Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 450

Тази сутрин от мен кафето (дано не ме е изпреварил някой) тенкс ту Неди  Hug

# 451
Добро утро и от нас, момичета!!! Peace

Мели, честит ти рожденик и от нас! Да ти е жив и здрав брат-а!!!Стана ми малко тъжно, че моят е в чужбина и вече 9 години не съм му виждала очите!!! CryРадвайте се и мноооооооого се обичайте!!! Heart Eyes

Ние май имаме напредък с оченцето и с пъпчето, но ще изчакам все пак до утре да видя дали ще водим Сияна на очен!!! Sick

А да питам вашите отрочета колко пъти ходях по голяма нужда-моята "дрисличка" само по веднъж и то с голям зор, а не е нито запекана нито нищо!!!Само на кърма е, и вода не пие поради простата причина, че не иска вода!!!Заради нея ям само супички, пък баре се вталя и аз по бързичко този път!!!

П.П.Поздрава е наистина мнооооооооооого добър!!! Peace

# 452
и аз да ви следя Simple Smile

# 453
Мале,Мели,от сабалянка с тоз чичо Джак,до обед и ще съм  #Crazy Да ти е живо и здраво братчето и все така да се обичкате.
Дани  smile3501
Гогуна, донт уори ще се нормализират нещата
Нашата Гери какво направи пребори ли вулкана с безумно име  newsm78

# 454
Дубрютро Simple Smile
Първо да честитя месечинките на патерици на всички бебоци.Да са здрави и много да слушат   bouquet
Мели,честит брадъров рожден ден Simple Smile Да ти е жив и здрав и все така да ти помага в гледането на лил' Кольо  Heart Eyes
Аз да кажа само,че май афтите на Симона се оправиха.Гледах и сутринта устата,нищо не видях.Дано да са се махнали  Praynig
Мацки,аз питах ли ви....забравих Simple Smile На малката излизат едни ситни пъпчици около устата от лигите,та се чудя с какво да ги мажа,че много ме дразнят.Идеи?
И още нещо Simple Smile Може ли да се дават тия плодови пюрета в различни часове?Тоест като видя че става мрънлива,а има още време до яденето.Примерно единия ден в 10 и 15,на другия ако примерно ми огладнее към 11 и 19... newsm78

# 455
Добро утро момичета Simple SmileДнес нещо временцето на кофти отива и ако не спре тоя дъждец ще сме си в къщи Cry
Гогуна и ние ходим доста нарядко понякога и веднъж в седмицата.Вече втора седмица хапваме зеленчуково пюре и се надявам да се нормализират нещата,още повече ,че от вчера сме на тиква.А дано Laughing
Вили и ние сме със ситни пъпчици около устата.Мажа по съвет на нашата педиатърка с балсама на д-р Тайс.Ефект има newsm10
Да попитам и аз за плодовите пюрета -колко време след зеленчуковите ги въведохте и на кое ядене?

# 456
  • Бургас
Гогунче, пробвай да хапнеш малко круши/по възможност български/. Може да има ефект.  Peace
Уф, времето ужасно днес.

# 457
  • у дома
Здрасти, ама пари за пасти няма да искам  Mr. Green
Миленски - жив и здрав да е брат ти, завиждам ти, че е тук. Мойта сестра е от 5 години в щатите, липсва ми много  Sad
Еленоу, чекам още  Whistling
За пъпките около устата и ние ги имаме, но се притеснявам, че ако мажа с нещо, както всичко пъха и яде ще го изяжда и тоя крем  Sick
И най-накрая, ако е възможно, някой да ме светне на тия тъпи климатици Осака, как да му направя крилата застопорени надолу, че умрях от студ, пък той си духа топлия въздух нагоре  ooooh!
Аз се връщам на къра  Tired

# 458
  • Бургас
Ша ма сфиняваш ма ко чакаш  newsm78

# 459
Неди, ха дано всичко да се оправи, че вече Sick!!!

VioletaSD, аз мажех баткото с крем Здраве!Безвреден е, а и при нас имаше ефект!Той ми се лигави до доста голяма възраст и само тако му оправях брадичката и бузките!!! Peace

_danyto_ , вий направо ме убихте-веднъж на седмица!!! #CrazyА аз се тревожа, че на два дни веднъж ходи!!! ooooh!

SuNnY SkY , отивам да купувам и да ям!!!Не бях се сетила!И ако подейства да не се одр..... и аз, че тогава цирка ще е пълен!!! Joy  hahaha  bouquet

# 460
Вале,пробва ли да натиснеш swing веднъж и като почне да слиза и да се качва крилото,когато е в долната позиция да натиснеш swing-a още веднъж.Така спираше на нашата Осака  Peace

# 461
  • у дома
хаха, ми чекам да ме аднеш във фацебука  Mr. Green
Гогуна, може и сини сливи да ядеш...
Вили, абе натискам го туя пусти суинг, ма нищо не става и мръзна тука д.е.а и климатиците, кви ма карат да ги приказвам ся ....

# 462
  • Бургас
Вале, правиш го да не се врътка, хващаш го с ръчичка и го наместваш както ти е удобно  Laughing

# 463
  • у дома
Аз не мога да го стигна, иначе до сега, ехе... newsm66

# 464
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох ,направо ще ме уморите от смях. Вале, давай по метода на Ели , изпитан е и действа.Пробвай с някоя тоЯЖчица да го стигнеш.  Grinning Я пусни фейса си на лични

Общи условия

Активация на акаунт