и момина сълза или се бъркам newsm78
vanesa,обувчиците са супер Peace
ba4iiska много е добро,харесва ми Grinning
Stardust*красиви са конете,харесват ми Peace
doci и ти като пепен и айнури,това етапче ли е?Бъдете снисходителни Praynig,това е почти готово гобленче,ние  baby_neutralс нашите етапи какво да пишем-ето няколко бода Joy
dita53 със здраве да и се радват на русалката Flutter
dodolinaaскоро в рамчица да ни го покажеш.
Дали не пропуснах някой newsm78,ако е така да ме извини,следващия път ще си взема лист и химикал да си записвам,а и който съм го пропуснала да си каже.Аз тези дни не мога да шия,че много работа имам,но като започна вие първи ще разберете  bouquet
Приятна вечер и спорен ден ви пожелавам.Благодаря ви за красотите които сте ни показали!
                                                               Поздрави:Ирка  bouquet

# 408
Ирка, щом си казала, айде оставям ги, да си готвят, перат, чистят Crazy ... Аз ще шия, амахаааа.....  Crossing Arms

По принцип когато се шие на разграфена панама 1:4 се шие по-лесно. Броиш по-лесно, разбираш по-лесно къде си, от къде да започнеш... Но когато не е разграфена според мен 1:1 се шие по-бързо. А за квадратчетата... виждала съм ушит един и същи гоблен 1:1 и 1:4 , е има голяма разлика. Този който е 1:1 седи по-като истински, по-естествен, а другия... Това всъщност е мое лично мнение Hug . Айде прекратявам вече това за бодовете  Stop

# 409
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
аз в момента шия един малък гоблен на 1:1, до сега винаги съм шила 1:4, панамата ми е разграфена, да си призная 1:1 повече ми харесва като процес на шиене, бързина и краен ефект

# 410
  • Пловдив
Добро утро!
Пепен, не се обиждай, знам, че искаш да направиш услуга, но тази туркиня ми прилича на прогон..........

# 411
  • Плевен
Добро утро! Grinning Кафенце! Hug

Пепен, не се обиждай, знам, че искаш да направиш услуга, но тази туркиня ми прилича на прогон..........

И защо да се обиждам  ThinkingАз дори не знам какво е това "прогон" /освен да е направена схемата по снимка  newsm78WinkПомолих за схема и това ми предложиха !  Grinning Но като погледнах ключа и  #Crazy,доста цветове !Е, ако момичето,което търсеше по-добра схема  му допада ,ок !Иначе ,при първа възможност и ако открия друга ще пусна и нея! Hug
Така че Диди не се притеснявай  Heart Eyes Hug

Приятен и слънчев ден на всички!  love001И замириса на пролет!

# 412
Според мен по дадената схема за туркинята не трябва да се захваща никой да шие.
Тя е от руския сайт-ИГОЛКИ, а там точно това е характерно-много цветове и отвратителен резултат

# 413
  • Пловдив
Прогон - това е картинка, мината през програма за гоблени, но неизчистена от единични бодове. Много лесно се правят, пускаш картинка и след това натискаш само ОК и след 30 секунди имаш нещо, което може да ти скъси живота, а резултата накрая е неочакван....... Joy

# 414
Здравейте  Hug
Да покажа две минита  newsm53
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.18358084
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.18358026
Калинката ще е подарък за госпожите на големия ми син - понеже са група "Калинка" хихихих smile3521

# 415
  • sf
Много е готина калинката  Grinning
Моя малчо е в група "бонбони"-   среща ли ли сте подходящи схеми? Да взема да им врътна един подарък,че наесен отива при големите.,  Thinking

# 416
  • София
Здравейте!Относно шиенето 1към1 и 1към4. Уших една глава навремето  от сп Галерия бродерия и с двата бода ,ето го резултата    http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=1246&g2_imageViewsIndex=1   и   http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=1243&g2_imageViewsIndex=1
За време.....не мога да кажа че ми отне много но 1Х1 е по-пипкаво.
Минавам да покажа и докъде стигнах с калиите много бързо лесно и приятно
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=2172&g2_imageViewsIndex=1
малко лоша снимка ама с телефон толкова.
 И да питам :Имам познато хлапе което ще е абитюрентка дайте някакви идеи

# 417
момичета какво си надписвате отстрани на панамата и олеснява ли ви ? и на черния фон не е ли по трудно не ви ли отивт очите ?

# 418
  • sf
Aз нищо не надписвам. Шила съм веднъж на черна панама- не беше толкова зле,особено на лампа,която свети отдолу

# 419
Aко е разграфена панамата , си пиша цифрите , а ако не е , нищо не пиша и започвам от средата. На черна панама може да се тропоса нещо с бял конец и после да се изниже.

Аз открих една покривка от панама, която плаче за бродерия в средата. Представям си го нещо като венец  цветя, ама ако харесам нещо друго , ще си помисля. Да предложите идеи ?

Общи условия

Активация на акаунт