Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • у дома
Мая, това е много отдавна, бре  newsm78

# 481
Мая, това е много отдавна, бре  newsm78
Не,от пакета антикризисни мерки е.Миналата седмица го обсъждаха и чака да се приеме.Имаше толкова предавания за това как ако го приемат,персонала на цели болници трябва да излезе едновременно в отпуск,защото имало хора с по над 130 дена натрупан отпуск.Та питам,аз имам към 50 преди да родя,после се натрупва още от майчинството,какво правя ако го приемат?Губя ли ги?

# 482
  • Бургас
Хелоу, мацки  Hug
Сега сядам на компа, че бях на фриз малко - боя, подстрижка - пълна процедура  Flutter Нещо много ме скъси май, ама нейсе, ще порасте пак  Grinning

Мели, и тук да ти честитя рожденника   bouquet Все така да ти помага  Heart Eyes

Снощи като чух новините изпаднах в потрес направо  Shocked Егати великата глупост  Sick Те, дечицата незнаят къде се намират още...думи нямам  ooooh!

А за отпуските- незнам как е  newsm78 Добре, че си взех остатъка точно преди да изляза в майчинство, че с баткото така ми се беше натрупала и стара, и от майчинството и новата, когато започнах  Whistling Абе общо взето две седмици работех, две почивах  Wink Кой като мен  Blush

А мен кой ща ма адне във фасето  Blush Че съм с вери спешъл ник  hahaha

# 483
искам да попитам мамите,които започват да дават сокчета от 4-ти месец,до шестия месец кои плодове и зеленчузи вклюявате?само морков и ябълка или и още нещо?

# 484
Къде се намира доктор Христов?

# 485
  • Пловдив
Кво за отпуските са измислили, аз не съм чула..?
Аз няма мога да си я ползвам, че ме чакат да напусна, ама поне ще ми я изплатят, че и от миналата година имам,мда..

hahaha hahahaАко го приемат,ще ти я изплатят на куково лято.Искат да се ползват всички стари отпуски до края на годината,ако не-се губят.И от тук нататък-прехвърляне само на 10 дни за следващата година.

Нещо смешно ли писах, че не разбрах..

# 486
Кабиетът му е в поликлиника 'Зорница'.Зад пицария 'Зорница.'Пада се на гърба на Бамболиното.Ходи се с предварително записан час.Тел му е 981 631.Ехографа се заплаща,а прегледа е по ЗК.Аз също съм доволна от него.Казват че бил един от най добрите в Бургас.

# 487
Кво за отпуските са измислили, аз не съм чула..?
Аз няма мога да си я ползвам, че ме чакат да напусна, ама поне ще ми я изплатят, че и от миналата година имам,мда..

hahaha hahahaАко го приемат,ще ти я изплатят на куково лято.Искат да се ползват всички стари отпуски до края на годината,ако не-се губят.И от тук нататък-прехвърляне само на 10 дни за следващата година.

Нещо смешно ли писах, че не разбрах..
Е,ти да не се обиди?Смешно е това,което са замислили,а не това,което казваш.Обаче аз си мисля,че сигурно ще го приемат,защото много ведомства още не са преструктурирани поради лисата на пари за обезщетения.Е,така ще си решат проблема!

# 488
http://direct.asda.com/Water-Filtration/2037,default,sc.html?pso … psortd1=1&fix
оххх,че съм тъпа.Това беше за Валя.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 18:19 от mia71

# 489
  • Бургас
Здравейте и от мен, мами. Аз се включвам с въпрос  Blush Ние днес сме 11 дни и трябва да ядем по 100мл. мляко а малкия изяжда само 70-80 и се наяжда. На 3 часов режим сме. Номално ли е? На 27 сме на пробно тегло, но до тогава има много време и ми е напрегнато. Между другото сме на кърма, цедя и давам  Simple Smile Меря го с мен на кантара, но излиза, че е напълнял около 100 гр. и то не е сигурно, защото се меря с него на нашия кантар, който показва с точност до 0.100 гр.
Мели, честито на братчето ти, жив и здрав да ти е  bdbaloni

# 490
Кабиетът му е в поликлиника 'Зорница'.Зад пицария 'Зорница.'Пада се на гърба на Бамболиното.Ходи се с предварително записан час.Тел му е 981 631.Ехографа се заплаща,а прегледа е по ЗК.Аз също съм доволна от него.Казват че бил един от най добрите в Бургас.
Мерси за инфото Simple Smile

# 491
Здравейте и от мен, мами. Аз се включвам с въпрос  Blush Ние днес сме 11 дни и трябва да ядем по 100мл. мляко а малкия изяжда само 70-80 и се наяжда. На 3 часов режим сме. Номално ли е? На 27 сме на пробно тегло, но до тогава има много време и ми е напрегнато. Между другото сме на кърма, цедя и давам  Simple Smile Меря го с мен на кантара, но излиза, че е напълнял около 100 гр. и то не е сигурно, защото се меря с него на нашия кантар, който показва с точност до 0.100 гр.
Мели, честито на братчето ти, жив и здрав да ти е  bdbaloni
а би ли споделила защо не и даваш директно да суче?според мен не е притеснително това,че яде по-малко.то детето си знае,няма да го тъпчеш я.ака ли редовно?ако ама редовно значи всичко е наред.
понакога за кърмачетата е нормално да акат на 3 дена един път

# 492
Ох здравейте! Днес големи ядове бера с тва детенце,направо ми идеше да се гръмна! Като я храних с тая смотана каша първо ми плюеше,бръмкаше и издаваше какви ли не звуци,та цялата станах в каша,ми на всичкото отгоре като реших да позабърша положението докопа купата и си я изсипа отгоре!Кошмар!
На всичкото отгоре се чудя кога да и давам тия плодови пюрета и дали да са между храненията или като десерт.Програмата ни е следната:
 8:00 -200 мл. мляко
10.30 - 11.00 -200мл. мляко
13:00 - пюре (голям буркан)
17:00- 200 гр.каша
21.30 -200 мл. мляко
Sesil,няма какво да се притесняваш.Не смятам,че 70-80 мл. са малко за бебе на 11 дни.Ако е спокоен , прави пауза от 2.30 - 3 ч. между храненията и пълни памперса,значи всичко е ОК.
Ооооо забравих да се похваля Simple Smile Симона вече сяда сама   Crazy
И още нещо  Joy  По дудата на малката се появи мъхче.Не е нещо,ама не е ли малко раничко  Shocked

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 20:36 от VioletaSD

# 493
Боже не мога да сваря да ва изчета!  Heart Eyes Ха здравейте и от мен.
Ние пък сме с друг проблем не съм чула някой да го има още не ни е паднал пъпа  и почвам много да са дразня, щото миналата седмица ходих в девата и мойта личната го гледа и викат няма проблем, ама незнам аз почвам да си мисля кога ще пада пък кога ще се прибира да не вземе да не се прибере и да си имаме проблеми после  Thinking

# 494
  • Бургас
Добро утро! Кафе,

Здравословна закуска

Времето днес е повече от пролетно, така, че дами обувайте маратонките, мятайте хлапетата в количките и хайде да окупираме улиците и да се съберем на раздумка:-)

И разбира се, днес пак ми е ред на мен да почерпя Blush Кольо прави половин годинка. Да ми е жив и здрав! Heart Eyes В този дух, честити месечинки на снахи (малката, сладка Заза) и на Вито Peace, както и на всички други празнуващи бебоци Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 07:45 от Melly.G

Общи условия

Активация на акаунт