Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 812
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
      Така, така, така ...... !!! Още не съм изгледала последните 2 части.
      Но ми се иска първо да благодаря на
      Bayraktarova, aleynam, emely  и на всички момичета, които допринесоха
      тази вечер да стане толкова приятна за всички нас !  newsm51 newsm20 newsm51
      Май добре сме разтълкували трейлъра-събитията се развиват  както предположихме.
      За мен беше изненада пръстена, който Саваш вече е подготвил. Може би очаквах първо
      да се разведе все пак, или поне да каже на Чичек, че иска да се  разведат. Да подаде молба
      за развод.  newsm78
      Да не би според Ванските традиции, да е достатъчно да извика три пъти - ОСТАВЯМ ТЕ ?  newsm78
      Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

Аааааа, момичета   не мога да публикувам, какво става ?  smile3503

# 646
мисля, че той знаеше за чувствата и, просто не очакваше да посмее да ги изрече на глас, някаси така по- му отърваше  Rolling Eyes
а сега - казана дума- хвърлен камък, горещия картоф е у него..

# 647
siren62 Нямаше как да има любов права си, защо истинки можеш да обичиш само един човек. Но Бора явно ще е изключение, ще заблуждава две жени.

# 648
Още не съм гледала серията, но Саваш знаеше за чувствата на Чичек, и многократно показа с поглед, изражение - САМО ТОВА МИ ЛИПСВАШЕ! Никак не му е приятна тази ситуация!Никак не му е комфортно напоследък в компанията на Чичек, имам чувството, че се задушава!

# 649
Planet ако всички Ванските важаха традиции до сега да беше извикал човека поне пред Чичек, но тяма да му е толкова лесно, но за назидание и надругите ще им е тегаво  fight

# 650
  • Варна
     Сигурно ще си изясним ситуацията, когато се преведе  епизода.
     Но видях как Севги гали по главата спящия  Бора, и ми дожаля за нея.
     Милата, тя още го обича !      Rolling Eyes
     Така е  Миме, и с поведението си към нея показва своето отношение.
      За това са и всичките тези чувства, при нейното обяснение.
      Дано това да го подтикне към по-бързи действия в посока развод!

# 651
Шахнур призна на Саваш,че тя е накарала Пала да скрие документа.Като стигне до задънена улица да се хване с наркотиците.Много ме притеснява този Мехмет....Какви ли ще ги свърши ThinkingЯсето сега и пари няма да му затвори устата.Саваш си знаеше,че Чичек го обича.Досега го беше страх да го чуе.

# 652
  • Варна

dajoan   Ама Саваш е толкова деликатен, че досега даже и не спомена на Китка за
     намеренията си. Ама с днешното си признание, тя може да го предизвика. Защото вижда,
     че колкото повече отлага - по-зле става. newsm78

# 653
Моля ВИ , смилете се над нас ! В чест на рожденника МУРАТ ПУСНЕТЕ ПРЕВОДА !!!!!!!

Не се моли. Тези, които редят буквите го правят нарочно.
Защо не прочете преведените диалози от Bz и готово.

Не ви следя темата, няма и да я следя, но аз съм една от преводачките на Любов и наказание, а "тези, които редят буквите" са точно хората, благодарение на които вие гледате серията преведена. Преводът закъсня, тъй като аз превеждам началото, а имах ангажимент, който не ми позволи да го довърша навреме. Вие и тези, които мислят като вас - свободни сте да гледате филма както искате, или да почакате около три години, за да бъде закупен от българска телевизия и да го гледате с превод навреме, а сте свободни изобщо да не го гледате. Лично аз забранявам на вас, pavlinaio, и на тези, които мислят като вас (че някой от екипа по превода им дължи някаква услуга, като например да им предоставя сериала за гледане в удобна за тях форма) да свалят, гледат или коментират серията с превод, която екипът на asi-bg се е ангажирал да предоставя на хора, които със сигурност не сте вие и тези, които мислят като вас.
На останалите - приятно гледане.

# 654
парите едва ли щяха да и помогнат с Мехмет, вярно е, че тя го издържаше, ама май вече не опира до тях

# 655
  • Варна

Тази гадина Мехмед, чак сега се сети колко много обича Ясемин. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
      Как само се вре навсякъде и слухти.  Thinking
      Но много ми се иска след като научи за детето, вместо да избоде очи - да изпише вежди ! Laughing

# 656
Шахнур призна на Саваш,че тя е накарала Пала да скрие документа.Като стигне до задънена улица да се хване с наркотиците.Много ме притеснява този Мехмет....Какви ли ще ги свърши ThinkingЯсето сега и пари няма да му затвори устата.Саваш си знаеше,че Чичек го обича.Досега го беше страх да го чуе.
emely smile3525 smile3525 smile3525

# 657

Тази гадина Мехмед,.. вместо да избоде очи - да изпише вежди ! Laughing

ми то накрая може и така да стане, добрите намерения до никъде не ги докараха, може пък лошите  Rolling Eyes да доведат до нещо добро

# 658
Planet Саваш явно разчиташе на това, че имат уговорка, която той като мъж спазва. Според мен той просто не искаше да я унижи, като и каже директно. Не скри Ясимин на партито и други намеци и правиви, но Чичек  lovekiss

# 659
Моля ВИ , смилете се над нас ! В чест на рожденника МУРАТ ПУСНЕТЕ ПРЕВОДА !!!!!!!

Не се моли. Тези, които редят буквите го правят нарочно.
Защо не прочете преведените диалози от Bz и готово.

Не ви следя темата, няма и да я следя, но аз съм една от преводачките на Любов и наказание, а "тези, които редят буквите" са точно хората, благодарение на които вие гледате серията преведена. Преводът закъсня, тъй като аз превеждам началото, а имах ангажимент, който не ми позволи да го довърша навреме. Вие и тези, които мислят като вас - свободни сте да гледате филма както искате, или да почакате около три години, за да бъде закупен от българска телевизия и да го гледате с превод навреме, а сте свободни изобщо да не го гледате. Лично аз забранявам на вас, pavlinaio, и на тези, които мислят като вас (че някой от екипа по превода им дължи някаква услуга, като например да им предоставя сериала за гледане в удобна за тях форма) да свалят, гледат или коментират серията с превод, която екипът на asi-bg се е ангажирал да предоставя на хора, които със сигурност не сте вие и тези, които мислят като вас.
На останалите - приятно гледане.

Благодарности за превода. Heart Eyes Зная, че е трудно, както и се слагат субтитри. Peace

Общи условия

Активация на акаунт