Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 40 942
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
СЕВИ, ПЛАНЕТ, винаги успявате да ни доставите огромно удоволствие чрез вашия труд! Благодаря ВИ!  bouquet

# 151
  • Стара Загора
Благодаря на всички за страхотната тема и за превода в ефир на BZ Hug Hug
Seviiiiii страхотна си ...

# 152
Planet,

newsm10  smile3501

Развълнува ме! Ти си страшен редактор или там както се казва. Браво!

Дожаля ми снощи за Севги. Как се подлъга по това леке Бора. Явно не й беше за първи път, знае го що за стока е и въпреки това пак сгреши.
Много е тежко, когато потъваш в блатото и нямаш сили да изплуваш, особено когато попаднеш по своя вина там и още повече, когато не ти е за пръв път.

Както се казва, всеки може да сгреши, обаче когато правиш една и съща грешка два пъти, тежко ти и горко.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 14:08 от _Magi

# 153
Planet, клипчето ти е страхотна компилация, браво !
Не са ти го одобрили в youtube заради песента, която е със запазени права - copyright.
Като си влезеш в акаунта в youtube имаш опция директно да прослушаш и избереш друга мелодия
от тяхната фонотека и да я смениш.
Смени музиката и пак го пусни, че е жалко да не бъде видяно от други фенове.
В бокса защо тези платонични милувки са определени като 18+ съм изумена Shocked
Сигурна ли си, че при качването там по погрешка не си го маркирала така ?

# 154
Севги се разчувства покрай емоциите на Ясемин . Най-вероятно  самотата я подтикна към тоя плей бой Бора. От трейлара се вижда че Назан сериозно е хлътнала. Чакам да го представи на Корлеоне. След като видя Ясемин сега ,ако види Бора ще и се наложожи пак да вади мелницата.

# 155
  • Варна

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО, МОМИЧЕТА !  Hug Hug Hug

Нали знаете - аз по този начин изразявам  емоциите си !

1001fan  клипчето е одобрено. И аз го гледам от същия линк, който съм     
     пуснала и за всеки, който иска до го гледа.
     Досега съм направила и публикувала 9 клипчета. И няма нищо различно при публикуването
     на това - естествено че музиката, която използвам е обект на авторски права.
     За това на почти всички клипчета, както и на това ми изписва
     Video blocked in some countries
     Но само в някои страни - не във всички. Не знам ти в коя държава си, но аз  нормално
     си ги гледам в България. Съжалявам. Но ако правех клипчетата с комерсиална цел -
     сигурно бих платила за правото да използвам песента. Защото - откакто съм започнала 
     да гледам филма - аз свързвам тази двойка и сцените на нежност помежду  им, именно с   
     тази песен. Всичко при мен е плод на емоция.

СЕВИ     bouquet  bouquet  bouquet   БЛАГОДАРЯ

# 156
Добър ден ,дами!

Севи  и Planet ,благодаря за удоволствието ,което ми доставяте!

Колкото до Севги,аз си мисля ,че тя обича бора,но  го познава какво представлява и
не се поддава на чувствата си.
Когато обаче си пийне, тогава падат бариерите и тя се носи на вълните на емоциите и не може да си контролира желанията. А, може и да не иска. Защо пък да не изживее няколко щастливи мига, пък после пак да се прибере в черупката си.

# 157
  • Варна
     МАГИ, pavlinaio  И с  двете съм съгласна по отношение на Севги.
     За съжаление Бора все още не  й е безразличен, въпреки че я е разочаровал. И ако в  
      нормално състояние се контролира-алкохола й изигра лоша шега. Но  аз си мисля -
      - Какво ще са последиците от тази нощ? newsm78 ( нали знаем, че нищо не се показва  
     случайно) А и за Назан ми е жал - какво си причинява сама ? Ама тя няма откъде да познава
     хората, като е затворена само в къщи.А Ханъм-Ага и за дъщеря си се замисля - как да й уреди
     някакъв брак, защото започна да не  я слуша. #Crazy

# 158

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО, МОМИЧЕТА !  Hug Hug Hug

Нали знаете - аз по този начин изразявам  емоциите си !

1001fan  клипчето е одобрено. И аз го гледам от същия линк, който съм     
     пуснала и за всеки, който иска до го гледа.
     Досега съм направила и публикувала 9 клипчета. И няма нищо различно при публикуването
     на това - естествено че музиката, която използвам е обект на авторски права.
     За това на почти всички клипчета, както и на това ми изписва
     Video blocked in some countries
     Но само в някои страни - не във всички. Не знам ти в коя държава си, но аз  нормално
     си ги гледам в България. Съжалявам. Но ако правех клипчетата с комерсиална цел -
     сигурно бих платила за правото да използвам песента. Защото - откакто съм започнала 
     да гледам филма - аз свързвам тази двойка и сцените на нежност помежду  им, именно с   
     тази песен. Всичко при мен е плод на емоция.

СЕВИ     bouquet  bouquet  bouquet   БЛАГОДАРЯ
Клипчето не ми се отваря от този линк в тубето.В България съм.
Изписва ми се на страницата това и въобще не ми зарежда нищо :
This video contains content from WMG, UMG and Craze Productions, one or more of whom have blocked it on copyright grounds.
Не знам как е при другите потребителки.Исках да ти помогна, а не да те укорявам или нещо подобно.Няма значение.

# 159
Planet,възможно ли е да решат Назан и Бора да се женят и тогава да се окаже ,че
Севги е бременна. Знаем ,че обикновено от раз забременяват,така че нищо чудно.
Бора трябва да избие парите ,които загуби и златната кокошчица е сестрата на
Саваш.

# 160
# 161
Аз не съм в БГ но ми излиза същият надпис. Жалко защото зная на какво е способна Планет.
Севи, много ти благодаря за превода на трейлъра   bouquet
Не знам дали ви направи впечатление как Мехмет гледаше Надя  newsm78
Там и без това почвата не е стабилна, така че дали от този храст няма да изкочи заяк  Rolling Eyes

# 162
  • Варна
Честит празник на всички медици в темата. Ако правилно съм доловила от постове на Севи че и тя е сред тях - специални поздрави.

# 163
# 164
  • Варна
      newsm10  pavlinaio  И аз мислех в тази  посока. При тяхната ефективност - не се налага да повтарят.
      - Да предположим, че Севги е готова.  Сега наред е Назан. Ама не  ми се вярва да стигнат
      до женитба.И Саваш и Ханъм-ага ще са против. Освен, ако не му пристане и да ги постави
      пред свършен факт.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт