Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 693
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох ,направо ще ме уморите от смях. Вале, давай по метода на Ели , изпитан е и действа.Пробвай с някоя тоЯЖчица да го стигнеш.  Grinning Я пусни фейса си на лични
а столчета нямате ли в офиса да се покатериш като планинска козичка? Laughing

# 466
  • у дома
Еленка, последния път като паднах стана земетресение, сега ако падна най-много да събудия втория вулкан  Mr. Green

# 467
  • Бургас
Еленка, последния път като паднах стана земетресение, сега ако падна най-много да събудия втория вулкан  Mr. Green
Ееее ти пък ся, нали слабееш. Няма ли някой млад колега да те придържа?

# 468
  • у дома
Нема...
Вижте ся на какво попаднах http://finance.yahoo.com/family-home/article/109349/do-it-yourse … laundry-detergent и най-вече тази част -As you've probably noticed, the latest twist in detergent is to sell us less product at a higher price with "ultra-new-and-improved" concentrates. "Use less soap, save the planet" is the basic idea. But smaller quantities mean more precise measuring is needed: fail to pay attention and you'll pour too much, which doesn't help the earth or your budget ... but does benefit Proctor and other purveyors of these products.

# 469
  • Бургас
Нема...
Вижте ся на какво попаднах http://finance.yahoo.com/family-home/article/109349/do-it-yourse … laundry-detergent и най-вече тази част -As you've probably noticed, the latest twist in detergent is to sell us less product at a higher price with "ultra-new-and-improved" concentrates. "Use less soap, save the planet" is the basic idea. But smaller quantities mean more precise measuring is needed: fail to pay attention and you'll pour too much, which doesn't help the earth or your budget ... but does benefit Proctor and other purveyors of these products.

айде ся на български

# 470
  • у дома
Накратко - продават ни по-малко прах за пране, по-скъпо, обаче, защото е подобрен с идеята да "спасим" Земята. Потребителя не се усеща, буха същите количества прах и продължава да купува... И кой печели - не Земята, разбира се...

# 471
тамън да го напиша  Rolling Eyes

# 472
Мели, ЧРД на Братото! Да ти е жив и здрав и много да се уважавате и си помагате и за напред!

Вили, аз с нищо не мажа пъпчиците, те ту си изчезват, ту пак се появяват. Само почиствам със сребърна вода личицето Wink

Проста Мария , има май нещо вярно в тази статия. Аз като се знам как сипвам прах колкото дойде  ooooh! , хич не се озорвам чак толкова точно да измервам Mr. Green
То е идея, отварям гаража и почвам да произвеждам прах по рецептата, която са дали Laughing Айде приемам съдружници - пари ще направим ейййй  Joy

# 473
  • Бургас
Я ся аз да сменя темата в друга посока. Нещо недоразбрах. Ся нашите чавета като тръгнат на предучилищна на 5 години на 6 в първи клас ли ще са?

# 474
  • у дома
Ели и аз снощи слушах тази велика простотия, но се успокоявам с факта, че това е проектозакон, още в министерството. Дано да не го приемат, мисля, че и петиция имаше против това децата да започват на 6. Да не говорим, че е безумие да карат 6год. деца да стоят по 10 часа на училище - айде министъра да седне 10 часа на едно място  ooooh! ooooh! ooooh! Големи простотии...
Ето това което ни касае нас - в чл. 58, ал.1 "Подготовката на децата, навършващи 5 години в календарната година на постъпването и, е задължителна и се извършва по избор от родителите /настойниците/ в подготвителна група в детска градина или училище.", В чл. 87,т.3,ал.1 е записано, че в 1 клас могат да тръгнат деца, както на 7, така и на 6 години! Т.е. нашите деца могат да карат 2 години предучилищна група и да тръгнат на 7 по наша преценка.

# 475
Атуй за отпуските приеха ли го?И я правистката да каже ние дет сме в майчинство как ша ги ползваме старите отпуски?

# 476
  • Пловдив
Кво за отпуските са измислили, аз не съм чула..?
Аз няма мога да си я ползвам, че ме чакат да напусна, ама поне ще ми я изплатят, че и от миналата година имам,мда..

# 477
Кво за отпуските са измислили, аз не съм чула..?
Аз няма мога да си я ползвам, че ме чакат да напусна, ама поне ще ми я изплатят, че и от миналата година имам,мда..

hahaha hahahaАко го приемат,ще ти я изплатят на куково лято.Искат да се ползват всички стари отпуски до края на годината,ако не-се губят.И от тук нататък-прехвърляне само на 10 дни за следващата година.

# 478
За ехограф на тазобедрените стави ми казаха за доктор Томов до хотел Космос.Или да го заведа в Дева Мария.Кой лекар ми препоръчвате?Този преглед поема ли се от здравната каса?

# 479
здравейте мили мами!!!  Two Hearts
честит рожденник на Мели!!!
ние малко се бяхме позагубили,а и нямаме много свободно време.все пак малката си иска нейното.С моя КОСМОДИСК не се получи работата.от фирмата били записали грешен адрес,пратили там космодиска.после ми звънят аз да плащам разноските и някакви такива щуротии.накрая се ядосах и се отказах изобщо да ми го носят.по-нататък ако ме изпере пак съчмата ще накарам някой друг да ми го поъча.
Проста Мария,това за хормоните в пилетата ме шокира  ooooh!
в аптеката на 4-та поликлиника в Славейков чакали да получат ПЕНТАКСИМ.аз ще проверявам и ще ви уведомя,като получат
При нас всичко е ок. малката постоянно се надига,хич не и се седи легнала иска да седи ама и е раничко още
охо бохо,доктор Христов препоръчвам аз.за прегледа личната на бебето трябва да ти даде 2 направления

Общи условия

Активация на акаунт