Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 40 942
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Хубав ден на всички wavey
Пролетно настроение и приятно гледане на сериала - надявам се всеки момент newsm03

# 346
Зейнеп, Нургюл и съпругът й в едно заведение преди няколко дни. Говори се, че Зейнеп  и приятелят й са се разделили след 6 години връзка.

# 347
   Добро утро

Мисля че единственния, който ще научи таините на Ясемин и Саваш ще е Мехмег #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 348
Абе, мацки, нерде сте? Темата ни е на втора страница???? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
То уйкенд  - уйкенд, ама и темата е на дневен ред![smilie=smile3521.gif]
Обяда приготвихте, хапнахте! Не сте ли приспали още любимците????smile3521 smile3521 smile3521

# 349
Абе, мацки, нерде сте? Темата ни е на втора страница???? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
То уйкенд  - уйкенд, ама и темата е на дневен ред![smilie=smile3521.gif]
Обяда приготвихте, хапнахте! Не сте ли приспали още любимците????smile3521 smile3521 smile3521

Чакамеееееееее....
Проверяваме от време на време. А иначе домакинската работа си вървииииииии? Зоопарка спи!!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
И аз вече съм на лице. Здравейте newsm51
Мисля ,че Надя няма да приеме. Все ми се струва, че има някакви чувства към
Саваш. Когато си до един човек ,като приятел и споделяте горе долу един
начин на живот, се случва да дойде и любовта.
Мисля, че Надя ще разбере за другите си чувства към Саваш. Weary
Сигурно няма да му каже, тъй като знае неговите към Ясето, но ще откаже на
Джем -за сега. Hug

# 351
здравейте мацки  Hug Hug
искам само да кажа на чакащите,че утре може вече да сме готови със серията   bouquet  bouquet

# 352
И според мен Надето ще откаже. Не я виждам чак толкова влюбена в Джем.
А ако се окаже и тя влюбена в Саваш  #Crazy #Crazy #Crazy
Назан да видим как ще реагира като разбере , че Бора е доста любвеобилен. newsm78 newsm78 newsm78
Интересно е Чичек как ще се опита да притисне Саваш да ли ще използва и АМ Thinking Thinking

# 353
aleynam,работете си  спокойно! Не бързаме.  Разбрах, че ще го има и това е достатъчно. smile3525 smile3525 smile3525
От твоя превод на частта от 15 епизод ,вече сме разтълкували и цялата серия. smile3532

# 354
aleynam   Много мило БЛАГОДАРЯ!
Наистина чакаме. Sad Sad Sad

# 355
Бора е доста любвеобилен.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Поне да имаше някаква любов, а по- скоро е плейбоят #Cussing out на сериала.
Гадното е ,че сестрата на Саваш дълго време е живяла затворено, под контрола на майка си
и изведнаж да щрапи точно на Бора. smile3512

# 356
И аз се присъединявам към мнението че Надя ще откаже на предложението за брак. Това може да е точката на преобръщане за образа на Джем.

# 357
# 358
защо ли и аз си мисля newsm78 newsm78 че Надя ще откаже,като че ли има още нещо около нея,което не знаем
аз съм от онези,които си мислят,че тя не е влюбена в Саваш Naughty Naughty

# 359
  • планетата Земя и по точно до морето
aleynam newsm51 благодаря ! Когато, тогава !

varna72, благодаря за инфото ! newsm51 Значи вече няма топла връзка между "Aşk ve Ceza" и "Ezel"! Останахме само ние, които гледаме с кеф и двата сериала ! Mr. Green Grinning Heart Eyes Жалко, защото и Зейнеп и Кенан са много готини ! Както казват комшиите - дано да е за добро !

Аз в началото мислех, че Надя е влюбена в Саваш, но сега определено смятам че не е ! И аз мисля, че ще откаже на Джем, защото не го харесва достатъчно, а и той е много напорист , но няма подход ! Особено след обяснението на Саваш, защо Надя е недоверчива  към мъжете , мисля че тя изобщо няма да се поддаде на това бързане и препиране. А и Джем май не я заслужава. Някак си ми е повърхностен и говорят с Надя на различни езици !

Хубав уикенд на всички !  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт