Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 976
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
видео от гостуването на Нургюл в предаването на Тюркан Шорай миналата седмица, за което Севи каза   bouquet

http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-nurgul-yesilcay-sinema- … m-kisim-2/1952755

# 376

# 377
# 378
И на мен тази фраза " човек обича толкова , колкото е голямо сърцето му" ми направи впечатление. Стори ми се , че Надя прави аналог м/у начина, по който обича Саваш и  начина , по който обича Джем. Според мен тя очаква друг тип любов  и може би затова не ни се вярва , че ще приеме пръстена. Но ще видим догатки  #Crazy #Crazy #Crazy

# 379
Зейнеп с Мерт Фърат в някаква реклама  Laughing

# 380

# 381
# 382
# 383

Зейнеп не ви ли напомня малко на Джулия Робъртс?

# 384
  • планетата Земя и по точно до морето
Здравейте мацки !

Приличат си Маги, особено в устните. Heart Eyes Hug Дори нослето на Зейнеп ми харесва повече от това на Джулия !

Едно колажче от мен в стил а ла Стендал " Червено и черно" за любителките на Саваш ! Joy Joy Joy

# 385

# 386
Има предположения,че Назан ще даде свои акции на Бора и той така ще се измъкне от кашата,която забърка.
Изгледах клипчето с Нургюл И Тюркян.Не преставам да се възхищавам на тази актриса,макар да намирам ролята и на Ясемин за много близка със самата Нургюл.За мен е най-добрата актриса от младото поколение
в Турция.Ето малко различна Нургюл.18+ Mr. Green

http://video.google.com/videoplay?docid=4464347262839516263#

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 14:55 от emely

# 387
Днес ми е ден за забавление и ще ви предложа да изпратим на малък отдих Шахнур ага ! В един хипотетичен красив манастир, далеч от Ван и Истанбул !Стига е властвала над цялото домочадие ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да види колко е "радостно" да ти налагат насила неща в които не вярваш и живот, който не желаеш ! Но все пак съм милостива, избрах и не много строг стайлинг !  Mr. Green hahaha Joy

Много е добра Томрис, много ! Прави страхотна роля ! А погледа и ...брррр !

emely Hug Heart Eyes и на мен Нургюл ми е много интересна и искам да я гледам и в други филми ! Този например "Асмалъ конак" (дано не бъркам заглавието) ,за който споменахте ти, BZ и Aleynam !

# 388
Ари, ако накараш Шахнурката да си вдигне и крака, цена няма да имаш   Mr. Green Joy Mr. Green Joy Mr. GreenJoy Mr. Green

И мен съдбата на Надя ме вълнува все повече. Има нещо много женствено и ранимо в нея, което все още остава скрито и така е още по-загадъчно. Но е много привличащо. Жалко, че все не случва на мъж. Първия път - изоставена, сега - поставена в една неравностойна връзка (поне засега).

# 389
Арии Joy АМ ако види сватята така ша му настръхне брадата  hahaha

Маги , като каза "Хубава жена"

Надето е спасило една чинийка от гнева на Джем след отказа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт