Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 164
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Абе като ви чета, сродили сте се всички бе, мома не остана за моя Бър-Борко значи.. newsm78

# 511
Честити месечинки на бебоците! newsm51
Честита половин годинка на Колето!  bouquet  bouquet  bouquetМале колко бързо минава времето....Сякаш беше вчера като бяхме на кафе и говорехме как трябва още да стискаш крака Joy Heart Eyes
Мерси за почерпките!Добре че са виртуални,че с тия килца,дето не намаляват....

Да успокоя мамите,дето бяха притеснени от масленозеления цвят на акото-така бяхме цели 5 месеца,и сега изведнъж,като минахме на Нан 1,си стана съвсем жълто!Тоест е било или от АМ-то,или от дългопродължилите ни колики!И между другото и миризмата преди беше трепач,а сега хич не я усещам,и вчера дятето е било не знам колко време с наакан памперс без да усетя Embarassed

# 512
  • у дома
Мая, верно ли се радвате вече на жълто ако  Mr. Green Браво! Сега като почнеш да я захранваш пак ще сменяте цвета  Mr. Green
Ванюш не се коси и ние сме без снаха, ама нашите мъже ще са коцкари - с всички мацки Heart Eyes
Нели, скъпа моя, специално за теб в контраст с днешния хубав ден - една лежерна песничка, супер подходяща за нежен кекс  Embarassed
 http://www.youtube.com/watch?v=rbTozgoj9OQ

# 513
Вале, погали ми душата  newsm10

Мимозка и Мацката няма ли да минат на отчет вече,къде пак се губите.
Ладидка, светна ми в скайпа ама на Бг земя ли си вече

# 514
Добро утро и от нас,
да ви почерпя по случай втория месец на дребосъка. /като не мога да сложа друга снимка, ще ползвам емотиконите Simple Smile /

cook beer2 cheers  party023

Честити  1/2 годинки на Виктор и Колето и  честити месечинки на Зарка, Станислав, Симона - да са ви живи и здрави малките сладури и да слушкат много мама и тати!

Аз като кърмех разранените зърна ги мажех с Гармастан и кремчето на Авент и ми помагаха.

И да ви се оплача -  от 20-тина дни акаме мнооого трудно на 3-4 дни, зверски напъни и реееев, не иска да яде - по 60-70мл, рядко ако успея да го излъжа стигаме 100-110мл. Вчера почти не е спал цял ден, сега пак се гърчи. Пихме БиоГайа, от 3 дни сме с Лактулоза, ама имам чувството, че от нея още повече го боли корема  smile3518
Е хайде почерпих, оплаках ви се - толкова от мен.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 11:48 от tafta

# 515
  • у дома
Тафта, пие ли нещо за колики детето? Той е мъничък още, може да са колики... И това с неяденето е много гадно, дано се прави по-скоро детенцето  Hug

# 516
 Hug
Пие Инфакол, пфууу знам ли аз вече от какво е: колики, от АМ, от нещо друго ли?  Те ако са колики, вместо да отминават, излиза че почват да стават по-силни отколкото в началото. Дано се оправим скоро, че вече ще  #Crazy

# 517
  • у дома
Опитай да спреш инфакола за няколко дни - Гоги, като му спрях инфакола и започна да си ака нормално. На каво АМ е детето? Био гаята по колко и лактулозата по колко на ден даваш. Нашата схема беше така - био гайа 5 капки и лактулоза 5 мл. преди хранене, всеки ден. Акото твърдо ли е ?

# 518
По същата схема сме и ние за Био гайата и Лактулозата, вие колко дни ги давахте? Акото  не е твърдо, но е много много гъсто. За АМ първо бяхме на Нан Сензитив, но постоянно го повръщаше, минахме на Фризовом една кутия да спрем повръщането и сега от седмица и нещо сме с Аптамил1. А Инфакола като го спра да го заместя ли с нещо друго за колики или просто да не му го давам 2-3 дни и след това пак него да си започна?

# 519
  • у дома
Запека ти е от честата смяна на АМ - аз мислих, че може да е от инфакола. Каката ми беше така и аз за един месец смених 4 вида АМ и ужасно се зепече  ooooh! Продължавай с био гайата и лактулозата и не вярвах, че ще дам такъв съвет, ама няма как - ако не се изака един ден на втория правиш клизма. Обаче, ако може да ти я прави някой който може, че иначе има да ръгаш термометъра без резултат. Това докато се нормализира акането, а това ще стане, с лактулозата, тя действа с натрупване. Все едно беше вчера, като имах същите проблеми  с каката, тя реве, че не може да се изака и я боли коремчето и аз рева с нея

# 520
Здравейте момичета!И аз да се оплача-нашето оченце неиска да минава и след обед сме на очен!!!Много неприятно, но няма как!!! Tired

Тези лактулоза и биогая, за какво ги давате!Ще ме извините за невежеството, но просто не съм ги чувала дори до сега!!! Blush

Честити месечинки на всички празнуващи бебоци!!! newsm51Нека вечно да ви догонваме!!!

Днес изнесах малката на терасата за първи път и се надявам скоро да излизаме и навън с количката, че вече направо  smile3511!!!

Баткото пак ми е с болно гърло и е у дома!!! SickПазим го от малката, та какъвто е обичлив да не й лепне и сополки сега!!!Аман от тези ясли, само болести!!! smile3515

# 521
  • Пловдив
Аз реших да се храня, четейки тука  Mr. Green голяма съм оптимистка.

goguna, БиоГая-та хранителна добавка за чревната флора, много подходяща за коликовия период и този на първоначалното захранване.

tafta бая млека сте сменил, няма как да не се запече детето.Аз се присъединявам към съвета на Валето.

# 522
Здравейте момичета!И аз да се оплача-нашето оченце неиска да минава и след обед сме на очен!!!Много неприятно, но няма как!!!
А забелязваш ли да сълзи повече от другото?Ако е така,може за имате запушено слъзно каналче.Очния ще каже.Да не те шашкам,но ако е това,или минава с масажи или от само себе си,или след годинката правят някакъв сондаж,за да го отпушат.Засега при нас масажите не помагат и оченцето непресъснато тече и периодично се възпалява.

# 523
Благодаря ви за съветите Проста Мария, Горгона  Hug ! Продължавам в същия дух и вече никаква смяна на млека, пък дано се оправи по-скоро, че са големи мъки.

# 524
  • Бургас
Мерси за пожеланията девочки! Hug

Майче, еееех добото, старо време, когато джъткахме с големите пупи:-) Ех, чак ми липсва Whistling Искам пак Whistling  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт