Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро!

Момичета, дайте идея за приятно заведение за почерпка по различни случаи и поводи - рожденни дни, кръщенета, сватби, пък май newsm78 и панахиди. В голяма чуденка съм...

# 496
  • Бургас
Добро утро !  Hug
Виде, ти се появи ! Как сте с Бо ?? Целувки  Hug

Мели,мерси за закуската !Как е Колето ?

Диманка така се кефи на активната си гимнастика, не съм очаквала. Вече 20 минути без да ревне,само смях и забавление  Mr. Green

Слънчев ден и приятни разходки !

# 497
  • Бургас
Добро утро  Simple Smile Благодаря на всички за отговорите. Не кърмя от гърда, защото са ми разранени зърната и ме болят. Ака си редовно, на всяко хранене. Спи си спокойно. Естествено, понякога будува по малко, но като цяло е много спокоен. Пу пу пу. Приятен ден на всички. Ох, чудя се да го изкарам ли замалко или да изчакам още.  Thinking

# 498
  • Бургас
Честита половин годинка на Колето! Да ти е жив и здрав Мели, много да ви радва и слуша! Hug

newsm59 nbirthday newsm38

# 499
Добро утро! Браво, Мели кога свари и кафе, че и градината да обереш и да сервираш плодовете  Hug Днес прекрасно време,хайде ако сколасам ще звънна да ви видя накъде сте

# 500
Добро утро, мамчета smile3503
Мели, честита половин годинка на Колето smile3525 Да е все така красив и послушен Hug
Честити месечинки и на Зара и Вито Heart Eyes
Днес временцето наистина е стаОтно Grinning ще джъткаме по разходки  newsm68

# 501
Добро утро и от нас. Благодаря за кафенцето и закуската, както и за хубавата прогнозка.
Мели честита ви половин годинка и много да слушкате и да папкате. И понеже  и ние днес правим половин годинка, но аз незнам как да ви почерпя, ще се възползвам от на Мели почерпката, защото съм сигурна, че тя няма нищо против  Hug
Приятни разходки днес на всички Simple Smile

# 502
  • Бургас
Честити месечинки на Колето и Виктор ! Да са ви живи и здрави сладурите !  baloni

# 503
Добро утро Simple Smile
Честита половин година на любимия ми малък мъж!Мели,да ви е жив и здрав мацко!Да е все така кротък и много да го слушате:) Да му наръфаш бузите от леля му  Laughing
Момичета,благодаря за отговорите.  bouquetЩе пробвам с гела на др Тайс,да видим дали ще минат пъпките.
Имам пак въпрос Simple Smile Може да ми викате Вили питанката  Joy Този път е към тези,които вече давам жълтъци към пюрето.Колко време се варят яйцата и задължително ли е да са прясно сварени (тоест всеки ден да варя за нея по 1 яйце)?

# 504
  • Пловдив
Честити месечинки на всички пазнуващи - здрави, хпаващи и засмени да бъдат  newsm67
Пъпчиците от лигите мажа с Тридерм, напрао им разгонва фамилията.

Вили, аз винаги двам прясно сварено яйце, ври около 12-15 мин макс.Аз вчера сефте дадох попара, хареса му, ама го мързи да дъвче по-едрички частици.Таркикат си мисли че е, ама и с лъжица не искаше да яде, а пак го излъгах, така ще дъвче като е гладен, няма де да ходи.

# 505
Ей,голяма съм УФСЪ    animal085
Честити месечинки на Нико,Зарка и Виктор. да са живи и здрави и да растат усмихнати послушни за радост на мама и тате         Честити да са месечинките и на по-малките Станислав на petroliana и Александър на tafta и те да слушкат много и бързо да настигнат по-големите "батковци и каки"

Вили,както беше казала Валя яко търкане с четка и сапун и 17 мин.варене  Joy Валенце  Hug  bouquet Hug

# 506
  • у дома
Морген сабахлян и от мен  Hug
Честити месичинки на всички бебоци - днес е датата, с най-много бебешори - здравички и да слушкат   ura
Да питам аз Ванюш като ги мажеш тия пъпки, после крема не го ли изяжда - това ми е голямо притеснение  Sick И също така.... оф забравих, какво още  Tired  ooooh!

# 507
  • Пловдив
Да питам аз Ванюш като ги мажеш тия пъпки, после крема не го ли изяжда - това ми е голямо притеснение  Sick И също така.... оф забравих, какво още  Tired  ooooh!

Ами не е, Вале, самото кремче не е от сухия тип, мажа тъничко,попива бързо и е мноо ефективно.Борис вчера ми се беше пъпчасал бая, намазах го снощи и неска го гледам - кожата се е успокоила, няма червенини, не е тъй цъфнал.

# 508
Аз да почерпя за Симонка- на 3 месеца.

Този път тортата не съм я довършила,затуй от нета  Whistling

# 509
Айде и от нас честити 1/2 годинки на Колето и Виктор! Честити месечинки и на Зарка, Александър, Станислав, Симонка

Да са ви живи, здрави и много послушни!!!

Сесил, един съвет за зърната на гърдите - мамажи ги с кърма след всяко хранене и ги остави така да изсъхнат малко на въздух. Моите така се оправиха за 1 ден  Peace Иначе с цедене ще ти се разкаже играта  Wink

Вили, снахата голям номер ти скроила  Joy Малка сладурка  Heart Eyes Само да ти кажа, че и зет ти тъй плюе кашата и по-голямата част е върху мен вместо в устата  Laughing Ама купата още не я е обръщал, само дето веднъж бръкна вътре и си омаза главата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт