Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 853
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Няма решение на нито един проблем. Напротив - появиха се още. newsm78

# 631
Мурат Йълдъръм играе страхотно - как премигваше като мишка в трици, когато Чичек му каза, че го обича и иска да е негова жена. Според мен до този момент той не мислеше, че вуйчо му и Назан говорят сериозна за любовта на Чичек. Смяташе, че като част от клана Балдар го говорят, за угодят на Шахнур, да погъделичкат мъжкото му самочувствие и да го накарат да спи с нея.

# 632
То ще има и още проблеми , няма само с толкова да се размине и дори още повече ще оплетат нещата - така мисля

# 633
Мислех, че нещо ще се реши. Това поне ми показваше общата логика на сериалите - натрупват се няколко проблема, след което един поне се решава, за да почната да се трупат нови, докато останалите неоправени неща се задълбочават. Така поне беше в "1001 нощи"- понеже екипа е почти същия. Но явно ме изненадаха.

# 634
  • до най слънчевия бряг
[
  Че тя не го е имала никога siren62! Mr. Green

Така е Миме  Hug а и след обяснението на Али ,стана ясно защо е извикала
А как я гледаше Саваш ? CryЕдна торба чувства пробягаха в погледа му

# 635
бОРА ТАКА ЯКО Е ЗАГАЗИЛ,ЕДВА ЛИ МУ Е ДО СВАЛКИ newsm78
СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ИЗМЪКНЕ ПАРИ ОТ НАЗАН ooooh!

А  ДЖЕМ ЯВНО ДОКЛАДВА НА САВАШ ,ЧЕ АГЕНЦИЯТА НА ЯСЕМИН Е ФАЛИРАЛА Hug

# 636
Този Джем много ми лази по нервите. Сърди се като дете от втора група на детската градина, първа клюкарка... Не му ли мина през ума, че може Ясемин да е казала на Саваш? От друга страна пък като приятел е длъжен да съобщи... А сурата, тоеста физиономията, на Саваш никак не ми хареса, отивайки при Ясемин.

# 637
Много тъжно ми стана с фалита агенцията.Деря и лпай отидоха в бара при Джем.Казаха му,за фалита.Той се обади на Саваш.Подозренията ми за Бора,явно ще се случат.Ще измъкне пари от Назан.Каза и че,мафията е по петите му.Тя му предложи помощ.Той отказа под предлог,че не е такъв човек ooooh!
В трейлъра,Мехмет чува как Ясемин казва на някого за детето си от Саваш.

# 638
бОРА ТАКА ЯКО Е ЗАГАЗИЛ,ЕДВА ЛИ МУ Е ДО СВАЛКИ newsm78
СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ИЗМЪКНЕ ПАРИ ОТ НАЗАН ooooh!

що да не съчетае приятното с полезното  Mr. Green той е велик комбинатор

emely   bouquet Hug

# 639
Тоя мръсник Бора #Sniper му е малко.
Дали Шахнур си призна, че тя е накарала Пала да задържи документа? newsm78
Чичек да ли ще спре да му мирише дрехите или luvbed следващия път.

# 640
Мислех, че нещо ще се реши. Това поне ми показваше общата логика на сериалите - натрупват се няколко проблема, след което един поне се решава, за да почната да се трупат нови, докато останалите неоправени неща се задълбочават. Така поне беше в "1001 нощи"- понеже екипа е почти същия. Но явно ме изненадаха.

Очаквай неочакваното! Mr. Green Много ми харесва, така любопитството ме държи!

# 641
Много тъжно ми стана с фалита агенцията.Деря и лпай отидоха в бара при Джем.Казаха му,за фалита.Той се обади на Саваш.Подозренията ми за Бора,явно ще се случат.Ще измъкне пари от Назан.Каза и че,мафията е по петите му.Тя му предложи помощ.Той отказа под предлог,че не е такъв човек ooooh!

БЛАГОДАРЯ изяснини някои въпросителни
И на мин ми стана много мъчно Бора е отвратителен, безкруполен.

# 642

emely newsm51

# 643
[
  Че тя не го е имала никога siren62! Mr. Green

Така е Миме  Hug а и след обяснението на Али ,стана ясно защо е извикала
А как я гледаше Саваш ? CryЕдна торба чувства пробягаха в погледа му
Аз пак изгледах този момент. И отново се възхитих на Мурат. Наистина какво ли нямаше в погледа му - изненада, изумление от чутото, уплаха от думите, учудване от предателството на Чичек, страх за любовта му към Ясемин, осъзнаване, че нищо няма да е както преди и че развода се очертава да стане невъзможен, както и че Ахмед Моран ще използва евентуално развода, за да поднови кръвната вражда Rolling Eyes Shocked! Само любов НЯМАШЕ!

# 644

Очаквай неочакваното! Mr. Green Много ми харесва, така любопитството ме държи!
Уф! И мен! Аз май вчера писах, че затова ми е интересен този сериал. Мисля разни неща, а винаги съм изненадана, докато в "Пленителката на сърца" ми е ясно какво ще стане. Чела съм "Пигмалион", гледала съм пиесата на театър и филм, както и "Моята прекрасна лейди".

Общи условия

Активация на акаунт