Ваучер за подарък

• 21 539
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • София
аз се спрях на този сайт https://www.giftcard.bg/index.php/request/step0
имат ли някаква давност тези ваучери.

# 16
Ей много са се развили с тези ваучери. Аз купувах такъв ваучер преди година от конкретен магазин за рожден ден, ама сега ми хрумна че може да се използва и за сватба.
Понякога ми изглежда грубо даване на пари на сватба, в същото време добра идея за  подарък рядко се среща и се чудя дали един такъв ваучер не е добра идея. Хем не мислиш много, хем нямаш огризения, че не мислиш и си дал пари.
следващият месец ще трябва да ходя на една сватба и се чудя дали това няма да е една добра идея, пък после младоженците да си купуват каквото си поискат. Вярно че изглежда малко като даване на пари, ама все пак не е толкова грубо.

# 17
Аз съм купувала от името на класа на дъщеря ми (след 4 клас) ваучер от Техномаркет за учителката. От всички предлагани на пазара варианти се спряхме на Техномаркет, защото е:
- безсрочен
- можеш да си избереш купюрите (10, 20, 50 и т.н.)
- можеш да доплащаш
Пък и винаги ще се намери нещо полезно - било то за лична или семейна употреба.

# 18
  • София

това с giftcard е една голяма глупост. Когато се роди малкият получихме такава. Ужасно ангажиращо е. Ходихме най-малко 10 пъти до определения магазин, за да харесам нещо за малкия и то ми излезе златен този ваучер.
Вторият път патих с ваучер за детски магазин "Бебчо" 1 месец ходих през ден, а той имаше и около 40дена валидност, че накрая накупих боклуци, за да не пропадне.

Затова съм се зарекла, че такъв подарък няма да правя никога  Naughty Колкото ми е на сърце давам парички с картичка и плик- чиста работа.

# 19
  • София
момичета искам да взема ваучер за парфюм, но намирам в интернет само за онлайн магазини такива ваучери. Някой знае ли магазин за парфюмерия и козметика където да предлагат ваучери.

# 20
  • София
момичета искам да взема ваучер за парфюм, но намирам в интернет само за онлайн магазини такива ваучери. Някой знае ли магазин за парфюмерия и козметика където да предлагат ваучери.

и аз се присъединявам към питането

Шани, ти какво избра?
И при нас е за учител, от името на класа.

# 21
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, ти какво избра?

ваучер за голям техно-магазин.

# 22
Такава идея се предложи от родителите за подарък на госпожите по случай завършването на предучилищна група. Повечето бяхме против - първо ги ограничаваш в покупката, второ им показваш колко пари струва подаръка им (за мен това не е приемливо) и другото е затрудненията - малко са магазините, които предлагат ваучери. Спряхме се на традиционното златно бижу - може да се смени във всеки един магазин, може да се претопи, продаде и т.н. златото не си губи стойността, а и няма етикет колко струва.

# 23
Страхотна идея.
Има всякакви вариации за доплащане.

# 24
  • София
Страхотна идея е това, в практикер също има ваучери, човек винаги има какво да си хареса там. Купувала съм ваучери и като подарък за сватба за спа уикенд. Даването на пари за мен се обезличава и затова предпочитам да е нещо от този род. Аз лично ен помня от моята сватба кой какво ми е дал като пари, но подаръчите си ги помня кой какво ми е дал.

# 25
  • с/у ОколоМръсТното
. Спряхме се на традиционното златно бижу -.

точно от това отказах болщинството от родителите... и слава Богу - наложих се.
Върл противник съм на подаръците от тип "измии ръце".
Едната ни г-жа още на другия ден си е реализирала подаръка. И е супер доволна. А след като им споделих, чия беше идеята им идва да ме разцелуват Simple Smile

Има много магазини, предлагащи ваучери...
А има и ваучери с покритие повече от 30-40 магазина. Но се предлагат само на фирми. Т. е.  не е приложимо в случая с родителите...

# 26
  • Пловдив
Аз също се спрях на ваучер за учителката. Мислех да взема от магазините Бонжур, но сега виждам вашите идеи и отново съм в чудене от Техномаркет или Бонжур, кое ще се хареса повече на госпожата.

# 27
  • Канада, Монреал
Treasures, зависи от сумата. Сякаш Техномаркет е за по-големи суми, а в Бонжур има избор на повече неща за дами - парфюми, гримове...

# 28
Малко в страни от темата, но тъй като избирате подаръци за учителки, ще ви кажа защо ние се спряхме на ваучер от Техномаркет.
- при покупка на бижу не е ясно какво обича да носи жената и вероятността да се купи "измий ръце", както каза Шани, е голяма;
- при козметиката ситуацията е същата. Ваучер от Бонжур в този ред на мисли е вариант, но пък предвид традиционно ниските финансови възможности на учителките, решихме, че жената вероятно има други по-належащи нужди от скъп парфюм или маркова козметика;
- при ваучер за екскурзия има възможност учителката да не може да го използва. Все пак се подарява определена не безкрайно голяма сума и за да се реализира самата екскурзия е необходимо доплащане. Като се прибави факта, че вероятно няма да иска да пътува сама, положението става още по-сложно;
- ваучер за фитнес или спа процедури също е вариант, но в нашия случай учителката видимо не беше спортна натура. Имаше шанс отново ваучерът да остане недооценен;
И накрая остана вариантът с магазините за техника, защото там може да се купи или нещо лично (епилатор, сешоар, преса за коса, масажна вана и т.н.), или нещо практично (фотоапарат, камера, РС и т.н.) или нещо необходимо за дома. Учителката на дъщеря ми си купи телевизор и после ми каза, когато се срещнахме случайно, че всеки ден като го пусне си спомня за класа.

# 29
Този път и аз "се наложих" - днес ще купя ваучери за книги за учителките. При получаването на последните прахосъбирачки и двете бяха споделили на децата, че много обичат книги Wink

Дано темата се "върти" във времето - да си обменяме идеи!

Общи условия

Активация на акаунт